Az ember mindent túlél. Vannak dolgok amik fájnak, de azok... (beszélgetés)
Hagyd ezt az önmarcangolást,,ez is csak rólad szól,,előbbre meg nem visz.
Felismerted hogy ez nem jó,,javítani meg sosem késő.
Ezt a mai technika nélkül nem lehetne megcsinálni. Csak a kor "szelleme" (na, már mindenhol felbukkan ez a ghost) hozta magával, - de azt hiszem tényleg kezd nagyon általánossá válni, ami bizony elszomorító tendencia.
Gyávaság? Ez talán túl erős kifejezés. Menni a könnyebb ellenállás irányába, - kihasználni a technika adta kiskaput, - talán ez a felszínen így csak ennyi.
Egyénileg viszont nagyon más lehet. Mostmár csinálhatod a saját, frissen kikristályosodni látszó elveid szerint is. Szépen, egyenesen.
Ghostolás? A "Ghost" film után mondjuk nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ez vajon mit jelenthet, nekem mindenesetre új volt ez a szakkifejezés, - jóllehet magát a jelenséget ismerem.
Hát akkor ez a nap se telt el hiába... :-) Köszi az infót, de neked is hasznos volt szerintem ez a történet, mert az ellenkező oldalon való megtapasztalás rávezetett egy lényeges felismerésre. Arra, hogy nagyon rossz érzéseket kelthet a másik félben a minden magyarázat nélkül való felszívódás. Megéri inkább korrektnek lenni. Tisztelni, és emberszámba venni a másikat.
Ne csinálj a múltaddal semmit! Megváltoztatni nem tudod. Erre mondják, az univerzum mindig az egyensúlyra törekszik, amit másoknak adsz, idővel teljesen más, vadidegen emberektől azt kapod vissza.
A továbbiakban cselekedd a jót, a szépet, ha mást nem, csak egy mosolyt adj bárkinek, és azt kapod vissza.
Tanultál, a további tetteid legyenek tanulságok mások számára. Ennyi. Légy boldog!
Dehogy él túl mindent az ember.
Meg olyan is van, hogy nem is akar túlélni.
Pont az utolsó mondatot akartam írni..karma..
Önismereti tréning, tulleszel rajta ;)
További ajánlott fórumok:
- A magyar ember mindent tűr?!
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Tele a bakancsom, hogy az emberek mindent most akarnak....
- Fájnak dolgok..
- Számítógépemről kitöröltem egy csomó mindent, ezek a dolgok nem fértek el a lomtárba.. Akkor ezeket már nem is tudom visszaállítani?
- Vaterán újraindítottam a lejárt dolgokat, de elrontottam az aukció időtartamát, lejárttá tettem ezért mindent. Nem tudom újraindítani?