Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Angyalok, égiek kísérik az életemet fórum

Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)

12073. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 11937. - 766e23529d)
2018. jún. 30. 23:35

Nagyon szeretem az idézeteit. Furfangos, gyermeki, intelligens látásmód.

Valahogy így látja a világot a belső gyermek.

Csavarosan, de könnyedén és intelligensen, vállalva jót, rosszat!

12072. Zizisicc (válaszként erre: 12069. - VersEmber)
2018. jún. 30. 23:32

Azért tettem idézőjelbe, mert természetesen nem szó szerint értettem.

:o))

12071. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 11931. - 766e23529d)
2018. jún. 30. 23:31

Tekintettel arra, hogy tudat alatt mindenki a FÉNY-t és a MISZTIKUM-ot keresi, mégis ettől félünk a legjobban, de valójában a félelemtől félünk.

Mert a FÉNY az vonzó, a MISZTIKUM az vonzó!

Valójában attól félünk, hogy elveszünk a hatásától, hogy nem tudjuk uralni, annyira magával ragad minket.

Ilyenkor a "szabadosság" (ami az egó hitelve) mint olyan, nem létezik. Ha valami nem létezik, az viszont HALÁL! Így értelmezzük, és akkor megriadunk!

Nem tudunk "ön-ként" működni és akkor inkább elmenekülünk, mint hogy hatása alá kerüljünk valami nagyobbnak, szebbnek, erősebbnek.

Ezért félünk a vonzástól, ezért félünk a szépségtől, ezért félünk az értékestől, stb...

Elég durva paradoxon, hogy amit valójában akarnánk, attól rettegünk. Ez kábé olyan, mint a halálfélelem.

Inkább lejjebb adjuk a mércét, csak hogy ne legyen "baj".

"Egész egyszerű. És a világ legnehezebb dolga. Mert az emberek elzárkóznak a Nagytól és a kicsibe menekülnek. Futnak-futnak, meg nem állnak."

/Szepes Mária/

Nem ítélem el az embereket. Ez ösztönös. Csak tudatos munkával lehet akarni/tenni a jót!!!

Ahhoz viszont le kell győzni a félelmeket és közeledni kell a "SZÉP-JÓ-IGAZ" hármassága felé.

A FÉNNYEL ugyanúgy meg kell békélni, mint a sötétséggel!

12070. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 11932. - 766e23529d)
2018. jún. 30. 23:10

"Ha megnézed ma a kapcsolatokban, a házasságokban a türelem, a tolerancia és az odafigyelés hiányzik."

Nekem mondod?

Mindig ez fog hiányozni a legjobban!

És sajna ebben vagyok a legjobban megpróbálva, szóval nem szűkölködöm ilyesfajta leckékben...

Hogy miért?

Mert temperamentumomból fakadóan mindig is azonnal akartam mindent.

Rá kell jönni, hogy ez nem a testetlen lelkek világa, hogy minden HIPP-HOPP megvalósul.

Ha a türelmetlenség hülyeséggel párosul, az a legveszélyesebb!

Igen, sokan nem látják mekkora lehetőség van a türelemben. Például ez a lelki béke alapköve.

Nem tudsz úgy békés lenni, hogy ne lennél türelmes.

Amikor a sorban állsz és várnod kell, valójában tesztelve vagy a lelki békéd terén. Mennyire gurulsz dühbe? Kábé annyira vagy békés.

A tolerancia a türelem másik oldala. Ők ketten együtt egy ÉRME.

Ez az ÉRME pedig a szívcsakra szintjén található, mint ERÉNY!

Tehát aki türelmes és toleráns, az békés is, és a szívcsakrájában időzik.

Onnantól hogy erőszak van és agresszió (nem a haragról beszélek, az még jöhet) már halad a durva szintek felé.

Ha valakiben már erősen él a türelem és a tolerancia (és a béke) mint erény, az már gyógyító hatással van a környezetére, és sorsokat lendít be, pusztán a jelenléte által. Gyógyító hatású a jelenléte, mert ahol béke van, ott nem lehet diszharmónia.

12069. VersEmber (válaszként erre: 12068. - Zizisicc)
2018. jún. 30. 22:28

Nem fegyverrel a kezünkben születünk és jó esetben nem azzal halunk meg.

A fegyvert mint szót sem ismerik az angyalok.

Nem tudják értelmezni.

12068. Zizisicc (válaszként erre: 12067. - Zizisicc)
2018. jún. 30. 21:02

.... "fegyverem" ....

Így pontosabb.

12067. Zizisicc (válaszként erre: 12042. - 852e67c190)
2018. jún. 30. 20:59

Szia! :o))

Hogy őszinte legyek, a hozzászólásomnál nem volt szempont, hogy Neked is üzenjek vele, egyszerűen csak egyetértettem ebben a kérdésben Amaunettel.

Van igazság abban, amit írsz, de ha belegondolsz, bármit mondunk, írunk, közlünk, az félreérthető lehet, hisz egy dolog a mi szándékunk, amit mi szeretnénk kifejezni, de a másik oldalon ott van a "befogadó", aki a saját szűrőjén keresztül értelmezi azt. Átszínezhetik a saját élményei, tapasztalatai, múltbéli sebei, az aktuális lelkiállapota .... sok minden.

Nálam a mosoly az alap. Jelzi, hogy "békés szándékkal" közeledem, de fordíthatjuk feltett kéznek is, vagy fehér zászlónak is, hogy nincs fegyverem, vagy ha van is, nem szándékozom azt használni. :o))

És természetesen semmi problémám azzal, ha vkinek más a véleménye, tapasztalata és nem használ hangulatjeleket. Máshogy gondolkodunk ebben a kérdésben, és ennyi. :o))

12066. Zizisicc (válaszként erre: 12043. - Amaunet)
2018. jún. 30. 20:37

Ááá, értem, köszönöm. Bevallom, nem nézem a sorozatot, nem tudtam, hogy abban is szerepel.

12065. 35341ab13d
2018. jún. 30. 18:56

[link]

Az élet 12 legnagyobb titka, amit elfelejtett az emberiség

12064. 35341ab13d (válaszként erre: 12063. - VersEmber)
2018. jún. 30. 13:21
köszi :)
12063. VersEmber (válaszként erre: 12062. - 35341ab13d)
2018. jún. 30. 13:14

12061 hsz.

Megkaptad a választ a kérdésedre.

Legyen király hétvégéd!

12062. 35341ab13d
2018. jún. 30. 12:49

[link]

Tanulásunk felsőbb síkokon folytatódik

12061. 35341ab13d
2018. jún. 30. 12:31

[link]

Határtalanul...

12060. 35341ab13d
2018. jún. 30. 12:04

[link]

Július 1. új hónap kezdete

12059. 852e67c190
2018. jún. 30. 11:37

Tomi!

Egy valamit megértettem, hogy Neked szívűgyed ez a topik, őrzöd és véded, nem engeded, hogy bárki is tönkre tegye. nem engeded a trollkodást, azonal reagálsz! Nem akarsz rombolást! Vissza olvastam és ezt értettem meg!

Van szíved, és az hatalmas, bár néha titkolod!

Egy dologban biztos vagyok, Te itt mindíg vigyázni és őrizni fogsz, mert a fórum az égieké! Vigyázol, véded és őrzöd, ahogy mindíg is tetted! Az Atyaisten, ahogy hívod ezt tudja is, nem véletlenül bízta Rád.

Jól teszed, hogy nem engedsz trollkodást. Tudom, hogy velem ezért veszekedtél. Ha hiszed, ha nem nagyon jól esett... hogy miért? Mert ennek a fórumnak ereje van, és ezt tudod és érzed. Ezért is szívügyed. :)

Hogy miért történt mindez, ezt Jézus biztos megmondja Neked, azt hiszem teszteltek, de álltad a sarat!

Kívánok Neked csodákat, és a legnagyobb is teljesüljön, amire vágysz, mert álma mindenkinek van. Bármi is az, érezd magad méltónak rá, mert az vagy!

Örülhet a fórum indítója, mert nálad a legjobb kezekben van az, amit elindított! Gondolom őszinte szívvel és hittel tette annak idején!

Ne haragudj a bántásokért, de ha valaki, akkor Te tudod, hogy semmi nem történik véletlenül, és talán ez is egy ajándék volt Neked, noha nem is tudod! Az égi ajándékok, mindíg akkor és ott jönnek, ahol senki nem várja, ezért hívják csodának! Csodálatos ember vagy, és ezt szívből mondom, mert én azt is látom, amit most nem mutatsz meg nekünk!

Ég áldjon Téged Captain Tomi!

