Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anyám sosem mondta, hogy szép vagyok, perdig fiatalon még... fórum

Anyám sosem mondta, hogy szép vagyok, perdig fiatalon még... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
31. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:08
Elhiszem, hogy bánt és azt is, hogy jólesett volna, hisz minden kislány szereti szépnek érezni magát. Ugyanakkor én azt vallom, hogy nem feltétlen a külsejüket kéne dicsérni a kis- és fiatal lányoknak. Legalábbis ne azon legyen a hangsúly. Ne csak abban érezzék értéküket, hogy ők csinosak, mert idővel vagy változnak vagy találkoznak az édesanyjukéval ellenkező véleménnyel, és az majd igazán önképet romboló lehet számukra.
30. fincsi5 (válaszként erre: 19. - K-né Zsóka)
ma 16:04
A legokosabb, amit mondhatott anyukád egy 10 éves kislánynak! :))

Egyébként ti rugóztok rajta, én már unom ezt az egészet.

Belemagyaráztok egy csomó baromságot egy pillanatnyi gondolatba, amiből egy vallomas lett egy bolond pillanatban. És persze én vagyok a hülye, kettő sor alapján a sok unatkozó lélekkönnyűbúvár teljes személyiségtesztet készített rólam, ami ezt le is írja. De tényleg hülye vagyok, mert válaszolgatok, pusztán udvariasságból.

ma 14:13
Nekem se mondták, de sose gondoltam hogy ezen meditálgatni kéne. Én szeretem mondani a fiamnak. Főleg azt hogy milyen ügyes és okos amikor alkot valamit, pedig közel 50 éves. Kisfia, kincsem, Lacikám, violám, napocskám... Rajta maradt minden amit kicsi korában mondogattam. De arra már ügyelek hogy mások csak a kisfiamat hallják.😉 Csak annyi hogy ő szeretettel volt várva én meg nem.🙂
27. K-né Zsóka (válaszként erre: 25. - Enissa)
ma 13:24
Pontosan!
26. K-né Zsóka (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:23
Ha túlléptél volna, nem az ő szava irányítana még ma is. Nem neki hinnél. Amúgy a szépség túl van lihegve. Egy kevésbé szép hölgy is lehet vonzó! Na meg kinek ki a szép!
25. Enissa (válaszként erre: 20. - K-né Zsóka)
ma 13:03

Én sem értem, felnőtt emberek miért ragadnak le a múltban?

Anyukám nekem se mondta, hogy szép, vagy okos vagyok.

Más meg igen.

Édesapám sosem mondta, hogy szeret, de tudtam, éreztem, hogy az életénél is jobban szeret. És ez sokkal több volt, mintha naponta elmondja többször, de a tettei meg nem azt mutatták volna.

Felnőttként meg már magunkért vagyunk felelősek.

ma 12:46

A szöveg arról szól, hogy minden reggeli ébredés egy új kezdet, és önmagunknak kell lennünk, függetlenül attól, hogy a külvilág hogyan lát minket. Kiemeli, hogy a szépség bensőséges, és nem változik a külső körülmények hatására. A szöveg arra ösztönöz, hogy ne siessünk, és ne higgyünk el minden tükrözött képnek.

"A szövegben szereplő út metafora a személyes útra utal, ahol bár elhajózhatunk, mindig visszatérünk. A refrén hangsúlyozza az önmagunk maradás fontosságát és a visszatérés biztos voltát."

[link]

23. fenevigye (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:36
Legyél jó. A szépség múlandó, a jóság örökös.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - K-né Zsóka)
ma 12:32

Szerintem a magam módján túlléptem.

Csak sajnálom, hogy nem voltam szép sosem a fejemben.

21. globus (válaszként erre: 19. - K-né Zsóka)
ma 09:20
Vannak kivételek.
20. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:14
Az már a te gyengeséged, ha nem tudsz ezen túllépni. Most egész életedben az anyukád szava lesz az etalon? Felnőtt vagy! Ha anyukád azt mondta volna, hogy a gyereket a gólya hozza, azt sem hinnéd el, ha mást mondanának?
19. K-né Zsóka (válaszként erre: 18. - Globus)
ma 09:11
Na az én anyám ugyan nem volt elfogult. Egyszer kérdeztem tőle, kb. 10 éves lehettem, hogy szép vagyok-e, mire azt felelte, hogy nem, olyan vagyok mint a legtöbb kislány, átlagos.
18. globus (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:34

Az anyák pedig különösen elfogultak.

Ha már elemezzük, fordítsuk meg a dolgot. Más tulajdonságodat dicsérte? Ügyes vagy, talpraesett, kitartó, ilyesmi? Vannak emberek, akiknek nehezen jön ki elismerés a száján, de azert érzik,max. hümmögnek. Milyen most a kapcsolatotok?

Ha párodban a felsorolt értékek megvannak, akkor mindened van. Hidd el, amikor téged kiválasztott, ezeket még nem tudhatta, csak tetszettél neki. Legyen már egy kis önbizalmad.

17. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:49
Megértelek és sajnálom.
16. srcrss (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ma 05:37
Inkább megtartotta magának a véleményét.
15. Boch (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 05:25

Nézz bele a tükörbe, mert az soha nem hazudik.

Te szépnek látod magad benne?

mert okosakat írtál szerintem.

hasonló gondolkozás, hasonló értékrend, hasonló értelmi képességek meg ilyenek.

Látod, ez az ami valamit is számít.

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Srcrss)
tegnap 23:41
De. És még úgy sem mondta. Tehát bizonyára nem tartott annak.
13. Amaunet (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:30

"nem a szépség a motovació ebben"

Mégiscsak, hiszen arról írsz, hogy korábban milyen fontos lett volna, ha mondogatják neked, hogy milyen szép vagy.

Most megkapod tőle.

Igen, 20 év után már a felsoroltak az alapok, de 20 éve kellett az a pillanat, mikor észrevett, nem?

12. srcrss (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:44

"elfogult"

És egy anya nem?

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Globus)
tegnap 22:42
De, voltak. Most is húsz éve tartó, boldognak mondható kapcsolatban élek. Úgy gondolom, nem a szépség a motovació ebben, inkabb a hasonló gondolkozás, hasonló értékrend, hasonló értelmi képességek meg ilyenek. Mondja, hogy szép vagyok, de nevetek rajta, hiszen elfogult.
10. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:40
Még mindig jobb, mintha azt mondta volna, hogy csúnya vagy.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Enissa)
tegnap 22:38
Miért mondták volna?
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Myra)
tegnap 22:38

Inkább az lett volna fontos,hogy annak tartson.

Most tudom csak, hogy az voltam.

7. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:25
Fontos lett volna számodra , hogy anyád is megerősítse , hogy szép vagy?
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:31

Rokonok sem mondták?

Egyébként, minden korban lehet szép valaki.

A szép vonások, kedves arc megmarad, ha a lelke nem "öregszik meg".

5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:27
Kapcsolataid nem voltak? Fiatalon udvarlók?
4. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:20

"senkinek nem is hiszem el, ha mást mond."

Okés, megmondtad, hát legyen úgy!

3. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:18
Jólvan.
tegnap 20:16
Áááááá...minden nő szép, csak nem mindenki veszi észre. Ha szembe jön egy mosolygó ember, akkor nyert ügyed van...
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook