Amikor a falu bikája elrabolja a szívedet (beszélgetés)
Nah h volt a pofáján bőr...:O
Engem nagyon könnyű kiismerni,ezért is érzem úgy h (kapcsolatban),ha valaki nagyon akarna akkor megtudna vezetni.
Az a baj,h ezt a megcsalásos dolgot nehéz lenne leírnom,de lehet h elég annyit irni,h olyan helyzetbe kerültem,amikor szó szerint letépték a nadrágomat és..onnan már nem volt vissza út.
Azaz lett volna,de...nem voltam ,,észnél,,.(nm voltam részeg és nem is drogoztam)
Szóval te kutakodsz utána, te vagy féltékeny, miközben te csaltad meg már a kapcsolat elején.
Ez így már máris érdekes...
A volt férjem nős volt, amikor megismertem. De fűvel - fával csalta a feleségét. Belémszeretett, de ekkor még több nője is volt egyszerre.
Velük szakított, amikor komolyra fordult a dolog, elvált és összeköltöztünk. Egy évig jöttek a telefonok, (akkor még nem volt mobil, mindenki a vonalast hívta) keresték, üzentek Neki. Én mindenkinek mondtam, ki vagyok, de nem érdekelte Őket. Megszokták, hogy bárkivel szóbaáll.
A házasságunk alatt úgy tűnt, nem csalt meg, de gennyes módon viselkedett minden nővel.
Miután elváltunk, kiderült, hogy lefeküdt mindenkivel, aki az útjába került.
És hidd el, nem is gyanítottam ezt.
A 3 hónapos friss kapcsolatokban???
:-O
Akkor ezért vagy te ilyen féltékeny, OMG!
most néztem a képeid..hú de vagány csaj vagy!de jó a hátad!
az ilyet tudni kell viselni..nem vagy semmi.)
:) köszi szépen..
De azért akárhonnan is nézzük a félelem még mindig bennem van az ex miatt,amiért 1ik napról a másikra csak ,,úgy,,... lelépett.
Igen,félre.
Hibáztam,megbocsájtott...nagy nehézségek árán.
Persze,ha nincs bizalom,akkor megette a fene.Én sem akarok állandó kétejek között élni a mindennapjaimat.De nem volt ez így a kapcs elejtől...ezek szépen lassan álltak össze bennem.
És tény és való,h nem tudom kezelni a dolgot.
Vannak hibáim,mint mindenki másnak...ezt vagy megtanulom kezelni,mert szeretem annyira a párom,h kezelni tudjam...vagy lelépek(amit nem fogok)..
ja..hogy Te félreléptél?
most mondjam,hogy mindenki saját magából indul ki?.)
:-) Te olvasod a naplóm....:)
Többet tudsz...mint a többiek.
Azt,h lefeküdtem egy sráccal.
Írhatnám bővebben is,de nem akartam,h kombinálás legyen azáltal amit én tettem és amit ő nem tett meg.
"h , , kutyából nem lesz szalonna, , ."
???
ha nincs bizalom azon percen hagyjad ott..
saját magadat hergeled...és egy kisebb városban,faluban nem kell a falu bikájának lenni ahhoz,hogy az embernek köszönjenek,szóbaelegyedjenek.
a múlt elmúlt..vagy túlteszed magad rajta,ha képes vagy rá..vagy megölöd a kapcsolatot a féltékenységgel.
döntsd el mit akarsz..ha nem úgy viselkedik,hogy kikezd mindenkivel akkor mire fel ez a nagy bizalmatlanság?
az emberrel együtt jár a múlt is..amikor még nem ismert.és akkor még nem tudhatta,hogy tégedet fog szeretni..
és a pasik nem szentek..ezt be kell látni.addig élje ki magát mindenki míg nincs komoly ..és nem házas,családos ember.
Nah erre akartam én elhagyni ezelőtt pár nappal.Mert nem mondanám h flörtölgetett,de 1x-2x elkaptam h nézi ezt v azt.
És alapból közvetlen természetű(mint én) és volt,h egy telefonbeszélgetés alkalmával olyan tenyérbemászóan beszélt egy csajjal,h a p.fám majdnem leszakadt.
Volt ilyen -nős- dolog kb 5-6,amit helyre kellett tenni.Nem értette,h miért vagyok ilyen...
Aztán amikor közöltem,h haza költözök ezért és azért,akkor könyörgött h ne menjek,adjak esélyt,h megszokja...értékelje..stb stb...amilye van.
Mert előttem 10évvel ezelőtt volt egy 1,5 éves kapcsolata,azóta pedig csak ilyen 2-3-4-5 hónaposak,ahol nem volt egyensúlyban a szerelem.
Ő most lesz 28éves.
De pont ez az, hogy NEM KELL!!
velük versenyezned, mert téged választott!
:)
Igen,ezt kellene felfognom és elfogdnom.
Ha nem vagyok elég,akkor akár fejre is állhatok,akkor sem lesz jobb.
De szerencsére ilyenről nincs szó.
Csak az h felé átlagon felüli mennyiségű nő érdeklődik..ezáltal olyan érzésem van,mintha állandó versenyben állnék.
Megnéztem a képeket és női szemmel azt mondom: nagyon szép arcod van, legyen egy kicsit több önbizalmad.
Látom a cicidet megcsináltattad, így már amiatt sem lehetnek komplexusaid.
Ne félj, a pasid téged választott, ha pedig menni akar, akkor hagyni kell, had menjen.
Lehet szerencsém van és nem vagyok féltékeny típus.
Mindig is bíztam magamban és a férjemben, de úgy vagyok vele, ha valaki nálam többet és jobbat nyújt, akkor had menjen.
További ajánlott fórumok:
- Magyarorszag, egy varos aztan egy falu neve.
- Városról falura
- Mivel foglalkoznál fiatal nőként vidéki kisvárosban, faluban?
- Volt, vagy esetleg van(nak) olyan színész(ek), aki(k) megdobogtatták a szívedet?
- Mit láttál, hallottál ma, ami megérintette a szívedet és elgondolkodtál az eseten? Vidámmá vagy szomorúvá váltál a hallatán?
- Ami a szívedet nyomja... itt elmondhatod!