Április 14-töl fogyókúra.....kezdesz velem? (beszélgetés)
Igen....vhogy en is ugy ereztem a konyvvel kapcsolatban egyes dolgokrol....de a lenyeg az hogy a pozitiv gondolkodas segit hogy a jot vegyuk eszre az eletben es ne a rosszat...:)))
En olyan "felig update-es"dietan vagyok...vagyis mindent eszek csak probalok reggelizi (eddig soha nem reggeliztem;0)es csak vmi konnyut vacsizni...es a kenyer adagot lecsokkentem....
Meg EN SE TUDOM VEGULIS HOGY CSINALJAM:p
Olvastam,de nekem túl amerikai marketing duma
Én ennél sokkal mélyebben gondolom a pozitív teremtést és a spiritualitást.
Majd mesélek,de most el kell mennem...
Én ma gyümölcs + káposztalevesen vagyok.
Kitartást mindenkinek!
A férjem teljesen elfogad - mondjuk csak 4-5kg-ról van szó...
Én is a várandósság után maradtam egy kicsit vastagabb - mondjuk nekem főleg a szoptatás és az itthonlét tett be. A babával összesen 9kg-t híztam csak, ami aztán szépen vissza is ment (2-3 kg maradt) arra jött rá még 3kg itthon... :(
Az én fő motivációm a gyönyörű ruhatáram- ugyanis a baba előtt "boltkóros" voltam, és nem szívesen cserélném le a nadrágjaimat...
JAJAJAJAJAJAJ!!!!
Ilyet nem mondunk, ez nagyon nagy csapda!!!
Mert, amit kimondok,azt teremtemmeg magamnak!
-valaki már említette a szellemi ráhangolódást, én is maximálisan ebben hiszek és szívesen segítek is benne nektek is.
Szóval:
-pozitív mondatokkal,célkitűzésekkel motiváljuk magunkat,amit úgy programozunk az agyunkba, mintha már meg is lenne.
Pl. NAPRÓL NAPRA KARCSÚBB VAGYOK (nem leszek,hanem már vagyok!!!)
Én esténként úgy fekszem le, hogy elképzelem,amint a kedvenc nyári nadrágjaimat lazán felveszem,begombolom és kényelmesek,csinos vagyok benne.
Egy másik fórumon (kismamás-együtt szültünk) én voltam a pozitív gondolat felelős. Itt is szívesen vállalom.
En sohasem szerettem nagyon strandra jarni, mert a gyorskorcsolyazasom miatt eleg vastag a combom es meg fenekem is van. Amikor kevesebb kilo voltam, akkor is meg voltak ezek.
Engem a mostani parom mar igy ismert meg ilyen nagy darabon. Ö egyaltalan nem kezdemenyezte, hogy fogyjak, de moat örül az eddigi eredmenynek.
Hajra!!!!!Ugyes vagy!
Ha a piszkalas motival teged akkor mi is besegitunk ha kered:P
;D:D;D;D
Szia!nekem a párom igy is és ugy is elfogadott 20kgval voltam több,,és magam miatt kezdtem el fogyozni mert nem éreztem jól magam a börömben,,feszengtem!168cm vagyok és majdnem 90kilo voltam.
ma már kezd önbizalmam is lenni:)
Engem is elfogad ,soha nem mondta hogy fogynom kene,de azert en latom hol van magamon a baj....jobban erzem magam a borombe ha nincs plusszom.
Egyik ismerosom abba a naaagy hibaba esett hogy a terhesseg alatt azzal az uruggyel hogy babat var degeszre tomte mindig magat,utana meg azert evett mert a kicsi szopizik es "muszaj sokat enni hogy legyen tej"...Most meg a 48 kg-os velem egyidos csaj 75 kg lett...es meg mindig ugy eszik...Mondtam neki o is fogyozzon de azt mondta"en a ferjemnek igy tetszek!".....Csak azt nem ertem akkor a ferje miert a vekony csajokon legelteti a szemet....
Jó reggelt mindenkinek,és kitartást a mai napra!
Na,akkor az adataim:165cm, 60kg.Lehet,hogy ez nem olyan rengeteg,de terhességem előtt 55-nél soha nem voltam több.Terhesség alatt sikerült felszedni 23 kilót,amiből ez az utolsó 5 sehogysem akar lemenni.Igaz,tavaly nyáron már sikerült 3-at leadni,amibe jócskán besegitett egy gyomorrontásos hasmenés is(azért ezt most inkább kihagynám:)).Télen meg szépen visszahiztam.
Tegnapi menüm:reggeli:1 db főtt tojás,maradék sonka tenyérnyi szelet kenyér,ebéd-vacsora du 6.kor:zöldséges csirkebecsinált-leves,kevés csirkemell,két evőkanálnyi krumplival,zöldsalival.Ennyi.
Bűnözés:néhány ici-pici szelet maradék süti.
És még egy fontos kérdés!!!Akinek párja van az mit szól hozzátok, mármint noszogat hogyle kellene fogyni, vagy elfogad úgy ahogyan vagytok?
Nekem van egy párom és 10kgmal voltam könnyebb mikor megismerkedtünk 3és fél éve és ő igy szeret..csak én utálom, hogy gyűrődik a háj, és kellemetlenül érzem magam a bőrömben..Ti hogy vagytok ezzel?
Jó reggelt Mindenkinek!!!
Ma van az első napom...mit is mondjak..szerintem az a lényeg, hogy szellemileg, gondolkodásmódban próbáljunk helyes irányba menni, és ehhez jön még ráadásként az étkezés és a mozgás!Én legalábbis ezt próbálom követni, hogy ha megakadok tudjak magamnak megállt parancsolni..csak ugye ott abban az adott pillanatban a legnehezebb!
Azt kérdezném , hogy ki tudja hogy van ez a testtekercselős módszer,mert hallottam már róla, de konkrétan nem tudom mit kell érteni alatta!!!
Köszi!!
szép napot mindenkinek!!!
jO REGGELT:)
Ma nagyon szep ido van, hurra! Engem ez is motival a mozgasra.
Van egy rossz szokasom ,hogy nem szoktam reggelizni de ma vmit csak eszek,meg kellene szokjam ne este egyek helyette(ezt eleg nehez ha a ferjem pl milanoi spegettit ker estere:P)
Nekifogok jo hangos zenere tornazni is,(meg nem tudom milyen dvd-re de meglatom melyikhezvan kedvem)
Na csajok "gyurunk vazeeeeee?:))"
Sziasztok! Jó reggelt!!!
Akkor jó páran vagyunk akik tényleg csinálják...
Az a legjobb hogy mindenki mást csinál:)igy legalább megtudhatjuk kinek melyik a legjobb és ténylegesen melyik fogyokura hat.
én a 13 naposat kezdtem ma el ,tegnap csak a reggeliig juttotam(bár mályva teáztam és beinditotta fogyásom)
Szep jo reggelt Mindenkinek!
Latom/olvasol tegnap mindenki többe-kevesbe betartotta a "sajat maga altal valsztott sanyargatast".
En tegnap ca. 20 km-t Nordic walkingoltan a Duna szigeten Becsben. gyönyörü volt, de hazudnek ha azt allitanam, hogy nem faradtam el.
Szerintem az etkezesem is megfelelö volt:
R: 2 szelet kenyer sonkaval, 2 db paradicsommal
E: zöldsalata (uborka, hagyma, paprika, paradicsom, retek), 1 db fött tojassal, ca. 2 dkg maradek sonkaval, "Kürbiskernöl" es majonez light egy keves.
V: 3 dl Nagymamam malnaszörpje, cukor nelkül, sok-sok malnabol
Ma azt hiszem sport egy kicsit kevesebb lesz, de a kaja valami hasonlo.
Szep napot mindenkinek
jó reggelt
ma az elsö napom a 3x5 naposból.reggelim 2szelet piritós és 1 alma volt.a kávém is elkészült,de ugy tele lettem h kávézni csak fél óra mulva fogok.
jó reggelt mindenkinek!
Ma almanapom van, szóval almát eszem:). Tornázni tegnap nem tornáztam, de ma már fogok az tuti.
Történt egy kis csavar a balcsis nyári munkámmal, azt mondta az ember, hogy "változás történt" és pár nap múlva visszahív. Hát nem túl bíztató. De jó lenne időben megtudni, ha mégse jön össze, hogy tudjak keresni másik helyet.
Persze ettől még fogyizom tovább. A nyár az nyár, munkával vagy anélkül:).
Visszaolvastam, hogy mindenki betartotta így vagy úgy a tegnapi napot. csak így tovább!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- '11. április 1. Poénból kezdjünk fogyókúrába! Ki tart velem? :)
- Fogyjunk együtt - bármilyen módszerrel és bármennyi kilóról indulva, de egymást segítve - április 14-től!
- Fogyókúra április 7-től