Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul! (beszélgetés)
és a gyros szerinted pita,köret nélkül..vagy esetleg rizs körettel diétás?
nemtudom,hogy a gyros mennyire zsíros..?
aha..ok:D
holnap az lesz a reggelim!
na olyan kérdéseim lennének..
hogy ma reggel ettem egy t.k.kenyeret i kis sajttal,és egy kis margarinnal..
a margarint hanyagoljam?
vagy lehet a diétában?
aztán úgy terveztem volna,hogy ebédre csak fehérjét ettem,de a barátnőm "rámerőszakolt"kínait..
de figyeltem,hogy mit rendeljek..és teljesen natur fehér húst ettem zöldséggel,gombával...és persze ettem hozzá rizst..és az fehér volt,mert a kínaiban azt hiszem nincs barna rizs!
ebédkor belefér még egy kis ch..ha pll a reggeli is ch volt?
és meddig főzöd?kb.5-10 perc?
szoktál hozzá keverni v.mit?
Villers!:D
de jó,hogy itt vagy...
egy pár kérdést tettem fel..
tudsz arra válaszolni légyszi:D
Te vízben szoktad?
Na majd melátom holnap..
Nálad mennyi egy adag búzapehelyből?
hahóóó van itt v.ki?
vettem búzapelyhet,holnap reggel szerintem megkóstolom,csak fogalmam sincs,hogy tejjel főzzem át egy picit,vagy csak vízben...
szerintetek?
ok!
:D:D
és nem keveset...
haben 2-3 nagy bögrével..
??
Lehet ez a hülye idő is közrejátszik. (látod, erre is rá lehet fogni :) )
Amúgy én is úgy kelek, mint akit agyonvágtak. Igaz, hogy most a héten tovább fent maradtam, na de így is azért elég sokat alszom. 7-8 órát. Az meg legyen már elég :D
:-D én már nem is tudom mire fogni...
De a legrosszabb, hogy mióta így magam alatt vagyok, semmi erőt, semmi energiát nem érzek magamban. Általában hazamegyek délután, 5-re hazaérek, fürdés, evés, valami, és 6-kor vagy 7-kor már alszom, sokat forgolódom és reggel olyan fáradtan ébredek, és olyan sz@rul, mint akit agyonvágtak. Én nem tudom mi van velem, de eddig nem volt ilyen, és hogy ebből hogy lesz edzés? :-(
Óóóó, én is mennyi majonézes kiflit ettem hajnalban buli után a barátnőmmel :D De nem ám Norbi majonézzel :))
Egyébként a mozgás hiánya leginkább az akadály, na meg korral is jár :D Pár évvel ezelőtt könnyebben fogytam, ha úgy adódott. Régi szép idők...
ok..akkor holnap az lesz az ebédem:D
pita nélkül...lehet,hogy eszem hozzá egy kevés rizst..de inkább még feltúrbózom zöldségekkel:)
én azt hittem,hogy a gyros elég zsíros kaja..
vagy nem?
Az tényleg jó poén volt :DD
(amúgy nem csak Te szavaztál már a rocksztár típusra :D )
Ööö...az csak egyszer volt...véletlenül...
Megsértődni?? Nem ismersz.
Én is így vagyok vele. Minden elismerésem neki, de ez egy teljesen más életforma. Remélem, hogy azért jóval kevesebb erőfeszítéssel is sikerül leadnom pár kilót :)
Olyan jó volt régen, bármit ehettem, bármikor, (kedvencem a pizza este) és semmi problémám nem volt a súlyommal. Soha nem voltam vékony, de jól éreztem magam. És jó lábam volt a sok gyaloglástól :)) Ilyenkor érzem igazán, hogy mennyit számít a mozgás. Kár, hogy most nem tudok gyalog járni a munkahelyre, mint akkor...
További ajánlott fórumok:
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D
- Az utolsó fölösleges kilók leadása - Hogyan?
- Csatlakozz Te is...az utolsó 2kg leadásában!
- Utolsó kilók leadására melyik Norbi dvd-t javasoljátok? (Rékát kicsit unom, váltani akarok!:))
- Miért az utolsó kg-ok leadása a legnehezebb?