Arab világ, és más érdekességek... (beszélgetés)
Sziasztok!!
Csak az a gond az iwiwen közzétett számon, hogy azt nem lehet lakattal elrejteni úgy, hogy kizárólag ismerős láthatja, és ezért vadidegenek hozzáférhetnek...
Nekem is csúnya orrom van, de a férjemnek és a lányomnak kellek...ez oké.
De iwiw-en vadidegeneknek nem hiszem...ők a 15 éves bikiniben pózolókra buknak...hála Istennek, és egyben sajnos...
ugyan már! , hogy mondhatsz ilyent, még , hogy nem kellesz senkinek?
én mit nmondjak?
munkahelyre nem kellek, mert túl idős vagyok, a férjemnek nem kellek, mert csökött vagyok, csúnya az orrom,
senkinek nem kellek, ugyan ilyen meggondolásból!
Itt én se tettem nyilvánossá. Iwiw-en is azért, hogy a távolabbi ismerőseim is el tudjanak érni.
Évek óta így van, eddig nem volt semmi gond...
Nem kellek én senkinek : )
Ágica, bár a TE dolgod, nehogy rosz néven vedd, de én nem tenném a telefonszámom ennyire nyilvánossá, sem a pontos lakcímem...
Nem örülnék Neki, ha egyszer csak zaklatnának idegenek a mobilomon...
Én állandóan cserélem a számom, ha illetéktelenek hozzáférnek valahonnan...
Neked is!! Meg Neked is Éva!!
Várunk vissza!!
Meg ahol régen laktam, ott a szomszédasszony, Aki velejéig gonosz volt, és üldözött, ha soros voltam a lépcsőház takarításban, hogy miért nem tudtam kimenni a lakásból, mindig azt kiabálta, hogy az én gyerekemnek nincs semmi baja, csak én kitaláltam...
Aztán mondtam Neki, hogy persze, kitalációval vagyok otthon hosszabbított gyesen...,anno...
Sok begyöpösödött ember van,volt, és olyanok is, Akik megkérdezték tőlem is, és a volt gyógypedagógustól is, hogy mi az az autizmus?? Valami népcsoport?? Mondom persze, a Kisfiam már népcsoporthoz tartozik, amit Ő választott magának...
Jó ez a net nagyon. Erre mifelénk sok begyöpösödött ember van sajna. Kezdjük csak az apámmal, aki rendszeresen a fejemhez vágja, hogy Szintia nem autista, csak rosszul lett nevelve...
Hát ilyenekkel beszélgessek én az autizmusról?
Én is. Majd ha lesz kedve visszajön, addig figyelőállásban van : )
Most MSN-eztünk.
De az ilyen kérdéseivel néha már kínomban én is nevetek, annyiszor megkérdezi ugyanazt, és én nem tudom a választ...
Pl. hazajön, és azt kérdezgeti, hogy melyik buszon ki a buszsofőt... Honnan tudhatnám?? Mindig mondom Neki, hogy Kisfiam, én nem nézegetem, hogy melyik buszon ki van...
De még akkor is ezt kérdezi, amikor megyük látogatni...
meg visszamenőleg a sztorikat, hogy mikor, hol, mit látott,hallott,és én nem tudok hozzászólni, csak bólogatok, mert addig mondja, amíg nem igenlek, és addig nem is hagyja abba...
Pedig én is ebben a tudatban voltam...
Mivel összefüggésbe hozták a nullás vércsoporttal,és a Kálmánkám nullás vércsoportú, így nem tudtam, mit gondoljak róla...
Márpedig a valódi választ, aminek hinni is lehet, az talán a Genetikusok tudják...
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Honlap érdekességek, statisztikák
- Történelmi érdekességek
- Csongrád, Bács-Kiskun megye látnivalói, érdekességek
- 5+1 érdekesség, amit biztos nem tudtál a kecsketejről