Anyukám gyűlöl engem... :((( (beszélgetés)
Elhiszem, ne kiabálj :)
Ugye, h ez elfelejtet minden rosszat?
Itt a gyógyszer, csajok :D
látod te majd másképp csinálod, lehet ez kell ahhoz hogy tök jófej szülő legyél majd
Nekem is valami hasonló jutott eszembe,mondjuk tölts több időt a barátodnál és egyre kevesebbet otthon. Akkor legalább az is kiderülne, hogy kibírnátok-e az együtt lakást.
EN IS MINDENNAP MEGERÖSITEM ÖKET HOGY MENNYIRE SZERETEM ES HOGY MILYEN BÜSZKE VAGYOK RAJUK:pERSZE NALUNK IS VANNAK VITAK DEHAT EZ VELE JAR.Viszont szeretnek mega 15 eves fiam is sokszor kerdezi anyu szeretsz? es vigyorog:-))
És ha nem elköltöznél, csak elmennél a barátodhoz 1 hétre(v kettőre)?
Nem kéne visszakullognod, ha ott se jó, mert csak "látogatóban" voltál.
Ami nekem nem volt jó, azt a gyerekeimmel nem csinálom :)
És olyan jó, h elmondhatom: imádnak a gyerekeim :)
Minden esetre anyit megtanultsm belöle hogy en teljesen maskepp nevelem es szeretem a gyerekeimet..
jaja:D hát sose unatkozunk:D
Ezért kell mindenkinek köszönni, sosem tudhatod. :D
jó de ki az?:DDDDD él 4 milliárd nő a földön vazze:DDDDDDD
Ez hülyeség!!!
Anya csak 1 van :D
Mond: mi tart vissza???
Lehet, h ha elmennél, mindketten lehiggadnátok és-esetleg-megbeszélnétek a dolgokat.
ja meg mondtam neki hogy anyaságit is csináltatok mert ugye kitudja?:DDDDDDD
uh ez még elég uj kapcsi, azért ne égess fel magad mögött mindent, visszasomfordálni még szarabb lesz mármint a poziciod otthon utána
Dehogy: nem fizeti a gyerektartást tovább :D
igazából arra jutottam hogy ha nem lennék az ő gyereke akkor a tesomnak több jutna:D de nem agyalok ezen mert ő már nem a normális kategoria:D
Még csak 4 hónapja vagyunk együtt,de ha rá tudnám szánni magam, biztos h mennék bátram. Ez már rajtam múlik..
na ez tényleg vicces..., vagy inkább siralmas :). Mit szeretne kezdeni az apaságival? Bepereli utána anyukádat?
lépj túl rajta, ő volt a felnőtt neki kellett volna normálisan viselkedni és vigyázni a te lelkedre, nem a te hibád az ami volt
már megszoktam:D ha a lelkemre venném már rég nem állnék vele szóba szerintem:D
Nalunk is ez volt.Öcsem azert volt ekdvenc mert kicsi növerem meg mert nagy.Nme volt jo kapcsolatom anyammal.Igaz azert ilyeneket nem csinalt de nagyon sokszor megbantott.Aztan mikor mar felnött voltam akkor en is vagtam hozza dolgokat.Most mar nem el 3 eve halt meg de maradtak bennem megbeszeletlen dolgok...
pfffff.... na én is megkaptam, nem is olyan rég, hogy mindenem megvolt. Ráadásul olyan dolog miatt, amiről aztán én végképp nem tehettem, de állitólag elég jelentős anyagi vonzattal járt. Mintha én kértem volna, hogy beteg legyek, vagy kértem volna, hogy megmentsék az életemet, vagy menjünk vissza odáig, hogy mintha én kértem volna, az életemet. Nekem 1200km távolság jót tesz, és hála az égnek egy olyan országba hozott a sors, ahol a családkép tökéletesen más. Én már ezt látom évek óta. Rengeteget tanulok, és ezt szeretném tovább adni a gyerekemnek, ha egyszer végre sikerül. Ezért újra, és újra csak azt tudom mondani, menj el otthonról.
Mondhatni: szánalmas (apud)
Bocs...
Na, télleg, mint nálunk :nekem is a hugom volt (most is )az isten anyunak....
Ja bocs, nem volt időm végigolvasni.
olyan hülye szülők vannak, csak amit én röhögök apámon, pedig szeretem, de kész néha teljesen, most kitalálta hogy csináltassunk apasági vizsgálatot mert nem biztos benne hogy ő az apám, vazze 35 multam most jut eszébe,:d
mit tehet ilyenkor egy gyerek, röhögtem egy jót rajta, ekkora mamlaszt:D
További ajánlott fórumok: