Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Angyalok (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Angyalok

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
2009. máj. 28. 11:03

Sziasztok!


Örülök hogy él ismét a topic.

Lualaj: nagyon érdekes dolgokat írtál,írj még mik történtek veled,jó olvasni :)

2009. máj. 28. 11:01

Én ezt nem így gondolom:))

Aki kiérdemelné,nincs szüksége angyalokra.

Azoknak van,akik hibáznak,azoknak akik még keresik az utat,azoknak ,akik még nem tudják,mi a helyes lépés.:)

1051. 0d19e1a24d (válaszként erre: 1050. - 5193772e0c)
2009. máj. 28. 10:48
Az nem úgy megy hogy bárki felismeri őket ahogy írtad tenni kell érte ki kell érdemelni.
1050. 5193772e0c (válaszként erre: 1046. - 40163fd81d)
2009. máj. 28. 10:47
Nem biztos, hogy nem láttad, csak lehet, hogy nem vetted észre. Általában az emberek sokszor találkoznak ilyen esetekkel, csak miből gondolhatnád, ha nem érzékelek, vagy nem figyeled annyira, hogy egy hétköznapinak látszó esetben sokkal több van, mint egy egyszerű pillanat. Az is lehet, hogy csak valaki hozzád szólt és Te nem válaszoltál, vagy pont ellenkezőleg élesen válaszoltál. stb. Aztán vannak próbatételek kinek hogy segítesz, hogy állsz az emberekhez stb. Ahhoz, hogy lássa és találkozz, ahhoz előbb sok mindent tenned kell.
1049. 1841b3b309 (válaszként erre: 1041. - 5193772e0c)
2009. máj. 28. 10:34

Nagyon érdekes történetek,és nagyon irigyellek,hogy találkoztál ilyen "emberkékkel"

Ha van még ilyen történeted,légyszi írd le őket.

Eddig is sok érdekes dolgot írtál!!!

1048. 40163fd81d (válaszként erre: 1047. - 0d19e1a24d)
2009. máj. 28. 10:18
Türelmes vagyok:)
1047. 0d19e1a24d (válaszként erre: 1046. - 40163fd81d)
2009. máj. 28. 10:16
Mindennek eljő a kellő ideje.
2009. máj. 28. 09:42

Sajnálom ,hogy én még nem láttam angyalokat,csak álmomban .

Hacsak azok a negatív figurák nem voltak azok,akik jó irányba befolyásolták az életemet!?:))))

1045. 5193772e0c (válaszként erre: 1044. - Nagual)
2009. máj. 28. 08:09

Köszönöm a kedvességedet és vissza írtál. Ne hidd ezt ma már egyre többen hiszik, tapasztalják és érzik. Ezeket a dolgokat évekkel ezelőtt én is átéltem. Aztán megtanultam, hogy hogyan kell tálalni. Az ember fogékony a jóra, és ezzel sokan így vannak, csak könnyebb elutasítani, mint elfogadni és tanulni belőle. Valóban nem könnyű "különleges "képességekkel élni és elfogadtatni, de sokat segít ebben a média. Azaz a könyvterjesztés is. Ott sok mindent leírnak az emberek, hogy mi történik velük. Igazad van abban, hogy sok esetben őrülnek nézik azokat, akiknek különleges képességük van, de ezek az adottságok soha nem véletlenek, az emberek segítségére jönnek létre. Ez attól függ, hogy ki, hogyan értékeli, elgondolkodik róla vagy esetleg utána néz és kipróbálja. Először csak magának. Valóban nagyon fontos, hogy mikor, hol és kinek mondod. Először tapasztald meg ki és milyen az illető és utána. Előbb mindíg meg kell várni a feléd való nyitást, és a világszemléletet, majd utána kell nyilatkozni. Akkor nem lesz belőle. Soha semmit nem kell erőltetni, ha elfogadnak, vagy elfogadják a képességet, akkor nincs baj, ha nem akkor mosolyogj rajta, de ne erőltesd.

Szép napot kívánok Neked. Néha az ember nagyon elmondaná, de ott mnd el, ahol tudod, hogy nem néznek őrültnek, de hidd el - saját tapasztalat - az emberek egyre jobban elfogadják és hisznek a jóban. Borzasztó nagy a szeretetre, a jóra való igény, mert az emberek nem találják meg az egymás közötti hangot, komunikációt, szinte csak internetem. Itt próbál az ember "tanítani" segíteni. Itt is találtam olyan fórumot, ahol szurkálták egymást, és közönségeskedtek, ahelyett, hogy beszélgettek volna. Találtam olyat fórumkérdést is ami véleményem szerint, abszolót, de nem fórum téma, mégis oldalakon át rágcsálták. Nem vagyok prűd, de vannak témák, amik véleményem szerint itt inkább közönségesek, és abszolut magánügy, mint vitakérdés, pedig rengeteg kérdés van, amiről lehet beszélni. Ismétlen beszélgetni és ez a lényeg. Sok mindenről és mindenkitől lehet tanulni valamit. Az igazi bölcsességet pedig szerintem egyenes jó megtanulni, meglátni. Ha nem erről szól a fórum, akkor miről?

1044. Nagual (válaszként erre: 1041. - 5193772e0c)
2009. máj. 27. 22:32
De joo hogy vannak ilyen emberek akiknek nem korlátolt a tudatuk! Ha valakinek megemlíteném hogy más lények is járkálhatnak köztünk emberi formában akkor hülyének nézne... Köszönöm hogy megtiszteltél minket a sztoriddal! Tanulságos a szitu...
1043. 5193772e0c (válaszként erre: 1038. - 0d19e1a24d)
2009. máj. 27. 21:27
Igen olyan is ismertem, akik földreszületett angyal emberi életet él. De ezzel sokan vagyunk így akik angyalokkal foglalkozunk, vagy dolgozunk. Ha megkérdezed a gyógyítókat. Köztük is van. Én ismerek egyet, aki Szlovákiában gyógyít. Ő az és az angyalokkal gyógyít eredményesen.
1042. 5193772e0c (válaszként erre: 1036. - 5193772e0c)
2009. máj. 27. 21:25

Igen sokan mondták már, hogy nevem is érdekes. Én ezt az égiektől kaptam. Gyermekkorom óta vannak képességeim, csak nagyon nehéz volt ezt feldolgozni. Tudod a másságot, különösen akkor amikor én voltam gyerek, üldözték, még a saját szüleim sem fogadták el. Egyedül a nagymamán, neki is képességei voltak. Jövőbe látó volt. Pl. azt is elmondta, hogy halála után mi fog történni és hogy Ő mindíg visszajön, ha az élet választás elé, illetve válaszút elé állít. Ez így is történt sok-sok éven át. Ez úgy történt, hogy álmomban megjelent, és elmondta, hogy halotta, hogy ez és ez lesz. Elmondta, hogy mi van ha ezt választom mi van ha azt. A fiam esetében is így történt és meg is mutatta, hogy 6 hónaposan, hogy néz ki - már régen elfejtettem, sőt az sem tünt fel, hogy a ruhát megveszem - amiben mutatták, de tényleg úgy nézett ki, majd megmutatta, hogy hogyan néz ki 33 éves korában és hogy akkor 1 évig nem beszélünk egymással, mert Ő akkor megharagszik. Én akkor arra gondoltam, hogy kit érdekel, majd vigyázok, hogy ha ott tartunk, hogy ne legyen gond. Nos fiam 33 éves korában bekövetkezett a dolog, nem tudtam kivédeni. Most 35 éves. És még sok ilyet tudnék mesélni. Aztán a másik nagynéném ismert kártyavető volt. Tehát ezek keveréke vagyok én. A családomban sok különleges adottsággal született ember volt, mert már nem élnek. Én úgy tudom, hogy a kisebbik fiam fogja tovább vinni a későbbiekben. Látni rajta, hogy igaz lesz, de ma még nem fogadja el. Noha az autójában mindíg van angyal és rózsafűzér.

Volt egy balesete. Totálkáros autóból egy karcolás nélkül szállt ki. Akkor azt mondta, hogy - Anyu velem voltak az égiek ez biztos.

Én szintén tudom a jövőt közvetíteni, és sok mindenben tudok embereknek segíteni. Én is szeretem megérinteni az embereket, és azt tapasztaltam, hogy egyes embereknek megváltozik az egészségük és az életük. Kinek kinek érdemei szerint.

Kicsit nehéz erről beszélni, mert kérdés, hogy ki hogyan fogadja.

Most ennyit, de ha van még kérdésed tedd fel.

Ugye jól érzem, hogy neked is vannak érzéseid, képességeid. Te milyen formában kapcsolódsz az Angyalokhoz.

Köszönöm, hogy megtiszteltél a kérdéseddel.

Hogyan tünt fel a Lualaj név. Mi volt benne érdekes?

1041. 5193772e0c (válaszként erre: 1038. - 0d19e1a24d)
2009. máj. 27. 21:11

Köszönöm a kérdésedet! Igen többször is, de én már megismerem Őket. Kettőt megosztok Veletek. A furcsa számomra az, hogy az emberek azt sem veszik észre, amikor az orruk előtt van, én meg már akkor is érzem és észreveszem, ha felszállnak egy buszra, villamosra, vagy megjelennek egy kórházban. De üzennek galambokkal is.

Nos az egyik történetem a következő: Teljesen hétköznapinak tünhetne, de nem az.

2002- ben egy nagyon nehéz élethelyzetem volt és akkoriban nem igazán hittem, hogy megoldódik, de soha nem hőzöngtem, hogy az élet igazságtalan stb. Egyik nap Erzsébeten este sötétedés után 20 h óra lehetett, amikor a 30-as villamosra vártam. Rajtam kívül az égvilágon senki nem volt ott, még gondolkodtam is azon, hogy ezen a kietlen helyen azért jó lenne ha lenne itt valaki, de kilométereken belül senki. Egyszercsak ahogy megfordulok, a semmiből hirtelen elémtoppant egy férfi, a ruházata nem a legutolsó divat szerinti volt, sőt inkább egyszerű, de patyolat tiszta. Ez már furcsa volt. Hideg őszies idő volt, már inkább télbe hajló, és kabát volt rajtunk, de rajta nem csak egy zakó. Még meg is lepődtem, hogy nem fázik. Majd egyenes odajött hozzám és kedvesen megszólított. Már akkor ott valami hihetelen melegséget éreztem és hihetetlen örömet, úgy örültem neki, mintha egy nagyon-nagyon régi ismerősön jött volna oda hozzám. Aztán elkezdett beszélni, kedvesen, annyit mondott, hűvös az idő és Ő messzíről érkezett. Erre én felfigyeltem, de már az egész lényére, nekem már akkor gyanus volt. Kérdeztem, hogy honnan érkezett - közben felszálltunk a villamosra - azt mondta nagyon-nagyon messzíről. Én gondoltam biztos ami biztos rákérdezek, hogy honnan nagyon messzíről.

- Nagyon messzíről, és az egész világot bejártam.

- Akkor nagy tapasztalattal bír,

- Igen valóban több emberöltönyi tapasztalattal,

Azután leültünk, Ő velem szemben és nézett, én rámosolytam és megkérdeztem, hogy ugye a végtelenből értendő. Csak mosolygott és bólintott, és képzeljétek el, ahogy a szemébe néztem megnémultam. Tudtam, hogy az égiek nagyon szép kék szemük van, de én még életemben ilyen gyönyörő kék szemet embernek nem láttam. Egyszerűen megfogott a szeme és ahogy elkezdtem nézni úgy változott át, és szinte látni lehetett benne a végtelen.

Na közben végig gondoltam, hogy mit gondol ez a férfi, hogy így bámulom, de nem tudtam levenni a szememet róla, annyira fogott, olyan érzésem volt, mintha gyógyítana. Aztán egyszer csak megszólaltam, világéletemben őszinte voltam, hát gondoltam most miért ne?

- Elnézést kérem, mert amit most mondani szeretnék, az ugye elég furcsa lehet, de nem tudom megállni, hogy ne mondjam.

- Ő hirtelen olyan furcsán kissé bizalmatlanul nézett, vagy csak nekem tűnt úgy, és türelmetlenül megrázta a fejét - ja igen nagyon szép férfi volt - nyugodtan mondja.

- Csak azt akartam mondani, hogy csodaszép szeme van, én még életemben nem láttam embernek ilyen csodaszép szemeket, és ahogy ezt kimondtam, a szeme megváltozott és átment egy szivárvány színbe és láttatni engedte egy pillanatra a végtelent. Döbbenet volt. És ezt közöltem is Vele, hogy én láttam is a végtelent. Ekkor felengedett és elmosolyodott és közölte, hogy

- Magának is nem nézte még, Önnek is nagyonszép zöldes kék szeme van?

- Most nehéz helyzetben van, de nem féljen hamarosan megoldódik minden.

- Igen? kérdeztem, de én nem nagyon hiszem.

- Pedig igen! és megérintette a karomat, majd rámmosolygott, és közölte, hogy le kell szállnia. Leszállt, visszaintett én is intettem, és gondoltam utánna nézek. Kinéztem a villamosból, de már nem láttam sehol, üres volt az utca. Tudom, hogy Ő volt, az én életem viszont gyökeresen megváltozott nem sokkal azután és azóta is érdekes életet élek. Mindíg érzem a jelenlétőket.

A másik eset pedig, amit említenék 1 hónappal ezelőtt az Újpesten történt a 20-as busznál. Felakartam szállni és körülnéztem, de rajtam kívül csak hárman voltunk. Felszálltunk, majd mielőbb a buszt bezáródhatott volna. Hirtelen egy idős bácsi szállt fel. Olyan kuldus forma volt, de mégis patyolat tiszta és amikor felszállt. Rámnézett, és én meg rá, és egy perc alatt átvillant az agyamon, hogy tudom, hogy ki vagy és el is mosolyodott. Többen olyan forcsán nézték a kisöreget, aki egyszer csak megszólt.

- Jézus Krisztus áldása legyen Magukon. És hangosan a következőket mondta.

- Ugye tudják, hogy sok a szennyezett étel. És figyelte a hatást. Voltak akik bekiabáltak butaságokat, de a bácsi, csak mosolygott és minduntalan rám nézett, és én meg mosolytam, majd elmosolyodott és hangosan folytatta. Kevés kenyér és pékáru. Inkább nem mint igen. Sok főzelék, zöldféle kell, attól lesznek egészségesek. Vigyázzanak a vizzel, mert szennyezett. Tiszta egészséges víz, vagy ásványvíz. Ja igen sok folyadékot kell inni, mert keveset iszik, igaz? Igy nem megy el a méreganyag ez a gond. Ha ezt megfogadja nem lesz semmi baj. Végig nézett a bácsi. Majd elmosolyódott, de az arca hirtelen megfiataladott, csodaszép kék szeme volt neki is, majd intett - én visszaintettem - és leszállt, és visszanézett, odaszaladtam az ablakhoz, hogy még utánanézzek, hova is megy a bűbájos kisöreg, de már sehol nem láttam. Hát egy ilyen kis öreg, nem tud futni, max 2 métert mehetett.

Ja igen, amikor leszállt, így köszönt el.

- Jézus Krisztus áldása kísérje útjon. Menjenek útjukra áldás kisérje Önöket.

Na most azt kell tudni, hogy magas koleszterint állapítottak meg és napok óta ezen morogtam, hogy mit kéne enni ahhoz, hogy jó legyen. Én nem nagyon szeretek enni és elég egyoldalúan étkezem. Innentől kezdve tudtam, hogy nekem szól az üzenetet, és az orvosom közölte, hogy ha továbbra is napi fél liter folyadékot fogyasztok abból baj lesz. Na mostmár értitek, hogy honnan tudtam. Egy ismeretlen bácsi nem tudhatta, hogy nekem ez a problémám.

Nagyon örültem a találkozásnak. EGyébként sokszor próbára tesznek, különböző formákban. Pl. elém hozznak olyan embereket, akik segítségre szorulnak valamilyen formában és olyan érdekesen érkeznek, majd elmennek, de utánuk mindíg jön valami csoda. Ennyit tudtam mondani a kérdésedre.

Remélem nem tűnik őrültségnek, mert nem az. Számtalan helyen feltűnnek, csak érezni kell a jelenlétűket. Mindíg segítenek, mindíg tanítanak valamire. Én régóta foglalkozom velük egyébként.

Ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel.

Te hogyan viszonyulsz az angyalokhoz. Volt e már ilyen jellegű tapasztalatod.

Honnan tudod, hogy pl. most kivel levelezel? Érdekes kérdés nem?

Na most azt kell tu

1040. 5193772e0c (válaszként erre: 1039. - 1841b3b309)
2009. máj. 27. 20:37
Köszönöm szépen a válaszodat! Megmondom őszintén, hogy sokat gondolkoztam, hogy leírjam e, de végül úgy gondoltam, hogy miután ez a fórum az angyalokról szól leírom azt amit én tudok róluk és amit tapasztaltam. Mindenkinek a kedves kérdésére válaszolok egyenként, mert Ti is egyenként tiszteltetek meg Vele. Ezeket a dolgokat jó ha tudjátok, és akik úgy mint Te is érdeklődsz irántuk az soha nem véletlen. Előbb utóbb sok minden kellemes dolgot fogsz élelni, amire nem is gondolsz.
1039. 1841b3b309 (válaszként erre: 1034. - 5193772e0c)
2009. máj. 27. 12:28
Köszönjük,hogy leírtad!!
1038. 0d19e1a24d (válaszként erre: 1034. - 5193772e0c)
2009. máj. 27. 07:20
Láttál már földre született emberi testben élő angyalt ?
1037. Arkangyal
2009. máj. 26. 22:31
már leirtam...persze késöbb irhatok egy hosszabb üzenetet ha ez segit...
1036. 5193772e0c (válaszként erre: 1006. - Arkangyal)
2009. máj. 26. 21:46
A névválasztásod is érdekes. Írnál egy-két dolgot magadról Megköszönném. Milyen képességeid vannak, én megértem, ha írsz hidd el, csak kiváncsi vagyok arra, hogy milyenek és mióta észleled őket.
1035. 5193772e0c (válaszként erre: 1031. - Boszi1968)
2009. máj. 26. 21:41
Légy türelmes, majd visszajönnek, nem mentek el, csak egy kicsit pihennek. Ennyi az egész! Hívd őket kedvesebben és eljönnek meglátod.
1034. 5193772e0c (válaszként erre: 2. - Mese)
2009. máj. 26. 21:39

A földangyalok, illetve angyalok emberi életet élnek. Ugyanolyan testet öltenek, mint az emberek, csak más a kisugárzásuk. Nagy élettapasztalattal bírnak, és megérzik az embereknek azon igazi énjét, melyet még maguk sem ismernek. Mindíg a végtelen szeretet vezérli őket, akkor is amikor beszélgetnek az emberekkel, akkor is amikor segítenek. Soha nem tudhatod, hogy mikor beszélsz velük, vagy találkozol Velük. Lehetnek éppen a neten is, de villamoson, cukrászdában bárhol. Ami jellemző rájuk, általában szépek, különlegesek, de nagyon pozitív a kisugárzásuk. Minden mozdulatuk simogató és kecses. Nagyon szeretnek érinteni. Mindíg hozzáérnek ahhoz, akivel beszélnek, ez hozhat gyógyulás, szerencsét, stb. Végtelen nyugalmat érzel a közelükben, vagy az otthonunkban, ahol a szeretett és a harmónia a domináns. Elutasítják az erőszakot. Kérdés mi a feladatuk, miért jönnek le. Tanulni, tapasztalatot gyűjteni, vagy segíteni. Jelenleg sokan vannak lent, ha hiszitek, ha nem mert változik a világ és segyteni kell. Mindíg mindenhol próbálják megtalálni az emberekkel a kontaktust és ha megfigyelitek őket, mindíg a jóra tanítanak, és mindíg mindenben segítenek. Hirdetik a szeretet erejét, akiv velük találkozik, vagy kapcsolatba lép velük annak az élete onnantól megváltozik, egész más minőséget kap és onnantól érezni fogja a meleget és hiányozni fog neki, ha nincs. Más szemmel nézi embertársait is.

A földangyalok és a leszületett angyalok mindent másképpen látnak mint Ti emberek. Ők látják a dolgok összességét, és mindíg azt mondják néz a dolgok mögé, akkor látod a lényeget. Sokat mosolyognak, és szép fiatalosak maradnak kortól függetlenül egész életükben. Ha olyan emberrel találkozol, aki koránál sokkal fiatalabbnak látszik és szépnek mondják, a kisugárzása nagyon pozitív, biztos lehetsz benne, hogy égi küldött. Tehát angyal, vagy még magasabbról érkezett. A szemük mindíg világos színű és nagyon szép tisztán ragyog, lehet kék, és kékes zöld. A női angyalok haja vöröses, vagy szökés. Megszülethetnek sötét hajjal, melyet soha nem festetnek, csak az őszhaj megjelenésekor, akkor viszont rezes, vagy szökés árnyalatra festik, és igénylik benne a csillogást is. Ez az égi fény a számukra, mert az angyalok eredetileg aranyszökék. Végtelen szeretet van bennünk és mindent ez irányít. Ugyanakkor a földön nem mindíg érzik jól magukat, mert visszavágynak az örök szeretet világában, és az örök fényesség birodalmába, ott ahol mindíg minden a végtelen szeretetről szól. Nagyon okosak, és éleslátásúak. Nagyon nagy türelemmel tanítani. Mondanivalójúkban mindíg van bölcsesség, és útmutatást, de soha nem sértő. Abszolút jóindulatúak, és rendelkeznek olyan képeségekkel, hogy jövőbenlátás, gyógyítás, és segítés. A földiangyalok szerencsét hoznak a párjaikra is, ezért van az, hogy földi válás esetén, sem válnak el a társuktól, baráti kapcsolatban állnak mindíg velük és szeretik is őket, és igazából mindíg a közelében akarnak maradni, mert érzik a szeretetet, és valamilyen formában szerencsét hoznak rájuk. Az emberi életet élő angyalokkal, földangyalokkal soha nem véletlenül találkozol, hanem mindíg karmikusan, Isteni útmutatásra. Viselkedésed alapján, amit Ők tapasztalnak, dől el a további sorsod. Az emberi hozzáállástól függ, a büntetés, vagy jutalom.

Az angyalok az egymás iránti szeretet és toleranciát hirdetik és nem igazán értik, hogy a házasságban és a kapcsolatban élők, miért nem érzik az égiek ajándékát, és bánnak egymással úgy ahogy azt megérdemelnék egymástól. Az emberek nagyrésze a kapcsolatban soha nem figyel egymásra. Az angyalok és az égiek szeretnék eljuttatni hozzátok azt a sok szépet és jót, amit átélhetnétek, ha jobban és nagyobb szeretettel viszonyulnátok egymáshoz.

Egyenlőre ennyit az angyalokról, de ez talán segít a további tanulásban és az utánanézésben.