12058. 852e67c190 (válaszként erre: 12027. - 35341ab13d)
2018. jún. 30. 11:21

Nem csipkelődtem, hanem komolyan gondoltam! Figyel arra, amit olvasol, akkor nem érted félre.

Jelenleg, csak Te kötekedsz, más senki! Ha gondolod akkor nem írok semmire, nekem mindegy! Egyébként ha már mindenkinek szólt állításod szerint, akkor mégiscsak nekem is szólt és feleltem.

Az ember olyannal csipkelődik, aki érti élvezi, és örömmel viszonozza! Ez nem Te vagy, erre már rájöttem! Nincs benne sértés, aki érti tudja is.

12057. 852e67c190 (válaszként erre: 12055. - 35341ab13d)
2018. jún. 30. 11:16
Akkor elnézést, tévedtem!
12056. 852e67c190 (válaszként erre: 11990. - 35341ab13d)
2018. jún. 30. 11:15

" A bátorság nem a félelem hiánya, sokkal inkább egy döntés, hogy a félelemnél van, ami fontosabb. Lehet, hogy a bátrak nem élnek örökké, de aki óvatos, egyáltalán nem él."

Neveletlen hercegnő-ből....

Nem hiszem, hogy Karácsonyi félelemből döntött, akkor jelezte volna, valószínűleg, csak az időzítés volt zavaró körülmény!

12055. 35341ab13d (válaszként erre: 12054. - 852e67c190)
2018. jún. 30. 11:04
Nem neked szólt, a topiknak szólt amibe nem csak te vagy,
12054. 852e67c190 (válaszként erre: 12048. - 35341ab13d)
2018. jún. 30. 11:02

Tökéletesen egyetértek vele!

Én sem változtatok légy nyugodt, és nem szoktam feladni semmit sem, a félbenhagyás nem az én műfajom!

Gondolom ez leginkább nekem szólt!

12053. 852e67c190 (válaszként erre: 12051. - 35341ab13d)
2018. jún. 30. 10:59

Kérdés, mit nevezünk bájolgásnak, vagy inkább emberi hangnak. Látom azt, amit Te nem veszel észre! Van ilyen!

Csupán emberi módon igyekeztem reagálni a gondolataira!

TE nem így szoktad? Nem vagyunk egyformák!

12052. 852e67c190 (válaszként erre: 12023. - 35341ab13d)
2018. jún. 30. 10:57

Ó!! És ez Tőled hiteles persze!

A kötekedőket én sem szeretem, de van, hogy beléjük botlom!

Kötekedés és kötekedés között, azért van különbség! A hangsúly a miérten van és az okozaton! Ez lényeges szempont!

12051. 35341ab13d (válaszként erre: 12049. - 852e67c190)
2018. jún. 30. 10:54
a bájolgást meghagyom neked.
12050. 35341ab13d (válaszként erre: 12041. - VersEmber)
2018. jún. 30. 10:54
na végre újra itt vagy :)
12049. 852e67c190 (válaszként erre: 12046. - 35341ab13d)
2018. jún. 30. 10:52

Őszintén!!

Miért kell vele ilyen lekezelően beszélned? Mert Te tökéletesen megértesz és elfogadsz mindent azonnal igaz? És persze Te mindíg a legjobb döntéseket hozod és hoztad életed során ugye?

Kétlem!

Nézd csak bele abba a tükörbe, amit olyan szeretettel emlegetsz!:)

12048. 35341ab13d
2018. jún. 30. 10:37

Az igazi hősök azok, akik belebuknak a dolgokba, hibáznak, elesnek, de végül mégis nyertesen kerülnek ki, mert hűek maradnak az elveikhez, a hitükhöz és kötelezettségeikhez.

Kevin Costner

12047. 35341ab13d
2018. jún. 30. 10:33

“Ha valakivel találkozol, gondolj arra, hogy a találkozás mögött ezer és ezeregy ok rejlik. Minden emberi kapcsolat szent egymásra találás. A másik emberben önmagad másik felét ismered fel, minden vonásában saját vonásaidat látod meg. Amit róla gondolsz, magadról gondolod. Amit vele teszel, magaddal teszed. Amit róla képzelsz, azt magadról képzeled. Mindaz, amit neki kívánsz, egy napon veled fog megtörténni.

Megítéltél és elveszítettél egy embert? - Magadat ítélted és veszítetted el. Rosszat mondtál róla? Akkor rosszat gondoltál önmagadról. Hitványságot feltételezni másról, nem kevesebb, hogy már pontosan tudod, mi a rossz. A rosszat csupán akkor ismerheted, ha magad már éltél vele.”

Tatiosz

12046. 35341ab13d (válaszként erre: 12035. - Amaunet)
2018. jún. 30. 10:30
Az ISTENHIT nem bizonyítékokon alapul, Isten senkihez nem fog bekopogtatni az ajtón, hogy na szevasz Isten vagyok, arrébb viszek 1 hegyet, hogy legyen hited.
12045. 852e67c190 (válaszként erre: 12039. - Amaunet)
2018. jún. 30. 08:01

Amaunet!

Akkor most egy kicsit tisztázzuk a dolgokat. Először is köszönönöm, hogy írtál! Ez kedves Tőled! :) Egyébként remekül írsz. Tiszta, világos és érhető a mostani! Super!

Azt is látom, hogy Stargate kedvelő vagy.:) Ez jó! Egyik nem zárja ki a másikat! No menjünk sorrol-sorra!

Nézd, azt el kell fogadnod, hogy minden ember másban hisz, és ezt valóban nem lehet elitélni, mert akkor ilyen alapon Téged is elítélhetne mindenki, de miért is tenné! Nem az a fontos, hogy valaki görcsösen ragaszkodjon a saját hitéhez, hanem az, hogy megértse a másik hitét is. Ehhez az kell, hogy magyarázd el, miért választottad azt amiben hiszel, és az mit ad Neked, hogyan látod stb. Ha ezt meg tudod tenni, akkor én aki hiszem Istent, ill. Jézust, mert én annak hívom, megértem a Te világodat, a Te hitedet, és ezáltal elfogadlak Téged! Eddig érted igaz?

Nézd az Isten látást kétféle képpen érheted el, vagy már gyermekként születsz le képességekkel, vagy később egy trauma során találkozol ezekkel. Az a baj, hogy egyoldalúan közelíted meg a témát, ha meg akarod érteni, akkor olvass hasonló történeteket! Ahogy mélyen ismered a sajátodat, úgy megismerheted ezt az oldalt is, így kapsz egy képet, amit összehasonlíthatsz. Amig az egyiket látod, olvasol róla, addig Jézusról, csak hallasz, de szükségtelen elutasítani.

Az Atlantiszról is csak hallottál, max filmen láttad, mégis elhiszed annak létezését igaz? Miért is, mert "láttad" de nem a valóságban, vagy nem látomásban. Mindíg is voltak és lesznek olyan emberek, vagy leszületettek, akik rendelkeznek kommunikatív képességgel! Ezt fogadd el, ha már sokan mondják, akkor igaz lehet! Sosha nem fogsz mindent látni, hallani, de ettől még létezik. Nem biztos, hogy eljutsz egy másik bolygóra, de tudjuk, hogy vannak. Kizáród a lehetőséget? Nem, mert hallasz róla, pedig nem láttad közelről, nem jártál ott, és nem győződtél meg annak létezéséről.

Én is hallottam a Csillagkapuról, az időáttörésről stb. Nagyon tetszik a téma, de még soha nem hozta elém senki azt a bizonyos "kaput"! Tudom, hogy létezik egy másik dimenzióban, elfogadom, de miért is? Mert sokan mondják, mert filmen volt, de még nem láttam személyesen, ha látnám biztos átmennék rajta! Ettől még nem vonom kétségbe a létezését, mert amikor már valahol megjelenik valami, akkor már van is jelentősége!

Ilyen Jézus is! Tudod, hogy van, van akinek sikerül látnia is, néhány villanásra - de a legtöbben nem látják! Ettől még létezik, mert Ő irányítja az egész UNIVERZUMOT! HA AZT NÉZED Ő A LEGJOBB STRATÉGA IS EGYBEN.

Gondold el mekkora koponya az az emberi-istenség - aki számok segítségével megtervezi az emberek életét karmáját, és a történelmet is irányítja! Sokszor teszik felelőssé mindenért, de ne felejtsd el, a döntés mindíg az ember kezében van. A lehetőségből Ő választ és az abból fakadó eredmény is az övé! Más kérdés, hogy még abból sem tud helyesen választani, pedig minden ott van előtte, ami nincs, az később derül ki, ehhez viszont bátorság kell! Mindent nem lehet készen kapni és nem is kell! Abból tanulsz!

Miért lenne néhány elme szüleménye! Hidd el nem az! De vegyük a Te példádat. A Te hited, nem egy elme szüleménye? Dehogynem, csak nem eggyé, hanem többé! Igy a Tiéd is igaz?

Pontosítsunk, Isten nem elmeszülemény, mert létező személy, így nem kellett kitalálni! A szülemény fogalma szerint Te hozod létre! Te is már készen kapod, másnak az agy szüleményét igaz?

" Úgy gondolom, hogy ez csak néhány elme szüleménye, egy menedék-képzet. Egy elfogadása annak, amivel évezredek óta tompítják az elmét, csak épp most egy kornak megfelelő köntösbe bújtatták."

Jézus él és létezik, de ezt ma még nem érted! Ezt azért ne vitassuk, mert ellene nem tudsz egyenlőre semmit felhozni igaz?

Viszont abban igazad van, hogy hosszabb ideje tompítják az elmét, de akkor a tiedet is igaz? Te miért lennél kivétel! Amiben Te hiszel, az szerined nem tompitás? Nézd meg, mindíg jön valami, mindegy minek nevezed, Pl. Csillagok Háborúja, - na azt ismered biztos - mekkora tompitás? Óriási nem, de fantasztikus! Innentől ugyanis mindenki hitt abban, hogy léteznek más bolygók, jött az idő utazás, és mindenki napi szinten ezzel foglalkozott, ebben élt, és sorolhatnám! Érted a logikát benne!

Minden az, és mindennek célja van!! Mondanám, hogy politika, de egy biztos, akiknek a fejéből "kipottyant" azokkal kellene beszélned, mert az nem véletlen, azok az igazi kiválasztottak, irányítók!

Igen mindenki abban hisz, ami elhozza számára, a boldogságot, az örömet, vagy ami nagyon fontos, hitet és erőt ad, mert az élethez ez is kell. Ad erőt és reményt, bizonytalan helyzetekben.

A Te hitedet elfogadom, de hadd kérdezzek valamit! Ha olyan élethelyzetbe kerülnél, ami próbára tenne, ahogy egy kedves barátomat egy borzalmas motorbaleset, akkor kihez fordulnál, kihez imádkoznál, kitől várnád a csodát, a felépüléshez, a túléléshez? Vagy ha egy családtagod kerülne bajba, akkor mit tennél? Ezeken gondolkozz el nyugodtan, és magad is megkapod a választ sok kérdésedre!

A Te hited tudna segíteni ebben az esetben?

Menj ki este a Balaton parjára - csak egy példa, de lehet máshol is! Nézz fel az égre, látod a csillagokat, tudnád a csillagos ég felé kiállítani, hogy nincs Isten, anélkül hogy félnél, hogy mi van ha mégis és hallja?! Figyeld a saját önnön reakcióidat, a lelked jelét és a szíved jelét. Az egész lényed válaszolni fog Rá! Tudni fogod a választ, de gondolkodj előbb!

Ahhoz, hogy hinni tudj valamiben - azon kívül, amiben ma hiszel - idő és események kellenek, ami idővel megjön.

Mindenre kapsz választ, csak figyelj, még arra is, hogy Isten elfogadása, és a Te hited nagyon szépen megfér egymás mellett! :) / Tessék egy jel /

"A hittel nem lehet vitatkozni, mert az egy olyan dolog, mint a drog. Nem lehet meggyőzéssel fordulni egy hívő felé (mindenféle és és bármiben is hívő), mert meg sem hallja."

Ismét egy nagyon jó kérdés! Gondolkodóba ejtesz rendesen, de ez a jó! Nem válaszolhatok spontán, rutinból! :) Bár soha nem szoktam:)

Azt mondod,hogy a hittel nem lehet vitatkozni, de igen, a tiéddel is lehet igaz? Csak vita és vita között különbség van! Inkább úgy fogalmazom, hogy nézet különbséget eltérésének megosztása! Le ülhetsz beszélgetni róla, azonban bigott hit esetében nehéz meggyőzni bárkit is, azonban irányítani finoman lehet. Droghoz nem hasonlítanám, mert amíg a drog, rombol, leépít és akár halálhoz is vezethet, addig a hitt biztosan nem rombol!

Nézd az embereknek, különösen azoknak, akik életük nehéz, kell egy hitt, kell egy kapaszkodó, ami megkönnyíti az életüket, és az miért ne lenne Isten! Miközben azt is látja, hogy ha igaz szívvel kéri, és meg is érdemli, az életben történt tettei alapján, akkor halad és jobbá válik az élete. Arra is gondolj, hogy Isten hít megerősítés, azért alakult ki, mert sok ember életében elhozta a csodát, az olyan kérése teljesülése alapján, amit kértek.

Mondok egy példát! Baleset során egy barátom komában esett, senki nem hitt a felépülésében, mert sok negatívum lett volna akkor is, ha sikerül. Mindenki imádkozott Istenhez, hogy tegyen csodát. 1 hét után magához tért, és hónapok elteltével leküzdött minden nehézséget! Ma egészséges ember, de az alternativa nagyon borulátó volt! Az esélye a nullával volt egyenlő minden tekintetben! Hála istennek nem így törént! Ehhez kellett a hite, napi szinten imádkozott és kérte Isten,hogy segítsen, és Ő meg tesz mindent, hogy újra a régi legyen. Mivel teljesült, mindenki hitt benne, és ez ilyen láncolat. Tehát az Isten hit az sok pozitív esemény - mely a csodák közé sorolható - alapján erősödött meg, annak ellenére, hogy nem látható!

Próbáld meg Te is! Soha semmit ne fogadj el feltétel nélkül, de ne is utasítsd el, mert az csacsiság! Akard megismerni, meg tudni, tesztelni! Megjön az eredmény, és az a válasz!

"Volt egy jehova hívő ismerősöm. Meghalt, mert nem fogadhatott el mástól vért. Pedig még műthetőként jó eséllyel meggyógyult volna."

Jogos a felháborodásod, én is ezt érzem az olvasottak alapján. Jehova tanui egyébként sem a szívem csücsökje, de Ők tudják! Viszont ekkora ökörséget még nem hallottam! Ne hidd el, hogy ez a vallástól függ, hanem az idióta emberektől, akik merő butaságból veszélybe sodorják egymást. Nézd meg a gyülekezeteket, ott is vannak "vezetők" és bizony egyik másik kritikán aluli. De azt is emberek irányítják. Nem hozhatod képbe az Isten hittel! Ő ugyanis jót akar!

Amiről írsz, az egy meggyőződés, de hidd el én is tudok ilyet! Az egyik kórházba - név nem számít - szült volna egy arab kis teremtés, császározni kellett volna, de a férj vallási meggondolásból nem engedte, hogy férfi érintse a nejét! Történetesen az orvos férfi volt! Végül meggyőzték, és a hölgy megmenekült! Az érv az volt, hogy egy másik országban van, és ott nem érvényesek a kinti vallás elvek, meg talán az, hogy még sem akarta a felesége halálát! De könyörgöm ez nincs írásban lefektetve, ez az ember döntése, a szabadakarat, ami mindent felül ir nem! Jézus erről beszél, az Ő hitében az emberiesség létezik, és a szabadakarat! Mindennek mozgatója a szeretet, mely végtelen!

Ez mindkét esetben igaz! Az ember kezében ott volt a döntés, de kegyetlenre sikerült. Engem az háborít fel, hogy senki nem volt a Jehova tanui között, aki kiállt volna a beteg mellett - aki mellesleg közéjük tartozott - hogy megmentsék az életét!!!. Ilyekor az jut eszembe, hogy a fejekben néha nagyon nagy sötétség uralkodik! Milyen buta társaság lehetett ott! Emiatt kellett meghalni egy embernek! Ez egyébként az én szavaimmal, gyilkosság! Nem lepne meg, ha elővették volna őket, mert ilyen nincs! A hozzátartozók nyugodtan perelhetnek ilyen esetben! Elfogadhatatlan, akkor mindenki önhatalmúlag dönthetne egy másik ember élete felett, ami megengedhetetlen. Jogos a felháborodásod!

Hiszen tele voltál kérdéssel:) Ahogy tudtam válaszoltam! Maga a gondolkodás is kérdés nem? Megválaszolatlan gondolatok:)

Ezen nincs mit csodálkozni! Mindenki csodálkozik valamin, van aki pont azon, hogy Te Stargate kedvelő vagy! Vagy azt sem tudja, hogy mi az, mit képvisel, vagy ha mégis, akkor nem érti, hogy miért is kedveled. Mindenkinek más a habitusa, az ízlése, másban hisz, de durván nem lehet eltántorítani és nem is kell. Nem hiszed el, de az idő és az ember érettsége irányítja azt, hogy mikor és miben hisz. Van mikor Te magad írod felül a saját hitedet idővel! Az emberek, kevés kivétellel, de életük során nagyon sokat változnak formálódnak, ki jobb lesz, ki rosszabb, ez nagyrészben tőle is függ!

Mondjuk a Jehova tanui esetében én figyelmem kívül hagytam volna a döntésüket, orvosként megmentem a beteget. Utána lehet hőbörögni! Az emberélet nem játék, csak egy van belőle, tehát vigyázni kell rá, amennyire lehet!

Eljön az idő, amikor már sok mindenen nem fogsz csodálkozni, ha megérted, és lesz amit csupán elfogadsz, de erre még várnod kell! :)

Én hiszek Istenben és JÉzusban:) soha nem bántam meg!

No most használtam jeleket, kérdés érted e? :)) Mint mondtam félre érthető, mert nem ismersz, nem ismered a gondolataimat. Lehetőleg értsd helyesen!

Ismételten köszönöm, hogy írtál, annak ellenére, hogy nem volt kérdésed:)

Továbbra sem használok jeleket, csak most a Te kedvedért.:)

Nagyon szép a neved, szépet választottál! Mi a jelentése?

Legyen szép napod!

12044. 852e67c190 (válaszként erre: 12034. - 35341ab13d)
2018. jún. 30. 06:29

Volt egy munkatársam, akit imádtunk a humora miatt, mindenből tudott valami vidámat kihozni, és mindezt olyan komoly arccal tette, hogy dőltünk a nevetéstől. Tegnap itt, volt olyan pillanat, amikor vissza köszönt a "múlt", és spontán, autómatikusan elkezdtem rá reagálni, vártam azt a reakciót, amit megszoktam. De csak Te írtálagáltál, sótlanul, mert nem értetted a pikantériát, a szócsata lehetőségét stb. Nem tehetsz róla, hogy nincs humorod. Ezért kértem elnézést, nem másért! Bántottalak olyanért, amiről nem tehetsz! Sory!

Azért mentem el, mert hirtelen megértettem, hogy nem Ő van itt, és nem is lesz soha többet sehol elérhető. Hirtelen hittem a csodában néhány pillanatra. De csak egy jelet küldött általad, egyetlen mondatot! Tudod odafent is vannak tollak, és lehet írni, de most tévedtem! Úgysem érted az egészet, de válaszoltam. Hú, de nem bántam volna, ha tegnap dörgő sorok érkeztek volna, tele humorral!! De csak Te írtál! Fantasztikus ember volt, nem volt aki ne imádta volna! Ennyi...ahogy Te írnád!

Viszont a kritikát kérlek fogadd meg, mert egy másik ember véleménye is lehet tűkör! Nem biztos, hogy mindíg Neked van igazad. Tegnap az égieket, a fórum tisztaságát védtem, és azokat, akik sokat tettek érte, mert ez Jézusról és az égi világról szól! Itt már nem az volt fontos, hogy én, hanem a fentiek érdeke, a közösség érdeke, akkor a személyeskedésnek nincs helye! Kérlek nézz magadba is egy kicsit, mert nem csak én írtam le ezt. Nekem mindegy, mert ez csak egy virtuális világ, lekapcsolom a gépet, és élem az életemet tovább, ahogy eddig is, de a Te emberekhez való hozzá állásodon elgondolkodnék. Pl. azon, hogy miért vagy ennyire hideg, és lekezelő, mert az vagy, és ezt nem csak én érzékelem, nem csak én írom! Nem érzek felőled semmilyen érzelmet, pedig anélkül nem lehet élni. Gondolkozz el azon, hogy miért vagy, miért lettél ilyen, ha régen nem ilyen voltál! Mi okozta a változást! Vannak emberek, akikből árad a melegség, még így is, az éteren át! Talán ülj le az életben - ne itt, mert ezt nem érdemes - olyan emberekkel beszélgetni, akiknek adsz a szavára, őszinte, kendőzetlen véleményére, akik valóban ismernek kívül-belül, és aztán gondolkozz el azon, hogy igaz e vagy sem az állításuk? Én így szoktam tenni! Ez csak egy ötlet!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook