Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
Szabolcs alszik, Karina suliban van. Majd fél-4 után megyünk érte, utána pedig már lent is maradunk a játszin. Olyan korán fel kell már jönni onnan is, mert hamar hűvös van:(
Nálatok? Bezsa jobban van?
Sziasztok!
A mi hétvégénk jól telt. Meg volt a szülinap, a torta is nagyon fincsi volt:) A buli után elmentünk pár anyukával a játsziról egy kávézóba, ott dumálgattunk. Megittam két koktél, nagyon fincsi volt:) 1 órakor értem haza éjjel.
Ma reggel mikor felkeltem, éreztem, hogy fáj a jobb szemem, belenéztem a tükörbe, akkor látom, hogy egy kicsit be van dagadva. Valami allergia, de már sokkal szebb.
Semmi újság nincs, reggel szokásos sírás az oviban:(, Martin épp alszik.
Veletek?
Ez olyan rossz.nem??Hogy ennyire kiszámítrhatatlan.Akárhol vagy..nem tudsz felkészülni rá..
Felkelt Ottikám.Nagyon be van dagadva a keze még mindig.És a kisujját csípte meg megint.
Megyek,mert nagyon anyás most:)
Igen,szeretnék nagyon.
Bár kicsit félek is.
Majd kiderül mostmár nemsokára.
De még mindig szoptatom Vivikét,lehet azért ilyen rendszertelen.
Én jól összevesztem vele.
Így a legjobb.Remélem:)nem vagyok áldott állapotban,ezt csak azért írom,mert mindkét terhességemnél összevesztem vele.
Mondjuk elképzelhető,mert 1 hetet késik.
Jujj nálunk rengeteg lódarázs volt.
A redőnytokba fészkeltek be.
Otti kiírtotta őket,de kecskedarázs is sok van.Az almára is jönnek,meg virágaim is vannak.
Köszike!
Megvolt a biciklitúra?
Domika suliban van már??
Hát reméljük a legjobbakat:)
Mi vettünk ilyen csípéskiszedő pumpát sok pénzért, remélem sose kell használnunk.
Ősszel az orgonát is kivágjuk a telken, mert arra előszeretettel jönnek a lódarazsak, hántják a kérgét. Tavasztól ne hántsanak. Csak nem tudjuk, hol a fészkük, ki kellene írtani őket valahogy...
Azt mondták a kórházban,hogy a 2.a veszélyes,most már csípkedhetik.Na köszönöm szépen.Úgy meg volt réműlve,én meg kiakadtam.Tiszta hülye vagyok tényleg.
Én is bedagadok a csípéstől,sajna ezt tőlem "örökölte":((