Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Amikor lekerül a ruha... fórum

Amikor lekerül a ruha... (beszélgetés)

1 2
5. Sild (válaszként erre: 3. - 04424e865e)
2018. júl. 25. 21:38
😃😃😃 ez jó
4. Sild
2018. júl. 25. 21:37

Szerintem annak a férfinek akinek te kellesz annak így is te kellesz és így vagy szép ilyennek fogad el.

De én is kiváncsi lennék mit gondolnak erről a férfiak.

Végül is bennünket sem az kell hogy érdekeljen hogy mekkora 😉☺

2018. júl. 25. 21:36
Mikor még ifjú jedi lovag voltam és volt négy hajlékony valamint egy merev testrészem még érdekeltek volna ezek a dolgok, de mára már négy merev és egy hajlékony testrészem lett, így nem foglalkozom vele.
2. sanyinak (válaszként erre: 1. - 3c88a1066c)
2018. júl. 25. 21:34
Különbözőek vagyunk, különbözőek az igényeink is. Nincs általános recept, hogy melyik területen mekkora a tolerancia tűrés.
2018. júl. 25. 21:23

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, mennyire érdekli a férfiakat női test... Ezt úgy értem, hogy ha tegyük fel, nagyon jó alakja van valakinek, de a cicije mondjuk megereszkedett, átlagosnál nagyobb a bimbóudvara, nagyok a kisajkak, satöbbi...

Nem sok fiúval voltam még, de nekem minden más, mint egy átlagos nőnek, mondhatnám csúnyábbnak is... őket nem zavarta, de most vagyok a 'mindent utálok magamon' szakaszban. Borzalmasan zavarnak ezek a dolgok, még ha gyerkesnek is tűnök, ez van. Érdekelne, mik a tapasztalatok, mert már műtéteken gondolkodom.. :(

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook