... az elhidegülés jelei? (beszélgetés)
Te férfi vagy!
Mikor nem kell egy férfinak egy nő?
ez kedves volt...köszönöm...
miért hibáztat engem? hagyna inkább el? mondtam neki, hogy menjen el de nem akar...
Nehéz így ismeretlenül. De mint a női nem tisztelője, mindenképp azt mondanám, hogy lépj és ne hagyd, hogy tovább alázzon. Gyáva dolog mást hibáztatni - é ő ezt teszi.
Sokan megbecsülnének szerintem.
ne kérdezzem meg,hogy miért nem kellek?
de könyörgöm 4 hónap szex nélkül csak megkérdezem, és ha nincs válasz akkor gyakrabban megkérdezem, és eszembe jutnak olyan dolgok amik talán nincsenek is de a bizonytalanság olyat mondat velem ami kihozza a legrosszabb énemet.
Nálunk is ez van már írtam egy másik topicban.Ok vaszleg potenciagond.Már másfél éve gond van a szexel.Az utóbbi 6 hétben csak 2 sikertelen próbálkozás volt.Ha kezdeményezek csak mereven bámulja tovább a tévét és nem vesz rólam tudomást.Ha
nem "veszem észre" magam,akkor rámszól:Naaaa,hagyjál.Persze próbáltam megbszélni.De süket fülekre találtam,meg mindíg volt valami kifogás:Munkahely,fáradtság,anyagi gondok,stb.Mondtam forduljunk orvoshoz.Nem.Én már nem érzem nőnek magam,egyre jobban gondolkodom a válláson.Ok,hogy már elmúltam 40,de nem 80 éves vagyok!És nem erre vágyom!!!
én is azt mondtam neki ma reggel, hogy nincs mit tenni, kimondta...
erre ő...de van, csináljam vissza...de én már nem akarom visszacsinálni...fájnak a sebek...és én nem akarok többet.
magányos vagyok, és most nagyon fáj...de valamit tennem kell...
köszönöm szépen a válaszokat...
Amikor azt mondja a másik, hogy elhidegült akkor már nincs min gondolkodni. MAx.azon, hogy megpróbálod visszacsinálni, vagy nem. Ha nem, akkor csak egy lehetőség van.
Azért nem hagy el ő, mert gyáva.
Talán az a fajta, akinek jó, ha mosnak, főznek, kiszolgálják. De adni meg nem akar/nem tud.
Egyszóval : kihasznál.
Épp ezért, hogy ne alázd magad, szerintem lépj.
folyton beszélünk, de szerintem itt már nincs mit tenni...
1 hónapja nem cigizek és most nagyon azt hiszem,hogy jól esne egy...de ha feladom, akkor ismét vesztettem.
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- Van egy jó ötletetek, elhidegült házasság feldolgozására?
- Úgy érzem, hogy elhidegültünk egymástól és ezért haragszom rá, mit tegyek?
- Mit változtatnál meg a házasságodban? Sokan boldogtalanok... mi az oka, hogy elhidegülnek egymástól?
- Úgy érzem a férjemmel elhidegültünk egymástól, sok minden megváltozott köztünk, szerintetek mit kell tennem?