Az iwiwen meg lehet nézni, ki keres rám, és hányszor, s más is látja, hogy én őt hányszor nézem meg? (tudásbázis)
Igen,tényleg így volt! :))
Most a Való Világgal detto ugyanaz a helyzet.
"Senki nem nézi" ,de mindenki képben van!:DDD
Tök szánalmas,ha valaki nem vállalja föl magát.
Na most esett le......
Sokan mondják,hogy őket mennyire hidegen hagyja az iwiw,meg hogy utálják,holott ezek az emberek is fönt vannak.Aztán közben lehet,hogy más lapról járnak be kukkolni. :DDD
Nekem rengeteg ismerősöm van fent így:)
Mire jó? PL. nem akarja lássák belépett...
+ lehet oldalad azért is, mert van külön macskának/gyerekednek/kutyádnak stb. a lényeg a legtöbb ember maga is ki tudja próbálni, amit írt
"vázavize".
Miért ne lehetne? Ott a lakat most is, mindent le lehet tiltani...nem is értem a kérdést:)
(+ továbbra sem tudod megnézni ki járt az adatlapodon, de biztosan hetekig ilyenek fognak keringeni neten)
Persze, miért ne?
Azért a többség az iwiwet jobban kedveli, itteni közvéleménykutatás szerint, a mindkettőt használókat felezve. Később biztosan lesz több felhasználói tapasztalat az új változatról.
Wc-re azért elmehetsz :)
Biztosan be lehet állítani valahol, hogy mit mutatsz meg magadról. Korábban volt ilyen.
Most már végképp nem lehet semmit sem csinálni úgy, hogy ne lássa az összes ismerősöd?
Most azt sem tudom, hogy bevezették-e azt, hogy meg tudod nézni, hogy ki járt az adatlapodon.
Annyira zavaros, hogy én nem tudtam leszűrni.
Ti tudtok valamit?
Szimplán nem tetszik.
Facebook mindig is f.s volt :)
Nekem jobban tetszett a régi iwiw.
Nem értem miért akarták majmolni a facebookot.
A facebook az facebook ,az iwiwnek meg kellett volna maradni iwiwnek.
Na itt az új iwiw, szerintem sokkal kevésbé lehet rajta eligazodni, mint a régin.
Nektek mi a véleményetek?
Kedves Vardia!
A blogter.hu ugyanaz, mint amiről Zsó001 ír alattam kettővel. Megnéztem mindkettőt. Egyszóval: Csalás:
Nekem is egy olyan ismerősöm tette ki a faliújságra, aki magasan iskolázott (szó szerint), szóval még be is döltem volna neki, ha nem nézek előtte utána.
Az, hogy az ismerősödnél működik, azt jelenti - de inkább olvasd el alattam azt a link-et, - hogy aki oda regisztrál, az alapján kap jutalmat. Szóval ez pénz dolog. Nem regisztráltam!
De vannak olyan ismerőseim, akik most gyorsan nevet váltottak (2 betűsre):D, mert esetleg megijedtek, hogy lebuknak!:D
És a legújabb verzióval mi újság? Belinkelni nem akarom, de egy blogter.hu címről fut.Találkoztatok már vele?
Valaki kiírta üzifalra, hogy neki működik.
Vajon?
régen látszott az adatlapon, h ki küldte a meghivot,de már nem..és nem lehet látni, ki kit nézett meg,szerencsére:)
én igy tudom legalábbis:)
Senki nem tudja nekem megmondani, hogy az adatlapon látszódik-e valahol, hogy ki küldte nekem a meghívót??
És, hogy megnéztem valaki adatlapját??
Fontos lenne,köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Mióta lehet látni, hogy az iwiwen ki nézi az adatlapomat?
- Hogyan lehet elérni, hogy egy adott személy ne lássa az adatlapom iwiwen?
- Ez mi lehet az Iwiwen?
- Hol lehet megnézni egyben a keresztféléves induló képzéseket?
- Olyan oldalt keresek ahol évekre visszamenőleg lehet megnézni adott hónap/nap időjárását.
- Lehet az iwiwen e-mail cím alapján keresni?