Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Az emberek által lesz végrehajtva, de nem igazán az emberek háborúja lesz. Sajnos a Sátán és démonjai próbálnak minnél több embert és angyalt a saját oldalukra állítani. Nekünk angyaloknak pedig az emberek megvédése lesz a feladatunk, ha bekövetkezik mindez, amit leírtam. És akkor nem lesz ranglétra se az angyalok között arkangyalok és földangyalok között. Mindenki ott fog segíteni, ahol tud.
A dátumot az angyal ismerősömtől tudom. Én csak láttam... Vagyis sajnos visszatérően látom.
;)
mi lesz a ciccekkel? haditervet kell szőnöm....:)
Na pont ezt akartam írni,hogy én is azt olvastam hogy egyre több születik le.
Miben fog megnyilvánulni az Angyalok és Démonok háborúja? :)
Mesélj nyugodtan.. hát ehhez a 3.világháborúhoz nem tudok hozzászólni,mert nem hiszem el,ha háború van azt az Emberek csinálják,ehhez én szerintem semmi köze Istennek vagy a Sátánnak... Te honnan veszed ezt a dátumot???
Láttam én is. És az angyal ismerősöm is.
Igen, ennek az az oka, hogy közeleg a háború....
Igen. Tudom. Sajnos nagyon közel van...
Azt olvastam nem is oly rég, hogy manapság inkább egyre több angyal van a földön. Sokan születnek le.Érdekes.
Az valami félelmetes, lányomnak volt ajánlott irodalom egyetemista korában.
mivaaaaan? jóestét mindenki....
2011? jó hogy mondod....
:)))
Van. Ha véletlenül megpróbálják a démonok átállítani az ő oldalukra.
Mesélhetek még... esetleg elmeséljem, hogy 2011-ben fog kitörni a harmadik világháború (egészen 2014-ig)? És ez nem is igazán az emberek, hanem az angyalok és démonok háborúja lesz. Mivel Istennek kicsúsztak a kezéből az emberek, ezt a másik oldal kihasználta.
Ha addig nem javulnak meg az emberek, és nem tesznek meg mindent, hogy jobb legyen a világ, akkor bekövetkezik, és nagyon kevesen fogják túlélni. Sajnos, ha nem javulnak meg, akkor a Sátán győz, és ő fog uralkodni a Földön. Akik túlélik egész életüket szenvedésben fogják leélni, mert nagyon kevés hely lesz a Földön, ami biztonságos lesz ez idő alatt.
"""""tudatnak""""" Bocs...
Az angyalok számára van ROSSZ út?:)
Mesélsz még történetet?
Amugy elsőként gratulálok neked :jól bírod az itteni kiképzést :)))
Csak nehogy kettőt láss belőle.. :DDDDD
Én is először meglepődtem rajta. De nem féltem. Nehezen, de én eltudtam fogadni, ami vagyok.
Ez tökéletesen igaz bármelyik emberre is. Az egó elfolytja az igazi énünket és nem tudjuk kik is vagyunk valójában... Szintén keveseknek sikerül eljutni önmagához ami szárnyakat ad a tudnak... :)
Röff-röff,"mert az vagy amit megeszel" :DDDD
De disznó vagy!!!:DDDDDDDDDDDD
De ha Whiskey-vel kevered még láthasz Angyalt is :)
Sokféle oka lehet. Lehet, hogy rossz úton haladt, vagy olyan események következnek be, amihez mindenféleképpen tudnia kell,hogy kicsoda, mert csak így segíthet.
Vigyázz kis Buddhám : a nevetés hízlal :)))))))
A redbull szárnyakat ad! :DDDDDD
Ki ám:))))))))))
HÁ-HÁ-HÁ-HÁ
Hmmm,én ezt mind csinálom,de szerintem nem fog szárnyam nőni :( :) pedig én is Angyalnak érzem magam...
További ajánlott fórumok: