Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Anonim fórumindítás fórum

Anonim fórumindítás (beszélgetős fórum)


1 2
42. birebora (válaszként erre: 35. - Amaunet)
okt. 19. 17:57
:DD
41. globus (válaszként erre: 40. - Tulipán***)
okt. 19. 17:32
Jó 🙂
40. tulipán*** (válaszként erre: 38. - Globus)
okt. 19. 15:24
NAgyon jó további csócsálgatást kívánok a semmin. :) Számomra a téma kimerült, úgyhogy "off" vagyok.
39. tulipán*** (válaszként erre: 37. - Globus)
okt. 19. 15:07

Tökéletesen megértettem a mondandód, egyszerűen csak semmi értelme és erre világítottam rá, de te még ezt sem érted. Akkor én is lefordítom neked de utoljára, mert nincs türelmem magyarázgatni az egyértelműt. Ha valaki nem akar választ adni egy témával kapcsolatosan mert kellemetlennek érzi, akkor semmit sem változtat a helyzetén, hogy a kérdező névvel vagy a nélkül kérdezett. Ha a válaszadó válaszol, akkor is kiadja magát a haverjai előtt ha a kérdező neve oda van biggyesztve és akkor is, ha nincs.

Ha valaki "rühelli" a válaszadást ahogy te fogalmaztál, akkor ne válaszoljon, nem kötelező.

38. globus (válaszként erre: 33. - Tulipán***)
okt. 19. 12:29
Miért nem kérdezi névvel, na miért? Hát pont ez a válaszadók problémája.
37. globus (válaszként erre: 33. - Tulipán***)
okt. 19. 12:28

Nem értetted meg a mondandóm.

Nekem van itt kb. 10-15 olyan kedves ismerősöm, akikkel közelebb kerültünk egymáshoz. Némelyik facebookon is ismerős, valamint telefonon beszéltünk.

Az intim témák rájuk sem tartoznak, mivel sokan vagyunk hasonló helyzetben, ezért befolyásolt anonim kérdésre a válaszadás.

Anonim rühelli, de mi írjunk róla?

36. Roxána (válaszként erre: 31. - Ariana)
okt. 18. 23:59
igaz
35. Amaunet (válaszként erre: 28. - Balkáni kobra)
okt. 18. 23:17
+ tudásbázisként indítanak olyan fontos kérdéseket, hogy jobbra vagy balra kavarja a rántást.
34. tulipán*** (válaszként erre: 31. - Ariana)
okt. 18. 22:56
azért zavarja őket az anonimitás, mert kicsinyesek. :D :( Nem a lényeggel foglalkoznak, azzal, hogy hogyan tudnának segítségére lenni a kérdezőnek, hanem még ezen a jelentéktelen részleten is elkezdenek csámcsogni és képesek meghurcolni a kérdezőt. :D :( :( szomorú ....
33. tulipán*** (válaszként erre: 32. - Globus)
okt. 18. 22:38
Miért, ha ugyan ezt névvel kérdezi meg, milyen különbséget jelent az a válaszadás szempontjából?
32. globus (válaszként erre: 27. - Tulipán***)
okt. 18. 17:03
Szerinted ha anonim kérdezi meg valaki, hogy kinek hány abortusza volt, lehet őszinte hozzászólás? Szinte mindenkinek van virtuális baráti köre.
31. ariana (válaszként erre: 30. - Unom)
okt. 18. 16:59
Nem az a lényeg, hanem az , hogy miért zavar ez másokat?
30. unom (válaszként erre: 29. - Roxána)
okt. 17. 22:23
Akkor miért is nem vállaja?
29. Roxána (válaszként erre: 28. - Balkáni kobra)
okt. 17. 22:21
A 90 % tag "neve" fiktiv...akkor?
okt. 17. 21:51

Sajnos a legtöbb kérdés kamu. Kitalált probléma, amit a fórumindító egyre tovább sző. Hiába kap bármilyen tanácsot, mindig van valami kifogása.

Persze ezt meg lehet tenni másod vagy harmadnickekkel is, de azt is elég könnyen ki lehet szúrni.

Ha valaki régen regisztrált, de az évek alatt alig van hozzászólása, majd hirtelen aktív lesz azzal a nicknévvel.

Ez az egyik probléma.


A másik pedig, ha valaki indít egy kényes kérdésről egy fórumot, akkor az a minimum szerintem, hogy ő is a saját nevével teszi azt, nem pedig anonim, ha a válaszolóknak nincs lehetősége álarc mögé bújni.

27. tulipán*** (válaszként erre: 26. - Ariana)
okt. 17. 20:30
Így van. Soha nem is értettem, hogy miért téma egyáltalán az, hogy név nélkül indít valaki bármilyen fórumot.
26. ariana (válaszként erre: 1. - Bichi)
okt. 17. 13:08
Van egy ilyen lehetőség, és élnek vele az emberek. Miért baj ez? Nem tökmindegy a nicknevén, vagy névtelenül kér véleményt , segítséget valaki?
25. tulipán*** (válaszként erre: 21. - Globus)
okt. 17. 11:52

Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Ugyan már nem nagyon olvasgatom a fórumokat mert nem vagyok kíváncsi a sok rosszindulatú fröcsögésre de nem igazán találkoztam olyannal, ahol a FI bunkón reagált volna építő, szépen megfogalmazott kritikára. Olyat persze láttam, hogy sértő hozzászólásokra sértően válaszolt vissza, de ez teljesen érhető is. Amikor valaki segítséget kér (legyen az bármilyen téma is) és e helyett csapatos degradáló köpködést kap vagy a kritika érzéketlenül van megfogalmazva, igen-igen bántó lehet, szóval még jó, hogy visszavág. Bennem inkább az fogalmazódott meg, hogy teljesen érthető volt, hogy vissza szóltak, sőt, én még jobban osztottam volna a népet. Persze nem olvasok minden fórumot, de amit olvastam, az alapján ezt gondolom.

És hogy "honnan tudhatná a hozzászóló, hogy a FI mitől sértődik meg"? Sok kritika nagyon durván, érzéketlenül van megfogalmazva, és nem a segítő szándék jön át, amikor olvassa az ember. Aki ilyen módon fogalmazza meg a hozzászólását, az ne csodálkozzon azon, hogy a fórumindítótól ugyan ilyen érzéketlen választ kap.

24. Enissa (válaszként erre: 22. - Globus)
okt. 17. 10:59
Mert mennek a válogatottnál, válogatottabb gondolatok. Sokan a FI.-nál is jobban tudja, annak mi is a hasfájása.
okt. 17. 08:16
Én egyszer egy gyomorproblêmám miatt kértem anonim tanácsot. Azért kértem anonim, mert arra számítottam, hogy elhülyêskeditek az én "hatalmas" nagy problémámat. Ennek ellenére jött 1 válasz. Inkább leìrtam a naplómba, ott kaptam tanácsot. 🤣
22. globus (válaszként erre: 21. - Globus)
okt. 16. 17:42
Ráadásul az anomimból lehet kitolatni oly módon, hogy nem is kell ráhederíteni a válaszokra, hiszen úgysem tudják megnézni, hogy FI járt-e a portálon, nem érdekli már, vagy meghalt. De ha őt nem érdekli, miért is írunk még 180 hsz-t, nem is értem.
21. globus (válaszként erre: 12. - Tulipán***)
okt. 16. 17:40
Cserébe az anonimok elég gyakran annyira alpári módon válaszolnak, ha egyáltalán, hogy az ember csak néz ki a lyukon, mi van. Például ha nem májhizlaló a válasz, akkor "koccolj le, nem vagyok kíváncsi a véleményedre", ilyesmik. Már eleve úgy kezdődik az indító hsz, hogy "akinek nincs ilyen tapasztalata, az ne írjon". Nyilvánvaló, hogy sértegetést nem kér - ennek ellenére leírja-, de honnan tudhatná a plebs, hogy mitől sértődik meg?
20. michelle.r (válaszként erre: 6. - Enissa)
okt. 16. 16:15

De arra is ott a jól bevált formula: nem rólam van szó, hanem anyámról, a szomszédról, öreganyám térdekalácsáról 🙃


Tééééényleg, mióta van anonim fórum, megszűntek ezek a más helyett kérek tanácsot topicok.

19. michelle.r (válaszként erre: 3. - Bichi)
okt. 16. 16:12
Valószínűleg ezért alapértelmezett a "megjelenjen a nevem". De úgy látszik, ezt sem sikerül mindenkinek megugrania 😝
okt. 16. 14:53
Örülök neki h tuggyátok. Lehet valamikor én is megtudom.
17. birebora (válaszként erre: 15. - *Fluttershy*)
okt. 16. 14:51
Tuggyukhát:)
16. birebora (válaszként erre: 4. - Lávli*)
okt. 16. 14:49
Eszembe nem jutna felhánytorgatni és megnézni ki mikor, mit írt. Ezek az emberek vagy nagyon buták vagy nagyon unatkoznak, vagy mindkettő:)
okt. 16. 14:44
A tuggyukkik gerinctelen viselkedése miatt.
okt. 16. 13:55
Évek óta az összes fórum előbb-utóbb egymás szétszedésébe és személyeskedésbe torkollott, így szerintem teljesen érthető, ha valaki anonim indít egy teljesen ártatlan fórumtémával is. Szerintem ez jó dolog, és engem pl nem érdekel, hogy igazat ír-e vagy sem. Így is-úgyis annyi energiát fordítok csak mindenre, amennyi nekem belefér. A segítő szándékomat a való életben is bőven ki tudom élni, ráadásul olyan emberek igazmondásában, motivációjában sem lehetek teljesen biztos, akiket már évek óta ismerek. Szerintem irreális fórumokból megítélni/elítélni, sőt azt gondolom, sok fórumozónak mindegy, mi a téma, saját magáról szeretne inkább közvetett módon elmondani valamit. Ő ilyen/olyan, ő mindennap takarít/sohasem takarít, a fél világot ismeri/sose dugja ki az orrát a szobából.
okt. 16. 13:39

Tök mindegy, hogy anonim, vagy sem, aki kötekedni akar, az úgyis talál okot. Ha meg nem anonim lenne, akkor más lenne a baj. Meg jönnének a korábbi hozzászólások felhánytorgatásával, ami szintén csak kötekedésre jó. Így érthető, hogy komolyabb problémákkal nem szívesen nyílik itt meg az ember. Olyan fórumokat olvastam, hogy az összes szál hajam az égnek állt a hozzászólások miatt.


Eddig számomra a csúcs az volt, amikor valaki fórumot indított abban a témában, hogy valaki nem örült a névnapi ajándékának. Oldalakon keresztül hordták le a fórumozók a sárga földig. Ennek mi értelme van? Miért kell így bánni az emberekkel? Más nézőpontból szerette volna látni a dolgokat, de csak rosszindulatot kapott, azt viszont bőven.

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook