Arab világ, és más érdekességek... (beszélgetés)
A 2485. hozzászólásban van a válasz...
Én említettem, meg,hogy lehet,hogy én vagyok az oka, hogy eltűntél innen...
Mert a volt fórumomon találkoztunk, igaz, hogy ott csak privit írtál, majd jelöltük gymást az iwiwen, amit utánna visszavontál, minden ok nélkül, és én felvetettem, hogy lehet, hogy azért nem jössz vissza, mert már tudod, hogy én én vagyok...
És hogy nem tudom, mi a bajod velem, mert én soha nem bántottalak meg, de mást sem szoktam...
E a Millimilli nekem is reagált valamit arra, hogy szarkeverőnek neveztem, és miután azt is nyilvánosan leírtam itt, hogy a kép szerint csak egy kiscsaj, gyorsan eltüntette a képet onnan...
Aztán azt írja a 25 éves fejével, a nála sokkal idősebbnek, és itt a 3 frontember a fórumon is sokkal idősebb nála, hogy nem egy mai csirke...
A 25 évével nem egy mai csirke, a 37 éveshez, és a 40 körüliekhez képest...
DE elolvastam, aztán töröltem is, mert nem érdekelt az irománya...
A Pöttyös Panni nekem is megvan...
A legkedvesebb mesém volt belőle:
Az elromlott gépezet...
A mai napig emlékszem rá...
A YouTube-ről én is elmentettem a Mesterkurzust, de leginkább Popper Pétert, Őt nagyon szeretem...
Müller Péter-t majd még meghallgatom...
Tőle én is csak szerettem volna könyvet, például a VArázskövet, de én a könyveket nem tudom megvenni...
Szia!! Nem haragszom, de csak azért jelöltél be, hogy az üzenőfalat lássam?? Én is írtam az iwiwre, de mivel hosszú, és nem másoltam ki, most nemt udom ide leírni...
És nekem sem könnyű egyáltalán brelépni oda...
És Erikával is amikor bejelöltük egymást,
ugyanolyan
hülye volt a rendszer, hogy alig bírtuk visszajelölni egymást...
Sziasztok !
Látom ismét jó a hangulat ... :( Majd máskor benézek .
Addig puszi mindenkinek :( :( :(
Nem rosszból írtam . Azért nem kell ilyen hangon kidobni az embert. Ezt csak kérdeztem és nem kötekedésből. aki ritkán olvas titeket annak lehet hogy nem olyan érthető minden. Nem Virágot védtem csak fufáltam . Ez baj ?
Nem is jövök töbé .
Jó beszélgetést.
Ugye milyen cuki :DD
Ezt is úgy tudom δsszehozni,hogy: Alt235
A keyboardban nincs meg a magyar abc =[
Nagy kδnnyebbség lenne,ha egyesek nem csak így beszólogatnának,hanem ha tényleg érdekli δket a téma,akkor kérdezgetnének is.Kiszívjam a kisujjamból hogy mire kíváncsiak?
Csak egy téma érdekli δket,Virág allergiás lett mindenki :))))))))))
Persze ez nem kδtelezδ,nem tartozik bele a házirendbe :D
Aki szeret mozogni,az talál rá mindíg alkalmat nem igaz? Apóca meg csak hagy gyδnyδrkδdjδn ;)
Nancyt én is kedvelem,de itt már annyit hallom mostanában hogy a kδnyδkδmδn jδn ki.
Egyértelmű!
Jó, ha ilyen adottságokkal és képességekkel is tud szolgálni a feleség a teremtés koronájának.
Eltaláltad nagyon ezt a zenét!
Nancy menthetetlenül a nagy Kedvencem.
Húúú hát azt hiszem én az ilyenekre már nem is fogok reagálni :\
Ki a franc az a Virág hogy mindenki ennyire le van foglalva vele??MERT ENGEM NEM éRDEKEL!!
Ha valakinek hiánya van,privizzen vele,de nehogy már ennyire fontos legyen itt ez a kis világsztár!! Ja és teszek rá hogy kit idegeseít,majd megnyugszik! :)))
Háát hogyneeeeeee! :))))))))
De nincs abban semmi,ha mondjuk a párodnak kedve van gyδnyδrkδdni a mozdulataidban.Persze szigorúan házon belül,mert abból más nem kaphat :DD
De hogy visszatérjen a jó hangulat,itt egy jó kis riszálós szám :))))))))
Sziasztok lányok !
Nem rendszeres olvaso vagyok és csak kétszer írtam ebe a topikba ha jól emlékszem . Ma ismételten benéztem és látom megint voltak kiseb zürök.Kár hogy nem inkáb arabos témákrol irtok mert lehet hogy töb lenne az érdeklödés is. Itt már olvasható sok olysmi is ami eltér a témátol sanos. Pedig biztosan sokakat érdekel a keleti élet .Én most nem rosszalásból kérdezem de most Virágot akartad előhozni a virágos hangulatal ? Szerintem ha igen akkor nem kéne mert ettöl van hogy akik érdekesnek tartották Virág Emilia írásait azok felháborodának és belétek kötnek . Katicabogi65 ha nem Virág miatt írtad akkor vissza vonom a kérdést de nekem így tünik hogy ezzel a mondattal kicsit felforgatod a rendet. Virág is csak a maga mondokáját írta le mint ti.
Na profi éppen én sem vagyok,de ha rámjδn az δtperces félóra"akkor nagyon jól ki tudok kapcsolódni ezzel. :)
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek ;)
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Honlap érdekességek, statisztikák
- Történelmi érdekességek
- Csongrád, Bács-Kiskun megye látnivalói, érdekességek
- 5+1 érdekesség, amit biztos nem tudtál a kecsketejről