Szép

1033. 5193772e0c (válaszként erre: 4. - Mese)
2009. máj. 26. 21:09

Elnézést én csak most csatlakoztam be ebbe a fórumba. Javaslom Neked az angyalkönyveket, de melette vásárolja Magadnak különböző angyalkártyákat és használd. Nagyon okos válaszokat kapsz a kérdéseidre az angyaloktól. Ha hiszed, ha nem meg fogsz lepődni, milyen igazak, és olvasd el a könyveket is. Javaslom neked az Angyali számokat is. Nagyon érdekes, tanulságos.

Az Internet is jó, de a könyves boltok tele vannak jobbnál jobb könyvekkel. Az Arkangyalokról külön is ír. Valóban beszélhettek velük és nagyon megnyugtató ha visszajelentkeznek. Ehhez nem kell semmi hókusz pókusz, gyújts egy fehér, vagy színes gyertyát, attól fügően, hogy mit szeretnél kérni és vagy hangosan vagy gondolatban mond el a problémádat, és várj türelemmel. Vagy azonnal, vagy egy két napon belül megkapod a választ. Ez lehet egy könyv borítóján, vagy valahol olvasol valamit és éppen arra illik. Tehát figyelj és ha már belejössz be tudod azonosítani. Dorren Virtué könyvek és kártyák nagyon jó, Ő az egyik legismertebb angyalkutató. Most jelent meg a legujabb kártyája a tündérek is vannak a címe azt hiszem. Könyv is és kártya is.

Az Angyalokkal gyógyítók stb. Vehetsz olyat is ami napi kártya. Néz körül a könyvesboltokban is, most sok van, és érdemes kiválasztani. Hogy melyiket válaszd először, azt érezni fogod. Azt amihez először hozzányúlsz. Forgasd és olvasgasd és dolgozz Vele, meg fogsz lepődni milyen érdekes érzéseket hoz ki belőled.

Szép estét Neked.

1032. Zsolty
2009. máj. 25. 00:23
Én hiszek bennük.A volt menyasszonyom eü. iskolába járt és ott az egyik tanárja mondta egy órán."Minden olyan magzat amelyik élettelenül születik és minden gyermek aki bűn nélkül hal meg,belőlük lesznek az angyalok."Nekem is van egy angyalom,aki tudom,hogy figyel rám és segit az életben.
1031. boszi1968
2009. máj. 24. 22:08
hé!!!!!!!!! hol vagytok?senki nem hisz már az angyalokba?
1030. boszi1968
2009. máj. 16. 21:49
sziasztok!hogy vagytok angyalok?régen beszélgettünk egy jót.
1029. 0d19e1a24d (válaszként erre: 1028. - _angie_)
2009. máj. 11. 17:41
Abban igaza van hogy nehezen olvasható!!!!!!!! elég idétlen megoldál fekete háttéren lila betűk...
1028. _angie_ (válaszként erre: 1026. - 1841b3b309)
2009. máj. 11. 12:58
Hat hogy, teljesen normalisan :) Szerintem valami rossz monitorbeallitas lehet nalad, ha nem latod rendesen :)
1027. 0d19e1a24d (válaszként erre: 1026. - 1841b3b309)
2009. máj. 10. 13:28

Rákattint és elolvassa :) nem olyan sötét az csak meg kell szokni a szemnek,.


bár tény hogy elég idétlen megoldás. Ha végképp nem tudod elolvasni ctrl+c-vel emeld ki jegyzet tömbbe vagy word-be amit elakarsz olvasni.

1026. 1841b3b309 (válaszként erre: 1025. - _angie_)
2009. máj. 9. 21:06

Sajnos nem tudom elolvasni,nagyon sötét az írás.

Te,hogy tudod olvasni?

1025. _angie_
2009. máj. 8. 01:49

Hatha valakit erdekel, erdekes :):


[link]

1024. Arkangyal (válaszként erre: 1021. - Dragon77)
2009. ápr. 25. 23:05
Számitogépekre értendö....leginkább..általában gyorsitani szoktam...vagy azzal szorakozom h kitörlök vmit és a törlés pillanatában akarattal mégis visszahozom a törölt adatot...tehát merevlemez a legerösebb felem amit uralni tok!
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook