Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Ananászkrémleves recept

Ananászkrémleves recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Ananászkrémleves hozzávalói:
cukor
1 konzerv ananász
víz
1 csomag vaniliáscukor
cimtromlé
fahéj
tejföl
2 dl főzőtejszín


Az Ananászkrémleves elkészítési módja:
Kb.1 ek cukrot karamellizálunk,majd ráöntjük a konzerv ananászt,felöntjük 2 dl vízzel,egy pár csepp citromlével,egy kis fahéjjal,a vaniliáscukorral, megszórjuk és főni hagyjuk.Közben a tejszínből,1 kanál tejfölből és egy kanál lisztből habarást csinálunk,amint felfőtt a víz,belekeverjük és összefőzzük.

Hidegen fogyasztva a legfinomabb!!!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az ananászkrémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook