Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
A munkavédelmi oktatás nekem olyan mint egy altató.
Mit vennél a piacon?
Szerencsére Szabolcs már pár hetesen is 9 körül aludt el, így ezt szokta meg:)
Nálunk is 8-kor mennek aludni hétköznap.
Holnap délelőtt ki kéne mennem a piacra, remélem nem esik az eső. aztán 9-re munkavédelmi oktatásra kell mennem a munkahelyemre. Még jó, hogy 6 éve ott dolgoznom, így biztos "tudnak" majd "újat" mondani:)
Akkor ti korán kelők vagytok.
Nekem olyan jó volt nyáron, hogy este későn feküdtek, de reggel min.f9-ig aludtak. Most azért szeretek már olyan f8 körül kelni hétvégente. Hétköznap pedig órára kelünk.
A nagyfiú mikor fekszik esténként?
Köszi jól vagyunk. Ti?
Ha most alszk Bezsa, mikor alszik el este? Vagy ilyenkor már reggelig alszik?
Sziasztok!
Van valaki?
Gyerekek most vacsiznak, aztán mennek fürdeni. Nekem még teregetnem kellene. De azért közben vagyok, ha valaki társulna hozzám:)
Azt mondják,annál jobb minél jobban kijön.
Mert volt már rá példa,hogy vki 2x lett bárányhimlős.
:)
Biztos kijön Maján is majd,2 héten belül.Nálunk is így volt.
2 napig alig volt rajtuk aztán kegyetlenül kijött..
Köszi a tanácsokat, mi csak ma voltunk orvosnál, alig van néhány pötty, az orvos szerint, ha eddig nem ugrott ki, akkor ezután se fog valami rengeteg. Láz nincs, Anita angyal...Ki tudja meddig:D
Maján még nincs jele a himlőnek. Ambulantban különös hangulat, mindenki maszkot hord. Kérdeztem az orvosunkat, mit ajánl vírus ügyben, azt mondta, egészségesek vagyunk, ne menjünk szülinapokra, emberek közé és csak ennyi. Nem tanácsolt el bennünket a védőoltástól, de nem is ajánlotta.
EGyébként himlő-party készül nálunk. Pöttyös palacsinta, pöttyös fánk, pöttyeket rajzolunk papírra és kiragasztjuk a falra, a Majára is pöttyeket rajzolunk, hátha hamarabb elkapja és egyidőben esünk túl a dolgon.
Milyen jó anyának lenni:D
Milyen ügyes vagy,hogy már meg is sütötted..
Én a hétvégén akarom,addigra talán lesz hely az asztalon és a konyhában.
totál káosz van..ma talán befejezik a parkettázást:)
Ez a perec isteni!!!
Sára megkóstolta, megfogta a hasát és azt mondta: "HM, Finom!" :)
De nekem ebből az alapanyag mennyiségből 3 tepsivel lett. (igaz jó pici pereckéket csináltam)
Tényleg nagyon finom!!! Köszönöm! :)
Nekem sem, pedig lenne dolgom!
Én is megyek, megetetem a csajszit!
Szép napot, szia:)
Danika oviban, Kitti itt játszik mellettem:)
Esik, sajnos:( Pedig tegnap olyan szép idő volt!
Szia Lányok!
Betegeknek gyors gyógyulást kívánok!
Igen!
A hintőpor is jó volt nekünk is:)
Ugyanígy jártunk mi is.
Ottika hazahozta:)Vivi elkapta,de rajta nagyon kijött.Szenvedett is,nagyon viszketett neki.
Én is szódabónás vízzel mosdattam őket.
Sziasztok!
Danika 4 évesen volt bárányhimlős, nem volt lázas, de nagyon csúnya pöttyei voltak, volt amelyik akkora volt, mint egy 50 ft-os, és nagyon durván nézett ki! Viszketett neki, főleg már estefelé, nagyon:( Nem volt szabad fürdetni, csak tusolni, azt is csak 2 naponta. Nekünk a "rázókeveréket" ajánlották, de nem vált be! Inkább mentolos hintőporral kentem, mert az legalább szárította lefelé! Akkor még nem volt aki elkapja itthon tőle.
Szia!
Nekem tavaly márciusban hozta aza Karina a bárányhimlőt. Az első nap rajta se volt sok pötty, de a 2.-3. napon már egyre több lett. Szerencsére nagyon jól viselte, be se lázasodott. Napra pontosan 2 hét múlva Szabolcson is megjelentek az első pöttyök, ő akkor féléves volt. Neki is a másik két napon jött elő a sok pötty, csúnyább volt, mint Karina, talán 1x volt csak láza. Egyébként nagyon jól viselte ő is:) Nálunk semmit sem ajánlottak amivel kezelni kellett volna, csak gyógyszertári szódabikarbónával kellett lemosdatni őket ha viszkedett, de ez sem fordult elő csak 1x-2x.
Öröm az ürömben, hogy megspórólták az oltás árát, meg legalább Szabolcs is jó korán átesett rajta. Pedig azt mondták, akkor még szopott, hogy az anyatej megvédi, és nem fogja elkapni. Hát elkapta!
Nektek jobbulást!