Annyira nehéz... gyereknevelés kérdések (beszélgetés)
a te jóindulatod megtalálható a naplómban.
és egyébként igen, én egy szent vagyok, és valószínűleg többet konyítok a segélyekhez, mint te.
Az a baj hogy már megint olyanok osztják itt az észt akiknek fingjuk sincs arról hogy s mint mennek a dolgok egy önkormányzatnál.A megelőlegezett gy tartás átfutási ideje bő 1 év.Tudom mert utána jártam már ennek is és még sokminden másnak is.Az anyagi helyzetem és a miből élek című nóta nem tartozik egy nyilvános fórumra és főleg nem spinnelifélékre.
A lényeg az hogy ha van jövedelmed azért nem segítenek mert átléped a határt és ha nincs jövedelmed akkor meg azért.Minden önkormányzatnál más és más az eljárás.Ennél az önkormányzatnál nem volt egy teremtett lélek sem rajtam kívül ami már eleve sokat mondd.Vajon miért.Hát mert egy tetves ügyintéző is már fenyegetéssel kezdi a nótáját,ahelyett hogy segítene.Nem hiszem hogy az lenne a dolga hogy fenyegessen bárkit is.Az emberek pedig ilyen olyan és amolyan okkal kummanatnak,örülök hogy spinnelinek semmi vaj nincs soha a füle mögött,tehát ő úgylátszik egy szent lehet.Ami az én tapasztalatom a dologgal kapcsolatban az az,hogy mindig azok kapnak akik tényleg nincsenek rászorulva.Csak mert tud igazolni jövedelmet csak mert tud igazolni gy tartást.Milyen sok nő van ahol az apa felszívódik a nagyvilágba ezért az anya nem tudja igazolni miért nem kap gy tartást.Na ők sem kapnak segítséget,pedig rászorulnának nagyon is...Akkor hogy is van ez ?Mellesleg kurvára nem nyafogok,a lentebbit csak leírtam okulásképp,ilyenek vannak,és nem érdemes és nem szabad segítséget kérni sem valóban.A továbbiakban pedig nem nyitok vitát ezzel kapcsolatban,mindenki tapasztalja a meg a saját bőrén a dolgokat.Ez a topik eredetileg sem erről szólt volna.Részemről a téma lezárva,nem bírom a rosszindulatú aljas embereket,ezért nem óhajtok velük vitát nyitni sem.
hát, előbb beszéltünk a viszonyításról, jobb mintha zokogni kezd az égő ház mellett, hogy akkor most mi lesz.
a prevenció befektetődőbb tény, de ha már tűz van azt a csövet kell megragadni, ami legközelebb esik, maximum beszólnak, hogy előbb a létrát kellett volna..a lényeg, hogy történt valami.
az eddigi hozzáálláshoz képest én ezt is pozitívnak tartom, ha valakihez elér az infó teljesen mindegy ki mennyit szakít rajta-meg ha megdolgozott vele szakítson is.
Sokkal nagyobb baromságokért fizetnek állami szinten...ha már demagógiázunk.
:)
jajj, annyira negatív vagy.
valahol el kell kezdeni, tudod a pohár félig teli.
felvilágosító műsor?? Közgáz alapok felvétele az alap tantárgyak közé?
Amikor funkcionális analfabéták jönnek ki az általánosból? Amikor legrosszabbak vagyunk Európában szövegértésben?
parasztvakítás.
Talán nem kellene külföldön fölvett hitelből finanszírozni a lakosság pazarlását.
annyira nem is beszélünk másról.
ja nem, majd írok szépeket is.
á a stuccpolitika azért más, az sem kevésbé szar megoldás, mint a siránkozás.
kezdetnek szerintem előveheti mindenki a kis egyéni megélhetési vágyait, és a hozzá kapcsolt gyakorlati tervet.
Hogy lehet utálni azokat, akik a pénzt adják? Megharapni a kezet, amelyik enni ad?
:-)
a szoc irodán elég keményen vizsgálják a kérelmek jogosságát.
utálni lehet őket, én is szoktam.
További ajánlott fórumok:
- Csak egy Anya? Vagy a gyereknevelés munka lenne?
- Reggelente alig tudok elindulni, annyira nehezek a lábaim, tudtok erre valami megoldást?
- Egyre nehezebben vonszolom be magam a munkahelyemre annyira...
- Annyira nehéz, mikor a másikkal van. Ez teljesen kikészít 😥
- A tésztás ételek felpuffaszthatnak annyira, hogy utána nehezen szedjem a levegőt?
- Ügykezelői alapvizsgán részt vett már valaki? Milyen írásbeli kérdések voltak? Mennyire volt nehéz a vizsga?