Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Hajrá Pumi! :)
U.I.: na jó,bevallom én is bealudtam az időmérőn...:))
én is néztem/hallgattam kicsit, de aztán valahogy elaludtam.. :-)
A ciklusom 15. napja körül volt pé., lehet bepróbálkozok egy teszteléssel holnap :-)
Itt vagyok...csak időmérőt néztem...
Hát Pumi, én lehet,hogy a helyedben csinálnék egyet holnap,már a 30. napon leszel és előtte 28 naposak voltak a ciklusaid! Ha jó hír van mégiscsak jobb ha apa is ott van,nem?! :) Szerintem már ki kellene mutatnia. Nem emlékszel hogy a ciklusod hanyadik napján észlelted a peteérős tüneteket?
Rubi! Én már nem iszom! Összel csináltam egy üvegcsés kúrát,azután októberben életemben először pozitívat teszteltem. Sajnos 6 hetesen beindult a spontán vetélés,ami különösebben nem lepett meg,mert nem erősödtek e terhes tünetek és a második csík sem erősödött 1 hét különbséggel sem. Aztán újra ittam egy üvegcsével és decemberben,vagyis januárban teszteltem,szóval akkor ismát várandós voltam. Sokkal bizakodóbb voltam,erősek voltak a tünetek,de sajna 5 és fél hetesen egyszercsak elmúlt minden tünet és 2 napra rá megint beindult a vetélés...:( Ezután amit csak lehetett kivizsgáltattam,de nem találtak nálam semmi bajt...Március óta újra próbálkozunk,eddig sikertelenül,de remélem hamarosan pocaklakó költözik hozzám is!:)
Köszi, :-D
nem tudom, hogy mikor teszteljek. :-)Eredetileg úgy volt, hogy majd hétfőn. Közben kiderült, hogy a férjem hétfőn hajnalban indul egy konferenciára, így csak szerda este jön haza.
Igen,dolgozik! Semmi újat nem tudok,én is reménykedem hogy jobban van!
Nagyon szorítok Neked!:)
Örülök, hogy gyógyulgattok! csak így tovább!
Próbálom nem nagyon figyelgetni magam, de az biztos, hogy nagyon fáradt és álmos vagyok egyfolytában..
Nem tudom, hogy mikor tesztelek, :-)
Nálunk "fura" idő van, lehet, hogy igazad lesz!:-)Puszi
Andikáról tudsz valamit? ha jól emlékszem, ma dolgozik.., remélem már kicsit megnyugodott..
Szia Pumi!
Köszönjük,megvagyunk. Végre a gyógyulás útján vagyunk már,de hosszú lesz még,minden nap járunk doktor bácsihoz sebet pucolni,úgy néz ki megússzuk a további műtéteket!
Nagyon bíztató,hogy nem jött még meg! Esetleg egyéb tünet van még? Jó lenne nagyon,ha végre sikerülne már egyikőnknek...
Itt csúnyán elkezdett esni,valószínű nemsokára átér hozzátok!:)
Puszi
Én is járok természetgyógyázhoz,egyáltalán nem butaság! Azt jó ha tudod folytatni...a cickafark jó,premensről is olvastam sok jót,de azzal kapcsolatosan nekem nincs személyes tapasztalatom.
Átküldöm priviben,amit én használtam,neten lehet megrendelni,elég jó minőségű szer és nem csak 1 hormonra hat,hanem úgy egyben prőbálja az egész hormonrendszert helyretenni,ami azért jó mert ez egy nagyon bonyolult és összetett rendszer...
Még kipróbálhatnád a testgyertyát ls köldökbe meg a köldök és ágyékrész közé félúton,szerintem az is jó...Sajnálom,hogy így "lemondott" rólad az endokrinológus,mint látjuk nem lett igaza...Próbálj meg esetleg mást keresni! Ne add fel,biztos sikerülni fog csak egy kicsit többet kell harcolnod érte...
Sziasztok!
Kicsit "visszavonultam", de olvasgatlak Titeket!
Jucc, örülök, hogy így fogod fel a tesztet! :-)
Tina, Mangócska hogy van??
Én ma vagyok a 29. napon. Nincs mensi, de még nem teszteltem. :-)
Rubi, sajnálom, hogy itt "találkozunk" :-( Én nem nevetlek ki a természetgyógyász miatt, én is voltam már, szerintem nem butaság, és különben nem vagyunk egyformák, mindenki valami másban hisz! Kitartás a hétfőhöz, és gyere ha úgy gondolod.
Szerintem sem ártana egy kivizsgálás, hormonok meg ilyenek.
Mindenkinek szép hétvégét! Puszi
Persze,az a lényeg hogy meglegyen a lelked nyugalma...Szerintem tök jó ha nem hajszolod! Legyen jó kis hétvégéd,puszika!
Tettem fel a kutyusumról képet,láttad!? Itt még kis kamasz volt...:)
Sziasztok!
Nagy a csend lányok! Mi újság a tesztelőkkel,tűkön ülök már...:) Pumi,Linesz,Anett,Jucc...? Jelentkezzetek ha tudtok!
Sajnálom Rubi...:( Csak osztani tudom Jucc véleményét. Sok erőt a hétfőhöz,utána várunk vissza!
Kilitie,én megvárnám az első mensit,de én már über-óvatos vagyok...:)
Andikám! Remélem egy fokkal könnyebb már a lelked,várunk vissza! Ölellek!
Puszi Mindenkinnek!
Szia Rubi!
Sajnálom, hogy itt kell lenned. Mindannyian tudjuk, mit érzel, és megértünk maximálisan. Most még egy ideig nagyon nem lesz könnyű Neked, de meg fog nyugodni kicsit a lelked. Gyere ide sokszor, és próbáld meg kiírni Magadból, ez mindannyiunknak nagyon sokat segített! A 3 hónap várakozás reálisnak mondható, ha minden rendben lesz a kontrollon. De lelkileg lehet, több időre lesz szükséged, saját tapasztalatból tudom :(
Veled vagyunk, tarts ki! Várunk a hétfő után, aztán minden rendben lesz majd, meglátod!
Szia!
Nekem a dokim azt javasolta, hogy műtét után
4hétig ne ülő fürdőzzek. Szerintem ez a medencére is vonatkozhat. Ha pedig már rendben vagy és nem vérzel bátran pancizhatsz! :) Szerintem...én legalább is bemennék ...
Szép napot, jó pancsolást!
Sziasztok!
Andi! sajnálom a kutyusodat! Sok erőt kívánok neked. Nekem is egy kis tacsim van. Öreg már szegényke 14 éve van velünk, és nem is tudom mi lesz ha úgy dönt elmegy tőlünk. De szerencsére egyenlőre jól van, csak már nem játszik annyit.
Lenne egy hülye kérdésem. Kedden lesz három hete hogy műtöttek, és mondta a doki, hogy most egy ideig ne áztassam magamat kádban. Viszont múlthéten felállítottuk a medencét, és már jó a víz hőmérséklete, 3 éves unokahúgim már tesztelte délelőtt. Úgy bemásztam volna mellé játszani, de nem mertem. Majd csak 4 hét múlva kell kontrollra mennem a dokihoz. Szerintetek meddig ne fürödjek?
Köszi a segítséget.
Mindenkinek további szép napot!