Arab világ, és más érdekességek... (beszélgetés)
de más helyre?
vagy ott sincs semmi,?
Semmi nem lesz, mert ez volt az egyetlen esély...
Sőt, amikor felvettek minket határozott időre, azt is közölték, hogy amikor lejár, utánna fél évig nem lehet visszamenni ugyanarra a munkahelyre...
szia!
jaj, Istenem!
a fene ebbe a rendszerbe amely annyiunk éleetét tönkre tette!
azért ne búsuld el magad!
valami csak kerül!
Sziasztok!!
A műszakvezetőnk ma lapátra tett, a jövő héten nem kapom meg a hosszabbítást...
Kivett a sorról, többünket is, Akik 3 hónapja vannak, mert elküldtek több száz embert, és vettek fel helyettük újakat...
Nekünk is lejárt a 3 hónap, és ez így van az első rendszerváltás óta, hogy 3 hónap után Mindenkinek szerződést bontanak...
Sziasztok!!
Ma reggel sajnos visszaestem, mert mint írtam, úgy fáztam meg, hogy a munkahelyen az öltözőtől a csarnokig kint kell átsétálni, megkerülni az épületet, egy szál szandálban, és max. egy kardigánban, mert csak annyi fér be a kaja szekrénybe...
Hiába volt rajtam 2 zokni, meg egy kardigán, reggel nagy hideg volt, csípős, mínusz fok volt, és ma délutánra visszaestem a még el sem múlt köhögésbe, és újra náthás vagyok... Ma már egy 100-as pzs.-t elhasználtam...
Nem tudom, mi lesz így... Majd kiderül...
sziasztok!
szép napot nektek!
további javulást egészség terén!
szia!
örülök, hogy jobban vagy!
És annak is , hogy visszamehettél dolgozni!
Látod milyen jót tesz a munka, az ember elfelejtkezik egyébb bajáról!..:)
Szia Gizus!! Majd kiderül a hónap végéig...
Örülök, hogy jobban vagy, amióta vissza mentem dolgozni, azóta lényegesen csökkent a köhögésem...
Mert nem itthon ülök, és bánkódom azon, hogy miért nem múlik el... Azóta a munkám lefoglal, állandón van nálam negro cukor, mézes, az szopogatom, és közben nem köhögök...
Az enyém is... :))
Sziasztok!!
Viszont egy óra múlva indulok éjjelre dolgozni, egy hete vagyok újra a munkahelyemen... Január 31.-ig szól a határozott idejű szerződésem, remélem, egy hónap táppénz után talán maradhatok...
szia Gizus!
persze , hogy rajta vagyok az ügyön.. :)
nézem az újságot, egy héten egyszer elmegyek a munkaügyhöz..akkor teszik ki aZ "új" munkahelyeket.. ami már hónapok óta ugyanaz...
Az állásbörzébe ami az újságba megjelein.. mindig rengeteg állás hírdetnek..ez megyeszínten van..de ezt sokann nem tudják, aki nincs ebben a helyzetben..
Az állások nagyrésze a németvarrodákban van..
Persze azért reménykedni kell.. !s tovább keresni..
Szia! Igen, rendbe jött a szeme, éppen hétfőre, ahogy a gyerekorvos mondta. Értem én, amit írtál, a kamillázást, tényleg jó. Írtak fel neki szemcseppet, hősiesen tűrte a csepegtetést : )
Mindig egy kicsit könnyebb vele, és ez annyira jó.
De mánia az még van bőven...
Örülök, hogy jól vagy, hiányoztál ám.
Puszi.
Szia Hajnika! Én egyre biztosabb vagyok benne, hogy Szintia nem akar mindig kisgyerek maradni.
Majd úgyis kiderül : )
Néha olyanokat tud kérdezni, hogy én magam is meglepődöm.
sziasztok!
Nagyon örülök,Gizus , hogy jól vagy!
ez jó hír!
Egyszer egy kicsit még törödj az egészségedel, hogy jöjj helyre egészen.. !
Milyen rendes , lelkiismeretes vagy , hogy ennyi mindent megteszel azért , hogy sokaknak jobb legyen!
sok sikert a munkádhoz! Erika
Sziasztok, szia Ágica!!
Az biztos, hogy fel fog nőni előbb-utóbb a Csajszi, az enyém is már 175 centi magas, az én 162-mhöz képest, viszont ellentétben egy egészségessel agyon lehet ölelgetni, és nem mondja azt, hogy ne ölelgessem mások előtt, mert imádja az ölelgetést, és a puszilgatást...
viszont egy egészséges kamasz már mások előtt nem nagyon szereti az ilyesmit... És Ők lélekben mindig Gyermekek maradnak...
Én a Rinathiol Tusso-ból, ami akut köhögésre van, már a 8. dobozzal szedem, napi 3x3-as adagban, és ez belőle a napi legnagyobb megengedett mennyiség...
Én meg betétet hordok, mert a köhögőrohamok miatt kell...
De az is ultra vékony, hisz csak a normál, ami nem tisztasági...
Gyógyulj meg Gizus, ha Valaki, akkor én tudom, milyen, amikor az egész testet rázza a sok köhögőroham, mert én ebből nem tudok kimászni, és szinte minden évben lezajlik, és 4-5 hónapig elhúzódik...
Ilyenkor mennek le rólam a kilók, nem is kell tenni érte...
Nagyon szar érzés, főleg, hogy ilyenkor vizelet visszatartási problémák is fellépnek...
Én azzal a betéttel járok, amit "akkor" kell használni...
szia!
hát nem Írsz valami jódolgokat...
Gyógyúlást kivánok neked!
Vigyázz magadra!
Drága Gizus! Jobbulást kívánunk és aggódunk érted nagyon...most ketten netezünk , Szintiának kötőhártya-gyulladása van, eltiltották az ovitól.
A zárójelentést még nem kaptuk meg, várjuk nagyon. Majd megírom az eredményt.
Vigyázz magadra. Puszi.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Honlap érdekességek, statisztikák
- Történelmi érdekességek
- Csongrád, Bács-Kiskun megye látnivalói, érdekességek
- 5+1 érdekesség, amit biztos nem tudtál a kecsketejről