Azt hiszem megkaptam az égiektől, amiért pár hete... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Két szék közül a pad alá, ez se, meg az se.
Majd lesz harmadik.
Magyarán szerelmes vagy egy külföldi fazonba. Kezd már kicsit konkrétabb lenni ez a történet... :-) Azt mondod, 1500 km? De hisz az még Európán belül van. Olyasmi távolság, mint pl. ide Párizs.
Vannak "elvetemültebbek", akik még egy másik kontinensre is hajlandóak elmenni és ott élni a szerelmükkel. Ha most elvileg a számodra is lehetségessé vált egy külhoni házasság, akkor bizony jó nagy kalandot mulasztasz el, ha kihagyod. :-)
Dehát egy ilyen formátumú lépésre, ekkora változásra rábeszélni is meg lebeszélni is felelőtlenség volna téged.
Elhatározás kérdése.
Ha valakinek testhezállóbb a kockázatmentes, kényelmes, távolba-sóvárgó áldozatszerep, az az elérhetetlent választja. És ellesz vele. Meg önmagával...
Aki az egyszeri és megismételhetetlen ÉLETET választja, az -a maga tempójában- járja a buckás/gödrös, kézzelfogható, szemmel látható útját.
"Valaki mindig meghal a végén."
Ha így állsz hozzá, akkor meg a kapcsolat van halálra ítélve.
Szerintem csak a csalódástól félsz, a félelem bénít meg.
És szerintem azt sem hiszed el hogy megérdemled a boldogságot, attól is félsz.
Most aztán jól megmagyaráztad. :-)
Hát ha nem akarsz kísérletet tenni, hogy valaki elhiszi-e a sztorit, akkor megmaradunk a boldog tudatlanságban. :-)
Így így. :)
Bonyolult sztori. Kb. senki nem hinné el ha elmesélném.. Mint egy megvalósult álom. Vagy tündermese. De azok általában nem szoktak jól végződni. Valaki mindig meghal a végén.
Én úgy értelmeztem, hogy megnyílt előtte valami lehetőség, Azért fohászkodott, hogy ez megtörténjen, - lépni viszont nem mer.
Rejtélyesen, sőt homályosan, megfoghatatlanul fogalmazott, igen.
További ajánlott fórumok:
- Feladtam egy csomagot, már megkaptam az érte járó pénzt, de a postán elkeveredett, mit tehetnék?
- Mehetek mammográfiára. Megkaptam a behívót. Még sosem...
- 27 hetesen mekkora volt a babátok? Azt hiszem a babám nagyon pici.
- 16 hetesen 3. gyerekkel ha nem erzem hogy mozog a baba az baj lehet?Mert mar ereztem azt hiszem, es most meg nem.
- Nemrég kérdeztem, hogy miért ködösít, most megkaptam a választ. Mi a véleményetek?
- 33. héten 1111 CX, tüdőérlelőt megkaptam. Meddig húzható a szülés?