Az jó ha reggel 1 órát futok napközben 2 órát tornázok este pedig 2 órát bicajozok? (tudásbázis)
Hát szerintem sok. És tudod miért?
Mert ha ehhez fog hozzászokni a szervezeted, ez lesz az alap neki. És erre áll be. Ha majd velamiért nem lesz ennyi időd mozogni, pl. suli, elkezdesz dolgozni, vagy akármi, akkor nem fogsz ennyi kalóriát tudni elégetni, és elkezdesz szépen hízni...
Saját tapasztalat. Hidd el többre mész napi 40-60 perc rendszeres mozgással, vagy heti 4 nap rendszeres mozgással, amit mindig mnden körülmény esetén el tudsz végezni. 1-1 napi kihagyás nem gond, mint 1-1 esetleges plusz óra mozgás :)
szerintem sok, párom sportolo de ő is max 2-3 órát edz és nem minden nap, mert van pihenőnapja is
nem tudsz keresni társakat a mozgáshoz? vagy egy csapatot duatlon pl? és akkor rendszeres lenne az edzés, formálodna az alakod, és nem folyton a fogyin járna az eszed, hanem élveznéd az életet, hisz ezek a legjobb legszabadabb évei az embernek
Mivel 18 évs vagy, atested elérte azt a biológiai kort, mikortól is inkább felnőtt nőnek számítassz és nem fejlődő szervezetnek.
A sok endorfintermelés biztos jó :), de szerintem napi öt óra sport sok! Én felezném, ha minden áldott nap ezt csinálnám... vagy egyik nap csak tornáznék, a másikon meg bicajoznék.
Hát, ez így egy kicsit még sok is, ha minden nap csinálod. Túl nagy megerőltetés ez a szervezetednek, és több kárt okozol, mint hasznot.
Inkább kezd el egy kicsit nyugisabban, de csináld kitartóan. Jobb eredményt fogsz elérni.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?
- Mit tegyek, hogy napközbeni elalvás ne egy cirkusz legyen?
- Ki miért van otthon hétközben, napközben?
- Ti beszéltek a párotokkal napközben telefonon?
- Kislányom 9, 5 hónapos, apadóban a tejcsi, reggel sok van, de ha napközben is szopiztatom, este tápszerrel pózolni kell. Küzdjek még?