Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul! (beszélgetés)
Örülök neki én is!
Végül is a kanapén fekvést is lehet ötvözni a mozgással is ...(uh,ez megint 18as karikás lett)
Ildi! A cicis sztoridhoz annyit azért hozzáfűzök (csak mert még előtte állsz), hogy én 3 évig szoptattam a lányomat, és a végén az uram már minden nap elmondta a gyereknek, hogy adja már vissza, mert az tulajdonképpen az ő tulajdona:)
Ez most csak úgy eszembe jtuott a naplódról:)
Mielőtt még átraknátok a helyesírás topicba, megjegyzem: tudom ám hogy kell helyesen leírni, csak az úgy nem szép :-D
Dinám, nem mondanál ám ilyeneket, ha tudnád, hogy általában mivel bűnözök és mennyivel! Nem hinnél a szemednek...
Kis humor lányok:
A nagypapa nemrég hunyt el. Úgy ment el, ahogy minden férfi
szeretne: szex közben. Nagymama zokogva mesélte, hogy vasárnap reggel
neki álltak a dolognak, mert nagypapának a templomtorony harangja segített
ritmust tartani. Most is élne, ha nem jött volna arra a Family Frost...
Köszi neked is. A pezsgő jöhetne nálam is, de csak édes van itthon. A száraz vörösbor milyen lehet édesítővel?
Egyébként ha elértem az álomsúlyomat, akkor jöhet a következő álomsúly, ami egy 10-essel lesz kevesebb:)
Itt vagyok lányok! Megpróbáltam lefeküdni a lányommal, de mire elaludtam volna, csörgött a telefonom, és még azt sem tudom ki volt, mert letette. Aztán nem tudtam visszaaludni.
Na, akkor most jól leírtam a gyorsírást:)
A fogyásnak muszáj mennie, mert bálna vagyok.
Egyébként nem nagyon eszem 1-eseket, de amikor bűnözök, akkor este szoktam. Most például 10 perccel ezelőtt befigyelt egy lekváros derelye, de nem szokott bezavarni a fogyókúrában. Jó kis gombapörit ebédeltem tészta nélkül, aztán ma már csak saláta lesz a menüm este, meg talán egy-két gyümi.
Szerencsére pénteken csak 2-ig vagyok. De ma 15 perccel előbb elléptem, így egy korábbi buszt is elértem. :)
Azon filóztam, hogy milyen vicces...a "pécsi könyvesek". Olyan ez a név, mint a Pécsi Sasok...:DD Merthogy te könyvesboltban és meg könyvtárban melózom. :) Amúgy melyik könyvesboltban vagy? Vmelyik Alexandrásban?
További ajánlott fórumok:
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D
- Az utolsó fölösleges kilók leadása - Hogyan?
- Csatlakozz Te is...az utolsó 2kg leadásában!
- Utolsó kilók leadására melyik Norbi dvd-t javasoljátok? (Rékát kicsit unom, váltani akarok!:))
- Miért az utolsó kg-ok leadása a legnehezebb?