Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az élet titokzatos oldala fórum

Az élet titokzatos oldala (beszélgetős fórum)


A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

27. o.andi
2008. ápr. 26. 20:42
hát igen...kiszámithatatlan.néha jó,és rossz is egyben.
26. 60dc903c1a (válaszként erre: 25. - Anita123)
2008. márc. 23. 11:09

Mindenki a "maga módján" kiválasztott. Te is. Meglehet nem jó helyen kerested.

Meglehet nem is kell keresni, mert már éled is a lehetőségedet azzal, hogy nagyon jó anya és feleség vagy... És az élet folyamán ezek a lehetőségek bővülnek új feladatokkal, élethelyzetekkel, amelyeket meg kell oldani...

25. Anita123 (válaszként erre: 11. - 3b4055e2b2)
2007. jún. 11. 14:22

Jo olvasni "arrol a tehetsegetekrol" amit az elettol kaptatok!

Azt olvastam itt ,hogy mindenkiben megvan a lehetoseg....

En mar sokszor probalkoztam vele de megse sikerul...talan nem jott el az ideje vagy nem vagyok kivalasztott?

24. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 23. - Emilia)
2006. aug. 1. 11:11
Ez igy van és milyen jó ha tudatában vagyunk! Nagyon sokat segít az életünk minden területén!Csak ehhez igy kell élni,nyítottan!Ez egy életmód lehet annak aki felismeri annak jó oldalát!Én igy élek!
23. emilia
2006. júl. 29. 22:13
A belsőhang az a Szentlélek hangja, amit ma intuiciónak neveznek
22. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 21. - Margitnéni)
2006. júl. 29. 13:44
Le irod részletesen,hogy mi az a jel?Elgondolkodtál már azon, hogy lehetőséget hagysz ki?
2006. júl. 28. 14:05

Eszembe jutott még egy, ez se sorsdöntő, de érdekes. Évekkel ezelőtt történt, elindultam otthonról, és út közben jött egy kép, egy szép kötött szoknya és mellény jelent meg előttem, az akkor kisiskolás lányomon. Nem vagyok egy kötőbajnok, sőt ilyesmit még akkor nem is kötöttem. Azonnal megfordultam, hazavágtattam pénzért, el egy fonalas boltba, megvettem a fonalat, és nagyon gyorsan, elsőre sikeresen elkészült a szoknya mellénnyel, nagyon jól sikerült, nagyon csini volt a lányom benne, aztán kötöttem más színben, más mintával mégegyet, az is jó lett. Most ha neki kellene fogni, még egy sállal is megszenvednék.

Egyébként érdekes, van amikor csak egy gondolat jön, van amikor fizikailag érzem, hogy nyomnak valamerre, de volt már, hogy hangot hallottam, egy utasítást. Ezen annyira meglepődtem, mert ez az utasítás teljesen megváltoztatná az életemet, hogy kértem jelet, hogy biztos legyek magamban. Jött a jel, kértem még egyet, az is jött, még mindig kételkedtem, még egy jel jött.

2006. júl. 28. 13:57
Sokszor olyan "apróságokban" is kapok segítséget valahonnan, mint pl. nézzek a lábam elé, el ne essek. Már többször megmenekültem nagy kiterüléstől, mert "valaki" lenyomta a fejem, és észrevettem a buktatót. Sokszor volt olyan, is amikor már nagyon fáradt voltam, nagyon nehéz volt a szatyrom, és tényleg az összeesés határán, buszon tömeg, és pont mellettem lett üres hely, le tudtam roskadni. Vagy pl. jött valami váratlan fizetni való, és jött hozzá váratlan pénz is, persze csak kicsi összeg, de akkor jól jött.
2006. júl. 17. 10:06
Véletlenek nincsenek és ezt tapasztalom is!Biztos volt már veletek olyan amikor társaságban összejöttetek és egymás után visszajelzéseket kaptatok egymástól! Ha valaki nyitott ezekre a dolgokra akkor az életútjához nagyon sok segitséget kap!
18. Droma
2006. júl. 16. 19:05
Hát igen,a nagyon racionalisták nem hisznek a megérzésekben.Abban hogy nekik is van(lenne ha hallgatnának rá).
2006. júl. 16. 13:54

A megérzés,belső hang,de javu,álom vagy mikor egy időben egyszerre gondoltok és mondtok ki dolgokat.

Mi 4en vagyunk tesók,anyuval ketten rendelkezünk ezzel a "képességgel".

Figyelünk-hallgatunk rá,sokat segít és így mégjobban tudunk egymásra vigyázni.Megtanultam hinni benne-bennem.Nem próbálok senkit sem meggyőzni ezekről a "dolgokról".Nem hisznek benne mert ők még nem készűltek fel.

Azok akik "éreznek", nekik feladatuk van a világba.

16. Droma
2006. júl. 16. 12:59
Én is próbálok mindig hallgatni a megérzéseimre,és általában bejön.
15. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 14. - Gota)
2006. júl. 15. 21:09
Ezt a jó képességedet sose felejtsd el!
14. gota
2006. júl. 15. 09:42

Én mindig hallagatok a megérzéseimre. Volt pl. egy nagyon érdekes eset: Anyu reggel felhívott, hogy rosszat álmodott velem, vigyázzak magamra. Este pedig elkezdett fájni a hasam. Elég magas a fájdalomküszöböm, de ez még nekem is nagyon fájt. Mivel hétvége volt és éjszaka is, vezetni nem tudtam, ezért ki szerettem volna hívni a mentőket. Nem jöttek ki. Nem vagyok egy nagy orvoshoz mászkálós, a legtöbb dologgal úgy vagyok, h majd elmúlik. Akkor mégis biztosan éreztem, h orvoshoz kell mennem. Igazam volt: vakbélgyulladásom volt! A lényeg az, h tudom magamról, h ha Anyu nem mondja el, mit álmodott, nem mentem volna dokihoz, akkor pedig komolyabb baj is lehetett volna.

De ez csak egy eset a sok közül. Úgy gondolom, hogy a megérzés egy felsőbb sugallat, segíteni akar. Hallgatnunk kell rá. Nekem sokszor segített a legegyszerűbb dolgoktól a legnagyobb döntésekig. És mindig jól alakultak a dolgok, amikor rá hallgattam.

13. KicsiNoci (válaszként erre: 12. - Zikzik)
2006. júl. 15. 08:48

Nem. Speciel arra gondoltam, hogy különböző képességekket kapsz, amelyeket felfedezel magadban életed során. Vannak amelyek hamar nyilvánvalóvá válnak, vannak amelyek bizonyos szituációban kerülnek először napvilágra.

Pl.: te nagy empatikus képességgel születtél valamilyen orvosnak vagy hasonlónak kell lenned, mert ezzel a képességeddel embereken tudsz segíteni.

Vagy olyan képességgel születtél, hogy kutató, tanár vagy tudomisén mi legyél. Ezek apró dolgok, de nem szabad figyelmen kívül hagyni. Cél nélkül nem élhet senki. Rövid hozzászólásodból úgy érzem te még nem találtad meg az életed igazi célját, és magaddal sem vagy kibékülve túlságosan. Lehet, hogy tévedek.

12. zikzik (válaszként erre: 7. - KicsiNoci)
2006. júl. 14. 13:42
Ilyen túlnépesedés mellett, ilyen gazdasági és környezeti tendenciák mellett milyen célról beszélhetünk? A túlélésről?
2006. júl. 5. 08:51
Nagyon fantasztikus dolog részemről, hogy érzékeny vagyok a láthatatlan dolgokra! Olyan dolgokat tapasztaltam már meg ami bizony földi értelemmel még nem igazán bizonyítható! Azt tudom, hogy számomra nincs szükség bizonyításra mert a dolgokat tapasztalom!Azt mondják mindannyionkban ott van ez a képesség csak kevesen használják.Adódik ez neveltetésből, a környezet ráhatásából stb. De egy biztos, hogy valószínü nem mindenkinek van szüksége ezekre mert akkor eltérne az életfeladatától.Ha közülletek valakit érdekelnek a tapasztalataim akkor szívesen megosztom veletek!Persze csak akkor ha támogatni tudok ezzel valakit!
10. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 9. - KicsiNoci)
2006. júl. 5. 08:43
Biztos vagyok benne , hogy nem bele élni tudod magad a dolgokba, hanem átérzed azt.Beleélni annyit jelent, hogy szerepet játszani.Persze időnként Én is másként fogalmazok és az is biztos, hogy mivel megfoghatatlan dolgokról beszélünk nem mindig tudjuk a valóst a valótlantól elkülőniteni.Az empatikus képességed még nagyon sok ember hasznát fogja tudni venni! Csak arra vigyázz olyanokra ne pocsékold ezt a jó tulajdonságodat akik vissza akarnak élni vele! Soha ne menj vitába senkivel,mert felesleges energia pocsékolás! Véleményed nyílvánitsd ki bátran de figyelj rá nehogy rákényszerisd a másikat a saját véleményedre!Mindannyian mások vagyunk, mindenkinek más a tanulni valója. Hiába akarsz jót másnak az nem biztos, hogy támogatja a fejlődését!Mindaddig mókuskerékben vagyunk amig az értelmét fel nem ismerjük a problémáinknak.Ha majd szembe merünk nézni a problémáinkkal, kapunk egy ujabb leckét!
9. KicsiNoci (válaszként erre: 8. - 3b4055e2b2)
2006. júl. 2. 09:26

Szia!

