Amikor lekerül a ruha... (beszélgetés)
Szerintem annak a férfinek akinek te kellesz annak így is te kellesz és így vagy szép ilyennek fogad el.
De én is kiváncsi lennék mit gondolnak erről a férfiak.
Végül is bennünket sem az kell hogy érdekeljen hogy mekkora 😉☺
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, mennyire érdekli a férfiakat női test... Ezt úgy értem, hogy ha tegyük fel, nagyon jó alakja van valakinek, de a cicije mondjuk megereszkedett, átlagosnál nagyobb a bimbóudvara, nagyok a kisajkak, satöbbi...
Nem sok fiúval voltam még, de nekem minden más, mint egy átlagos nőnek, mondhatnám csúnyábbnak is... őket nem zavarta, de most vagyok a 'mindent utálok magamon' szakaszban. Borzalmasan zavarnak ezek a dolgok, még ha gyerkesnek is tűnök, ez van. Érdekelne, mik a tapasztalatok, mert már műtéteken gondolkodom.. :(
További ajánlott fórumok:
- Milyen ruha van most rajtad?
- Nálatok számít, hogy ki milyen ruhában van, amikor csak otthon van, és nem megy sehova?
- Most, hogy lekerült a sapi, egyre több kislánynál feltűnik, hogy melírozott a haja! Nem káros ez?
- Külföldi számláról próbáltam pénzt levenni. A pénz a számláról lekerült, de az automata meghibásodott, mit tegyek?
- Ki mit tud arról, hogy március 31-én lekerül minden passzív BAR-os?
- Valóban lekerül a BAR listáról egy év után az az ember aki kifizette a bank felé a tartozását?