Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Anonim fórumindítás fórum

Anonim fórumindítás (beszélgetős fórum)


1 2
okt. 16. 12:53
Azért, mert az itt lévő hozzászólók jórésze roppant kicsines, rosszindulatú és bunkó/cinikus beszólásokkal illeti a fórumindÍtókat. Ezt gondolom senki nem akarja a profiljához kapcsolni. Én hála istennek nem vagyok kiváncsi más véleményére a dolgaimmal kapcsolatosan úgyhogy nem rólam van szó (= nem indítok fórumokat) de nem nehéz leszűrni, hogy ez az oka.
11. Lávli* (válaszként erre: 9. - Enissa)
okt. 16. 11:04

Tudnod kéne, hogy nem ilyenre gondoltam. Az én memoriám is penge, és én sem tűröm a hazugságot.

Hanem az ilyesmik pl., hogy "jaj te állandóan valami pasi után sírsz, írtad 2 éve is, hogy megcsaltad az uradat, na akkor milyen ember lehetsz" ... és társai. Csak mert a gyors böngészésben látott valami "terhelőt". Holott 2 év óta sok víz lefolyt a Dunán, és eleve nem az volt az adott téma.

10. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
okt. 16. 10:57
Ráadásul anonim fórumokra a hozzászólók is hajlamosabbak durvább válaszokat adni, esetleg jobban odamondani a véleményüket, szóval sokan szerintem jóval nagyobb oltást kapnak úgy, mintha névvel írnának. 🤷‍♀️
9. Enissa (válaszként erre: 4. - Lávli*)
okt. 16. 10:57

Régen egyes tagok első dolga volt, hogy visszaolvassanak, kutakodjanak, mit lehet felhozni ...


Én már kaptam rajta embereket füllentésen, emlékeztem rá, mit írtak x éve, mert meghökkentett, aztán amikor meg fényezte magát szembesítettem x évi bejegyzéseivel. A hazugság nagyon irritál nem tehetek róla.

8. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Bichi)
okt. 16. 10:55

Ezt én sem értem, főleg hogy sokszor egyáltalán nem "gáz" vagy különösebb anonimitást igénylő a téma...


Mondjuk az tény hogy sokan megnézik az előzményeket, de szerintem az azért van, legalábbis én azért szoktam, hogy többet megtudjak esetleg az illetőről, hátha akkor értelmesebb választ tudok írni, nem feltétlen azért hogy felhánytorgassam.

7. vigyefene (válaszként erre: 1. - Bichi)
okt. 16. 10:55
Polgár pukkasztók.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Bichi)
okt. 16. 10:50

Fogalmam sincs. Vannak trollok, akik így szívják mások vérét és talán nem merik bevállalni ezt a beteges igényüket.

Egyedül a nagyon kényes témáknál fogadom el a névtelenséget. Mint bántalmazás, valamilyen függőség, kényelmetlen betegség, amit nem szívesen tereget ki az ember.

Akkor lenne korrekt az anonimitás, ha választhatna a válaszadó, felvállalja régi nevét, amiról beazonosítható ,vagy nem.

5. Lávli* (válaszként erre: 4. - Lávli*)
okt. 16. 10:46

Ja, azt kifejtettem a miért jóból, hogy sokkal kényelmesebb így rejtve maradni, mint állandóan új email fiókot nyitni új kamu reghez.

Gondolom én.

okt. 16. 10:44

Csak a feltételezéseimről tudok írni, nem tudom, mennyire helytállóak.

Az eddigi tapasztalataim alapján azt gondolom, az anonim fórumindítók zöme unatkozik, törődést igényel, élvezi, hogy ráirányul a figyelem, ahogy a segítő szándékú emberek írogatnak neki, élvezi, hogy az általa kitalált történeteket a kommentelők elhiszik, komolyan veszik, talán még jót nevet is, hogy milyen kis ügyes sztorit ötölt ki, hogy szórakoztassa magát.

Többen írták már anonimek, hogy "tapasztalatlanlanok, így adta a gép, már nem lehet javítani" - hát most megnéztem, mintha nyitnék fórumot: ez nem igaz. Választani kell a lehetőségek közül.

Kisebb részben lehetnek azok, akiket említettél. Ezt viszont meg tudom érteni.

Régen egyes tagok első dolga volt, hogy visszaolvassanak, kutakodjanak, mit lehet felhozni ... Volt, aki naplót vezetett a számára fontos infókról/tagokról! Hát kinek hiányzik ez? (Manapság is dívik a "felhánytorgatás", de talán nem olyan mértékben)

3. Bichi (válaszként erre: 2. - Bless the child)
okt. 16. 10:41
Mondjuk a megjelenjen a nevem vagy sem, azt sokaknak tényleg nehéz lehet értelmezni :D
2. Bless the child (válaszként erre: 1. - Bichi)
okt. 16. 10:38
10-ből 7 azzal magyarázza, hogy véletlen volt. Röhög a májam😂
okt. 16. 10:29

Sziasztok!

Érdekelne, hogy miért van az, hogy mostanság már minden fórumot anonim-ként indítanak. Mármint hacsak nem azért, hogy a korábbi hozzászólásait ne tudjuk felhozni neki..

Miért jó az eddigi névtelenséget méginkább névtelenné tenni?

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook