Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Ananászos csirkemell-bolondon recept

Ananászos csirkemell-bolondon recept

Az Ananászos csirkemell-bolondon hozzávalói:
csirkemell
ananász

bors
Teryaki szósz
gyömbér
citromfü
fahéj (nem kötelezö)
törött paprika
Godua/Maasdammer/Trappista sajt (szeletelt a legjobb-nincs vele munka)


Az Ananászos csirkemell-bolondon elkészítési módja:
A csirkemellet megmossuk, sótval, borssal, gyömbérrel, citromfüvel, törött csípöspaprikával megszórjuk, meglocsoljuk Teryaki szósszal és hagyjuk pár órát (akár egy éjszakát) hayjuk...lassú tüzön kisütjük, majd ananászt rakunk rá és egy-egy szelet sajtot. Berakjuk elömelegített sütöbe, 200 fokon addig sütjük, amíg nem kezd el pirulni a sajt.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az ananászos csirkemell-bolondon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook