Arcidegzsába (beszélgetés)
nem vagyok jós :)))))
hát ha jó az eredmény, akkor elvileg szedhetem, de nem vagyok túl pozitiv.
tulajdonképpen azért megyek fel holnap, mert anyám hajkurász, magamtól lehet, hogy még várnék vagy 1 hónapot.
Hány hetet kell még várni,hogy szedhessed az antibiotikumot?
Ha most jó lesz az eredményed,kezdheted?
Félünk,de ezen nem kell csodálkozni,én már az orvosok válaszától is.
Annyira rettegtem elmenni dokihoz
Nagyon aranyosak,komolyan!
Ma reggel felmentem tesómhoz,Ő is rendesen lehordott,hogy szedjem már össze magam,semmi bajom.Ilyenkor már nem is vitatkozom,bár annyit mondtam Neki,hogy most megérdemelnéd,hogy Neked fájjon,kicsit pityeregtem tehetetlenségemben,meg dühömben,de már nem is igazán foglalkozom ezzel
hát én annyira nem bántam, hogy nem tömöget, a legutóbbi tömésem ugyebár idáig fajult....
most úgysem eszem cukrot :)
valami elhúzódó dolog, az unokaöcsém kezdte 2 hete....
a mellkasom most viszont éppen jobb.
Ugye?Én is így vagyok ezzel:)
Mi az,hogy nem tömte be?Az csak mélyebb lesz!Mire vár?Nem kérdezted?
Elhiszem,engem is megnyomkodott ma ez a doki rendesen,utána sopánkodtam is jó darabig!
megy körbe a családban, apunak,a húgomnak és a sógoromnak is kötőh.gyull-a van/volt. apunak is fájt a torka is.
ami nagyon klassz, hogy kértem mindegyiktől szemcseppet, hát csesztek adni.
Ne már!!Szegénykém!Akkor ettől köhöghettél és fájhat a hátad is?Kúrálgatod magadat?
Ne idegeskedj,van mikor csak az egyik oldal fáj!!!
dolgoztam.
ma reggelre kötőhártyagyulladásom lett, most meg a torkom is fáj megint, de olyan érdekes, csak az egyik oldalon.
Ez olyan érdekes!Kicsi voltam,mikor valamitől kiütést kaptam.Elvittek dokihoz,a váróban pöttyös voltam,doki megjelent,semmi pötty.Ez így ment egy órán át,aztán haza jöttünk:)Pötty semmi.
Te,hogy vagy?Milyen volt a napod?Dolgoztál?
Mitől fáj a hasad?
Köszönöm,próbálok,s tényleg bízom benne,hogy van!
Pihenj jól!
Nagyon bízom benne,nem lesz egyszerű,de ha tényleg ez a baj,akkor meg kell próbálni!
Most 2 hétig próbálok erre ráállni,bár tudom,hogy több idő kell.Közben felkeresek még 1 neurológust,megyek az operáló szájsebészemhez,meg el akarok azért még menni a Lyme vizsgálatra,biztos,ami biztos.Tudom,hogy csak akkor fogok leállni ezekkel,ha jobban érzem magam.
Aztán ki tudja,lehet végül a hit lesz az,ami segít.Mikor még eszembe sem jutott,hogy neurológia problémám lehet,sokkal nyugodtabb voltam,mostanában meg rettegek
megyek,annyira fáj a hasam meg a hátam,minnyá sírok.
pihenj jól és mostantol nagyon optimistán gondolkodj. én nagyon örülök,hogy neked van remény:)))))
Ugyan olyan arcfájdalmaim vannak,mint bárkinek,csak nálam úgy néz ki,hogy más az ok.
Szóval a fájdalomtól nem szabadultam meg:/
Igen,ő is átélte ezt,úgy is beszélgetett velem.Valahogy próbálta a lelket tartani bennem,hogy ezen túl fogok jutni,csak tartsak ki,inkább baráti volt,mint orvosi.
Tudod Dorombolós,tényleg furcsa az a kettő külföldi esetem,hogy ott meg egyik napról a másikra állt ki.Munka volt,új környezet,új emberek,el is felejtettem erre a rohadt érzésre gondolni.
Hipochonder vagyok,tehát lesznek nekem még vizsgálataim,hajajj,de meg kell próbálnom ezt is,hátha...
ha a dokid átesett ilyenen,valoszinü jobban megért mint a többi doki,hát legyen igaza.
akkor most holnaptol ugy kéne tenned mintha semmi baj nem lenne? probáld ki:))))nem egyszerü ,elhiszem.
ez érdekes. akkor az idő a megoldás ezek szerint és a türelem.
de mindenképp van remény.
akkor ez az egész elméletileg pszihésen lenne nállad?
az nem lenne rosz mert kigyogyulhatnál. bár így lenne.