Arab világ, és más érdekességek... (beszélgetés)
Szia dius!De jó hogy itt vagy!
Látom ma is pangás van.Tegnap nálunk hétvége volt,itt a péntek= vasárnap,és ez a kettδnké :))))
Szét csavarogtuk magunkat.Benéztem éjszaka de akkor már senki nem volt,meg én is fáradt és álmos voltam :D
Látom zajlik az élet! Hajnikám ne tulajdoníts az ilyen" okosoknak semmilyen figyelmet,általában hülyébbek mint a sokéves átlag,de az észt bírják osztani.S te tδrδltetted magad miatta?
Na megyek megnézem azt a fórumot,hátha lesz egy-két keresetlen szavam ...=[
Én tegnap kivétel voltam, nem főztem.Maradt tegnapelőttről pörkölt meg tészta.
Csak egy kis desszertet dobtam össze.
Gyümisalit csináltam, a fiúk imádják.
Szial, igen itthon is meleg van.
Most olyan 24-25 fok lehet, de délutánra mondták a 30-at is.
Tegnap készült valami eső féle, de nem ért ide hozzánk.
Itt is nagyon jó lenne, ha esne egy kicsit, mert akkora szárazság van.
A palánták olyanok, mint a takony, a kukorica sem nő:(
Látom tegnap is szorgalmasan fδzδcskéztetek!
Hmmm... Csupa finomság,palacsinta,lángos stb... :)
Meghoztátok a kedvem a lángosra,én is szoktam olyan htδs lángost csinálni mint vicuska,de nálunk kefír nincs,azt tefδllel pótolom,de lehet helyettesíteni tejjel-tojással együtt.
Ja! Hajni ma én is katót sütδk! :DDD
Annyira nagyon meleg van otthon is ??
Remélem amikor hazamegyek lesznek esδs napok is,annyira vágyom rá!!
Itt nálunk évente 2x esik az esδ,akkor kitombolja magát,aztán kész...Az egész év tikkasztó,április elejétδl október végéig sajnos :((
Szép napot mindenkinek!
Mi tδrtént mióta nem voltam?
Mindjárt visszaolvasok mert úgylátom lemaradtam mint a borravaló :DD
Sziasztok, végigolvastam az epis topico, felháborító a kiscsaj.
Így látatlanba már le is kevertem neki egy tucat maflást:)
Jó éjt Mindenkinek!!
Hajni
Persze, úgy gondoltam én is, hogy addigra már hátha sikerül elhelyezkedned.
Én a diétákkal nem nagyon tudtam fogyni soha, valahogy nem tudom betartani a szabályokat.:) Ezért aztán a 90 naposba bele sem kezdtem soha.
Egyik barátnőm most a Béres Alexandra módszerével fogyott sokat, állítólag az is jó.
Nekem van egy nagyon jó gyógyszerem, ha meghízok és látom, hogy elhagyott az akaraterőm (ami gyakran megesik, ugyanis nagyon szeretek enni és főleg az édességeket)akkor azt szedem egy hónapig és lefogyok. Minden éhezés és idegesség nélkül. Tudom, hogy sokan nem szeretnek gyógyszert szedni, de nekem eddig ez vált be a legjobban. Reductil a neve különben (vagy Lindaxa, ugyanaz) van itt a Hoxán is fóruma.
na megyek aludni, mert apa már nagyon ásítozik. Majd holnap jövök, az időpont kérdéses. Egyszercsak jelentkezem!
Jó éjt mindenkinek! Pusszantás nektek csajok!
Ez jó hülyeség ez a 201 nap. Miért ne kaphatna valaki munkanélkülit 185 nap után?! Újabb hülye szabály...
És hogyan fogyókúrázol amúgy? Azonkívül, hogy időben eszel?
Még tetézte a dolgot, hogy pályakezdő vagyok, és a munkanélküli csak 201 nap jogviszony után jár, nekem meg csak 185 nap volt a munkahelyen és nem kaptam segélyt sem. Itt ugrott be anyuék segitsége egy kicsit. Most elvileg már kapom 3 hónapig, május 11-től, de remélem júni 1-től ismét dolgozó nő leszek.
Meg volt egy ígéretem itthon hogyha rendes időbeossztású munkám lesz, és be tudom osztani, hogy reggel, délben eszek rendesen, akkor fogyni fogok egy 10-12 kg-t. Az elző munkahelyem pénztárban volt, és akkor ehettem, ha kivettek szünetre, vagyis képletesen, ha megengedték, és úgy volt, hogy reggel 10-kor, volt, hogy délben, volt, hogy csak 1-kor, szóval egy múszakban mindeng más időpontban, és olyan össze-vissza ettem, hogycsak csuda! :))) ugrottak is a kilók felfelé.
Tudom, néha összecsapnak az ember feje fölött a hullámok és ilyenkor még a kisebb dolgok is kétségbeejtik. Voltam már én is ilyen helyzetben... Ilyenkor az a legjobb, ha az ember megteszi a tőle telhetőt aztán meg csak megpróbálja túlélni ezt az időszakot. Előbb-utóbb úgyis jobb lesz, valahogy csak rendeződnek a dolgok. KITARTÁS!
Remélem összejön a melóhelyed!
Nem kell megijedned, nem mély a víz! :))) Csak benn az úszó részben, igaz már én sem voltam ott vagy 3 éve, de sokan mondják, hogy nagyon szép.
Én még a régi ráckevei meleg fürdőbe jártam nagyon sokat gyerekkoromba, nyaranta heti 2-3 napot tuti, meg akkor még szép tiszta volt a Duna is! Régi szép idők!!!
Én még nem voltam egyikben sem, és nem is tudtam, hogy van ez az Aqualand is...
A honlapjuk helyén valami fogászati lap jön be, de azért megnézegettem más oldalakon és nekem nagyon tetszik. Lehet, hogy majd meglátogatjuk egyszer. A lányaim imádják az ilyen élményfürdőket, mondjuk én még úszni sem tudok, de azért szeretek lenni ilyen helyeken, csak a vadabb részeket kihagyom. :)
Hát ez elég szomorú, hogy így összejöttek a dolgok... Remélem hamarosan rendeződni fognak!
A hajad miatt meg végképp ne szomorkodj, szép így is, meg úgy is.
Megmondom őszintén, hogy én nem olvastam át abba a topikba, mert tudom, hogy engem is fel szoktak idegesíteni, akik csupán csak a bántás miatt írnak be valahová.
Annyi ilyet láttam már, hogy volt egy normális társaság, és akkor megjelent valami nagyokos észt osztani, aztán csak a nagy perpatvar lett belőle és mindig a rendesebb fél bántódik meg jobban, mert ugyebár általában ő az érzékenyebb. A durva nagyszájú meg elégedett volt, hogy sikerült fájdalmat okoznia más embereknek.
És én ilyenkor nem tudok kívülálló maradni, mindig felhúzom magam. Nem tehetek róla...
CSak olvasd el a naplóját, feltétlenül(!!), ahogy ott más is írta, padlót lehet vele fogni...
DE Ő is megkapta, de úy látszik Mindenkivel kötekedik, ne ismer tiszteletet a Nála idősebbek felé...
Az ott lévőktől néháyan tudják, hogy itt vagyok, de a Pisis csaj miatt nem írok, nehogy elkezdjen zaklatni...
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Honlap érdekességek, statisztikák
- Történelmi érdekességek
- Csongrád, Bács-Kiskun megye látnivalói, érdekességek
- 5+1 érdekesség, amit biztos nem tudtál a kecsketejről