Anyukák fogyiklubja (beszélgetés)
Sziasztok!
Szabi nincs elfelejtve az cm, de most nem volt időm megcsinálni, de elküldöm ígérem!
sziasztok
most kissé stagnál a súlyom de nem adom fel , még van 3 kiló hátra.
nekünk tavaly romlott el a hűtő így vettünk nagyobbat akkor.
üdv itt is!
Szabina látom ti is hűtőprojektben vagytok! Kell a hely a bébikajának? :)
sziasztok!
Most egy gyors bekukk volt! Szabina, nekem beírhatod ugyan azokat! Lusta dög vagyok! Majd jövünk!
Szép napot mindenkinek!
Remélem mindenki jól van!!!
Jó reggelt!Tegnap elkezdtem tornázni,nem akarnak ezek a fránya kilók lemenni:(Remélem a torna meghozza hatását,izomláz már van...
Gratula a többieknek ,akik fogytak!!!
Jó reggelt hölgyek....
egyesek elfelejtettek adatokat küldeni:)
szia
néha bírom én is csak, ma hus napot tartottam végül. nem bírtam ki, folytatom a 90 naposat
Szabina: örülök h otthon vagytok és jól van a fiad,
mi a papnak 3000ft adtunk de kb 3és 5 körül szokás adni, a többi attól függ otthon hányan lesztek,
szabina, nagyon örülök, hogy jól van a törpeterrorista. :)
egyébként én is így szólítom Milánt! :D
hahó
küldtem szabi
mennyi lett kcal és ch, majd írd meg!!!
most megyke, puszi
itt számolod ki drága.
Nekünk nagy span a pap, bementünk, csá zoli atya ez a stájsz, ok akkor gyeretek, egy papírt kitöltöttünk és kész...normálisan mi a menet azt nem tom:(
az lesz a finom összeg.
illene nekem is elkezdeni utánna járni.
hol kell bejelentkezni? templom?
Köszi:) Igen mert azt fotóztam csak le amiben megyek..vettem egy szuper fehéret is...majd teszek arról is:)))
Igen keresztelőre 23-án lesz:)
maga a szertartás azt magunk dobunk a templom javára...:))) Itthoni hepaj az kicsit több...30-an leszünk...de bográcsban főzünk marha pöreszt, meg rengeteg süti, ja és sütünk husit....piát venni, üdítőt....
szép a felső
egy cipőt láttam csak, a feketét...
keresztelőre lett? megkérdezhetem, hgo ymenniy lesz a keresztelő? nem tudom, hgoy pénzbe kerűl e vagy sem
Küldtem:)))
Kínaiban:))))) Itt érden....nem szeretek alkalmi cipőt drágán venni....mert ugyna addig bírja..két cipőt vettme 6000 ft-ért....ennél többet nem is szánnék rá:)))
a felső drága volt 4000 ft....de olyan szép:)))
Jajj Szabi sokat jártatok tegnap az eszembe....ugy örülok h már minden ok.
Csibe te annyira kemény vagy.)))) ennyi gyümi nap én meghalnék:))))
szabi engem tegnap mért apa...küldöm priviben:)
puszi
sziasztok
Szabina örülök h itthon vagytok, ma gyümi napom volt, holnap is lehet azt fogok tartani, jó a méregtelenítés néha,
Hála istennek:))))))))
és eszik is már rendesen??
amis em evett pár napig...de neki kiderült szájpenésze volt..neki valami fertőzés?
Szia!
Jobbulást nektek!