Köszönöm a szavaid. Igen én mindig is mélyen éltem meg mindent, legyen az pozitív,vagy negatív élmény. Sajnos a gyermekkorom sem alakult vmi fényesen így már akkor belekóstolhattam az élet nem túl verőfényes oldalára. Talán ezért,talán nem, de elég erős az empatikus képességem és nagyon bele tudom magam élni egy-egy dologba. Rengeteget olvastam, és olvasok így volt hova menekülnöm,ha szükségem volt rá. Nagyon sokáig verseket is olvastam, amelyek széppé teszik a lelket (ajánlom mindenkinek).

8. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 7. - KicsiNoci)
2006. júl. 2. 00:50

Kedves Nóci!


Szavaidból érezve nagyon sok mindent átkellett már élned ahhoz, hogy ilyen fiatalon ilyen mély gondolatok nyilvánuljanak meg benned! Sok sikert kivánok az utad során! De ki tudja! Lehet, hogy te már egy sok életet megélt lélek vagy és azért vagy most ilyen korán mély gondolkodó! Akkor hát hajrá hátha közel van az angyallá válásod.Én is oda szeretnék már ezután az életem után kerülni! Időnként ugy érzem, hogy már nincs szükségem ezekre a földi butaságokra!

7. KicsiNoci (válaszként erre: 5. - 3b4055e2b2)
2006. jún. 30. 22:20

Mikor leszületünk erre a Földre, már egy céllal jöttünk ide.Az utunkat, a létezésünk igazi célját csak nagyon kevesen értik meg és nagyon kevesen tudják miért születtek meg, mi céllal. Én azt hiszem

már tudom. Nagyon szerencsésnek érzem azokat, akik már megtalálták az életük értelmét, mert így tudnak vmi módon tudatosan élni, és könnyebben megtalálják a helyüket a világban. Sajnos a célig vezető út nem mindig sima és egyszerű, sokszor sok fájdalom, csalódás és minden féle dolog történik velünk, de ez is kell. Ennek is van célja... ballépéseink sokszor megmutatják a helyes utat, már aki képes tanulni a hibáiból

2006. jún. 30. 21:38
egyezem shilailaval:)))
2006. jún. 30. 12:36
Az igazi földi tanítómesterem legyen bölcs,ne követeljen, hanem mutasson példát!Ugy érzem ha valaha is szükségem lesz rá és ez az Én utam is akkor biztos rátalálok! De addig valószinü még mást kell megtapasztalnom.
4. KicsiNoci (válaszként erre: 3. - 3b4055e2b2)
2006. jún. 29. 11:14

Én is érzékeny vagyok a külvilág rezdüléseire, amely

sokszor nem is olyan jó. Én nem igazán emlékszem az álmaimra csak némelyikre, amelyeknek nem igazán tudom a jelentését, de biztosan van oka, hogy ezeket nem felejtettem el. Biztosan van mestere ezeknek a dolgoknak, de vajon ki az igazi mester? Mármint ezek

nagyon komoly dolgok és nem tudom ki nevezheti magát igazán annak. Talán az, aki képes irányítani a tudatát vagy ilyesmi.

3. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 2. - KicsiNoci)
2006. jún. 29. 10:51
Azthiszem születésem óta érzékenyebb vagyok a megérzésekre.Nem mindig könnyü együtt élni ezzel! Leginkább sajnos a veszélyeket érzem meg. Az álmaimban állitólag sokat utazom a mult és jövő dimenziójába.Időnként megrémit a tudat, hogy nem tudom kezelni azt amit megálmodtam vagy megéreztem.Többször gondoltam már rá, hogy jó lenne ha rátalálnák olyan mesterre aki segíteni tudna ebben, de még nem találtam rá a megfelelőre! Abban viszont biztos vagyok, hogy ha szükségem lesz rá, megtalálom.
2006. jún. 29. 09:50
Én komolyan hiszek a megérzésekben, ezért is vittem fel ezt a cikket. Nekem is vannak megérzéseim, hogy erősebbek, hogy gyengébbek, de mindenképpen figyelek rájuk, és be is szoktak jönni? Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
2006. jún. 29. 09:30
Álmaink és a telepátia
Vajon ki ne tapasztalta volna, hogy - mondjuk - mosogatás vagy a reggeli öltözködés közben egyszer csak valami az agyába villan: kórházi ágyon fekszik az épp táborozó gyerek, vagy egy határozott hang azt súgja: ne ülj ma autóba, ha jót akarsz.

A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook