Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az erős, intenzív szerelem érzése el tud múlni egy házasságban élő férfi esetében egy harmadik fél iránt? fórum

Az erős, intenzív szerelem érzése el tud múlni egy házasságban élő férfi esetében egy harmadik fél iránt? (beszélgetős fórum)


1 2
13. Alnisa
márc. 14. 08:14
El ám! Nem szerelem az, csak a farka irányítja. Ne ringasd magad hiú reményekbe.
12. 80ASIQ
márc. 14. 08:10
Biztosan el tud.
márc. 14. 06:26

Elmondasa szerint O nem kereste direktben ezt, egyszercsak jott magatol ez az egesz…. Es ahogy egyre tobbet beszelgettek egyre jobban belebonyolodott erzelmileg. Ez az ijeszto, hogy itt nem arrol van szo?, hogy csak le akarna vele fekudni es ennyi lenne, hanem hogy beleszeretett, szerelmes a szemelyisegebe.


En igyekszem nagyon turelmes maradni es tamogatni, hogy itthon rendbe tudjon jonni minden. De teny, hogy iszonyat hullamvasut az amin vagyunk. Rajta is latom, hogy hullamzok a kedve, sokszor mintha nem is lenne itt.

márc. 13. 20:56
Mindenkinél lehet ilyen fellángolás. De ahogy jön, egy idő után általában kijózanodik az ember és elmúlik.
9. Oliva2023 (válaszként erre: 5. - Lonelyhearts)
márc. 13. 20:54
Úgy hangzol, mintha te éreznél felelősséget azért, hogy flörtöl. Nem. A kapcsolat megromlásáért persze igen, az két emberen múlik, de attól, hogy adódott egy kis nehézség, még nem kötelező más nőhöz rohangálni. Mi lesz, ha megint nem "honol a béke"? Mi lesz, ha jön egy új kolléganő? Miért téged terhel a más nő iránt érzett érzelmeivel? Az, hogy bevallotta, nem jogosítja fel arra, hogy folyton azt kelljen hallgatnod, hogy ő szerelmes. Olyan, mintha "engedélyt" kérne tőled egy viszonyra. Ha te mesélnél neki arról, hogy milyen szerelmes vagy egy kollégádba, vajon meghallgatna? Menjetek el párterápiára. Vagy legalább te menj el és beszéld meg egy terapeutával.
8. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Lonelyhearts)
márc. 13. 19:16
Igen el tud, a kérdés az te ezen hogy tudsz túl lépni. Az én Apukámnak volt egy évekig tartó viszonya, aztán el is költözött fèl évre a nőhöz. De végül vissza jött hozzánk és a szüleim azóta is együtt vannak, immár 43 éve házasok. Ez 25évvel ezelőtt volt. De ehhez az kellett hogy Anyukàm ezen túl tudjon lépni, meg tudjon bocsátani. Erre sokan nem képesek, ez ember függő. Én teljesen meg is értem aki nem tudja elfogadni, nem tud tovább megbízni így, viszont a szüleim esetében azt látom, jól tette Anyukám hogy túl tudott rajta lépni.
márc. 13. 16:12
Az érzelmeket nem lehet ésszel szabályozni. Arról nem tehet, hogy beleszeretett. A hűség döntés kérdése. Sokat tudsz neki segíteni, hogy visszataláljon hozzád. Légy vele türelmes. És értékeld az őszinteségét. Drukkolok. 🍀🍀🍀
6. Panna.33 (válaszként erre: 5. - Lonelyhearts)
márc. 13. 16:02

Sok türelmet és kitartást kívánok, nem lesz könnyű!

Sok sikert! 🍀🍀🍀

márc. 13. 14:50

Kedves Panna!


Köszönöm, én a magam részéről mindent megteszek. Bőségesen gyakoroltam az önismeretet az elmúlt húnapba, és igen, sajnos nagy részben az én hibám is, hogy mélypontra jutott otthon a házasságom. De szeretem a férjem, és a gyerekeim is, szeretném helyrehozni. Otthon most béke honol, férjem is mondta, hogy most érzi, h boldog tudna otthon lenni velünk, csak közben ott vannak az érzelmek a másik nő iránt, amik elég intenzívek, úgy fogalmazott, hogy teljesen beleszeretett. :(

márc. 13. 14:34

El tud az múlni, ha nem harmadik fél iránt van és nem törekednek ellene, akkor is.

Ha elhatározta és ez a célja, igen, sikerülhet. Nagyon szép döntést hozott/hoztak, segíts te is a megvalósításban, ha azt szeretnéd, hogy sikerüljön!

3. elbb
márc. 13. 14:26

Ha a férjed is akarja, akkor nyilván. Ez lehet fellángolás, ami azért kellően meg tudja égetni az embert szerintem.

De ha most tényleg azon fog dolgozni, hogy a kettőtök kapcsolata rendbe jöjjön, akkor persze, elmúlhat.

márc. 13. 14:25
50-50 %, ahogy feléd is csökkentek az érzelmei, a problémák megjelenésével, a 3. fél felé is csökkenhet.
márc. 13. 14:12

Férjem beismerte, hogy kb 4 hónapja elkezdett beszélgetni egy régi munkatársával. Ezalatt az idő alatt elkezdtek flörtölni, írogatni egymásnak szerelmes hangvételű üzeneteket (ezeket sajnos láttam, olvastam).


Ezután beismerte, hogy erős érzelmei vannak a nő iránt, teljesen beleszeretett. Testi kapcsolat nem volt. Szimplán úgy érzi, hogy nagyon passzolnak, nagyon jó vele beszélni, együtt lenni.


Amit a háttérről tudni kell: A mi házasságunk is válságon ment keresztül nem rég, rengeteg veszekedés hatására, illetve az említett harmadik személy házassága is ugyanezeken ment keresztül. Sok ideje tartó veszekedések stb. A harmadik félnél is van kisgyermek és nálunk is van 2 kisgyermek.


Jelenleg ott tartunk, hogy a férjem és a kolleganő megbeszélték, h kerülni fogják egymást a munkahelyükön amennyire tudják, és a családjuk megmentésére próbálnak összepontosítani.


Volt már más is hasonló helyzetben? Egy ilyen erős, intenzív szerelmi érzés el tud múlni idővel?

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook