Arab világ, és más érdekességek... (beszélgetés)
Nem láttam... de tudom, hogy egyre lejjebb csúszik a színvonaluk ezeknek a műsoroknak. :(
Én már soha sem nézem, mert idegesítenek. Nincs rajtuk mit nézni... eleinte (jó pár évvel ezelőtt) még volt egy-két érdekes eset, de most már csak ostoba, 20-as IQ-val rendelkező emberek szidalmazzák egymást és hazudoznak össze-vissza. Hát erre nem vagyok kíváncsi... Meg amúgy sincs időm általában délután TV-zni, örülök, ha este meg tudok nézni egy-egy filmet.
Most például néztem a királynőválasztást, de persze megint nem a szép győzött...
Most már megyek én is, mert nagyon rohannak az óramutatók...
Jó éjt mindenkinek!
ERika nem néztétek délután a Joshi Barátot??
Akárcsak a MónikaShow-ban, itt is vannak brutális verekedések, amikor a biztonsági Őr alig tudja szétválaszani Őket, de ma már nem is erték összeengedni a feleket egy stúdióba...
De úgy ordítozott aza Roma nő, az egész tesete tele volt aggatva vastag aranylánccal, hatalmas karika arany fülbevaló, az összes ujján hatlamasra méretezett arany gyűrűk, és a szomszédjával az arany miatt(??) fakadt köztük a vita, mert irigy a vagyonára, de úgy óbégatott az a NŐ, hogy Joshit sem engedte szóhoz jutni, hiába próbálta mondani, hogy Ő a műsorvezető, egyre csak óbégatott kultúrálatlanul a nő...
Hááát igen, ezeknek botrányos műsoroknak van itt nézettsége, ez kell a Magyar népnek, ebből látszik az intelligencia...
Én utálom ezeket a műsorokat, de amikor egy nappal leőbb már reklámozza a TV csatorna, hogy mekkora botránylesz holnap, akkor azért csak-csak kíváncsi rá az emb er, én legalábbis azért, mert jót röhögök rajtuk, és a kultúrálatlanságukon...
Neked is!
Én is leválok lassan a gépről, mert engem meg a mosógépem vár. :)
Aztán meg a lányokat kell ágybadugnom, mert még itt nézik a szépségkirálynőválasztást. >:
amr diab - ba3ed elayaly
Ez a címe.
Akkor jó fúrogatást és aztán jó éjszakát!
(A kúsza -ha valaki nem tudná- a cukkini. :)
Közben találtam egy jó kis világtérképet:
Hát igen, ebben a lépcsőházban bunkó parasztok élnek...
A világért sem akarok kérkedni a végzettségeimmel, nem is reklámozom, de nemrég amior a közös képviselő segítségét kértem, akkor Neki megemlítettem, hogy nem azért, de a bunkók összefogva, akiknek a műveltségük kívánnivalót hagy maga után, szóval összefogva mindig, mindenhol legyőzik a tanultabb embereket...
ÉS mondtam a közös képviselőnek, hogy nem azért, hogy felemlítsem, és nem is tudja SENKI ebben a tömbházban,mert nem szoktam mondogatni, de nekem van a legtöbb végzettségem...
ÉS a bunkók le tudnak győzni, mert nagy parasztok...
De hát egy lakás nem olyan,mint egy fehérnemű, hogy bármikor lecserélem...
Én sem, ne aggódj... :)
Már nem hiába írkáltunk ide... :)
Akkor erről mindannyian ugyanazt gondoljuk...
Brandy Neked is jó éjt!!
Én még csak nemrég kapcsolódtam be, még maradok kicsit...
Te most tulajdonképpen hol élsz??
Mert a profilodnál Magyarország van, említgeted Bejrútot, meg Libanont is...
Én is megyek aludni . Nagyon álmos vagyok. De majd holnap lvasom a mai termést :)
Jó éjt mindenkinek !
Na mondjuk nálunk ilyesmi elδ sem fordulhatna,a párom már egyetemista korában is olyan volt,ha valakin megérezte a buszon az alkohol szagot,akkor menekült minél távolabb.Ennek én kifejezetten δrülδk,nem bírnám elviselni ha alkoholbüzδs lehellete lenne....:))
Vagy úgy jδnne haza mint állat... bárgyú pofával bámúlna bele a semmibe.Ki nem állhatom a részeg embereket,ez tény.
ezzel én is így vagyok. Soha nem szerettem az alkoholt és a részeges fiúkat sem. Pedig itt nálunk nagy "divat" az ivás. :) Úgyhogy ez a szabály nekem is tetszik.
Ismerőseim nem akarják elhinni, mikor mesélem hogy Libanonban a férfiak milyen jól elülnek és elkártyázgatnak egy-két kóla mellett. :)És így is jól érzik magukat és vidámak.
Hááát én még életemben nem ittam egy korty alakoholt sem, így nem is tudom, milyen, de az tény, hogy én még a szagától is undorodom...
DE ha tehetném, én még a cigarettát is betiltatnám, csak azért, mert asthmás vagyok, és ez miatt a lépcsőházban vannak konfliktusok, mert itt önző bagósok vannak, Akik nem bírják ki azt a fél percet, míg leétnek az emeltről, de egyben olyan paraszt népség, hogy félnek alevegőtől, mert ha kinyitom az ablakot, akkor rohannak,és bevágják, mert arra sem képesek, hgoy halkan csukják be...
DE nem is érdekli Őket, és hülyék is, mert nem jut el a tudatukig, hogy jogom van a friss levegőhöz, és mondtam Nekik, költözzenek konzervdobozba...
De aztán én csakazértis kinyitom a lépcsőház ablakait, neheogy azt higgyék, az Övüké, mert a lépcsőház közös...
De szeretik egyesek kisajátítani, mintha az Övüké lenne kizárólagos jogon...
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Honlap érdekességek, statisztikák
- Történelmi érdekességek
- Csongrád, Bács-Kiskun megye látnivalói, érdekességek
- 5+1 érdekesség, amit biztos nem tudtál a kecsketejről