Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul! (beszélgetés)
Jaja, Villers úgy ledorongol állandóan, hogy csak na...tegnap is jött már a kisördög és sugdosta a fülembe milyen jó lenne edzés helyett lefeküdni a tévé elé, de már lelki szemeim előtt láttam Villers mit fog mondani :-DDDD
Gyerünk, Andi, ne csak engem baszogass, mert csak én leszek csontváz, Bettyboop-ot is rúgd seggbe :-D
Úgy tűnik, jót tett neked a szóbeli seggberúgás.. :) Hajrá!
Valaki engem is seggbe rúghatna már, mert nem kapok észbe különben...
nagyon szívás!:D
na de ÉDesapám jön jövőhétvégén Ő meg tudja szerintem csinálni..
de majd Uncsitesómat is megkérdezem hátha Ő is tudna csinálni vele v.mit!
addig meg tornázom,sétálok...
meg lehet majd megyek futtni
óó igen!
én is olyan keményen tekertem a bicajt,hogy leszakadt a pedál!:D
Jó reggelt!
Hű de sokat írtatok! :)
Én mondjuk a gyümölcscukrot kihagyom, mert nem eszem napi szinten gyümölcsöt, max 1-1 alma, mandarin, narancs, de azt is elég ritkán.
Hát tényleg nem dohányzom, nem iszom, nem éjszakázom (mármint buliban, a gép előtt igen :DD) tehát visszafogó tényező nincs, de nem vagyok benne biztos, hogy szeretnék 100 évig élni. Mert ugye hiába működnek a szervek jól, az izületeim már most eléggé ki vannak purcanva, el sem merem képzelni, mi lesz később. Egyébként anyuval egyik nap pont arról beszéltünk, hogy kiváncsi lesz, hogy vissza fog-e ütni ez a fene nagy egyészséges életmód. Mert ugye erre még tapasztalat nincs...
najah, azt lehet nyugodt szívvel:D Elvileg átlag ember napi max 1,5kg szilárd dolgot fogaszt el. Szilárd mint akár egy alma, ami szintén 90szézalékban víz:D Belegondolok, akkor szerintem én napi 5kg fele eszem átlag. Lehet felette. Kajás napon még több, de erre írtam még a másik fórumban milyen rekordok voltak tavaly nyáron. Gyümicukinak is csak egy lényege van asszem, hogy ne legyen mellette més szénhidrát. Akkor korlátlan lehet enni.
Antioxidáns szinted neked is az egekben lehet...Gondolom nem dohányzol sem semmi visszafogó dolog. Semmi kedvem nem lenne most 60 évesnek lenni, de azért megnézném magam milyen leszek. A legkevesebbre hitelesített szerv is elvileg simán elpöfögne 100 évet és miért ne lehetne esélye rá bárkinek is....így veszem, akkor még élhetsz te is kétszer annyit mint eddig. Azért ez jól hangzik:D
"Férjed pedig...ugyan az a kutya mint én:D Szeret, ezért ".....én is szeretlek...:D:D
szóval akit szeretek......így értettem
aki hízékony, az könnyebben izmosodik is...
szemét kajából napi 1000kalória is hízlalni fog és közben éhen halsz:D Jó fajtából pedig többet is lehet enni. Próbálj meg egyszer egy hónapot átvegetálni. Én semmit sem ettem meg régen, amihez a természetnek köze volt. Undorodtam minden jó kajától. Aztán jött a nagy fogyi és gondolom, vagy legalábbis erre következtettem, ha a szervezet megtisztúl akkor más dolgokat kívánsz meg. Most nyáron felkelek és nem kakós csigára kattogok, ha nem valami lédús gyümire. télen is szívesebben rágcsálok zöldséget a husi mellé. Gondolj a Mekire. Bemész, eszel, úgy érzed a beled mindjárt kiokádod annyira tele vagy, eltelik fél óra és zabásabb leszel mint elötte. A szar kaja erre jó. Ezeket elhagyod akkor visszatér a természetes vágy az egészéges dolgok után, ami amúgy el van nyomva.
mindenki ugyan úgy van összerakva...én is voltam már 117kg és 73 is. Fél éven belűl:D
Hízni sem hízik az ember őrült gyorsan, ha nem idegbeteg. Mostantól minden nap annyit ennék amennyit kell és nulla sport, fél év múlva is kockás lenne még a hasam.
jó éjt
én is megyek!
hát...hétvégén nagyon ki kéne menni a szigetre!
de addig is tornázni fogok!:)
jó éjszakát mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D
- Az utolsó fölösleges kilók leadása - Hogyan?
- Csatlakozz Te is...az utolsó 2kg leadásában!
- Utolsó kilók leadására melyik Norbi dvd-t javasoljátok? (Rékát kicsit unom, váltani akarok!:))
- Miért az utolsó kg-ok leadása a legnehezebb?