Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Vadételek receptjei » Almás-sajtos vadkacsa recept

Almás-sajtos vadkacsa recept

Az Almás-sajtos vadkacsa hozzávalói:
2 db vadkacsamell filé
2 db egész vadkacsacomb
3 db alma
20 dkg füstölt sajt
10 dkg füstölt szalonna
2 dl tejföl

bors
liszt
vadas fűszerkeverék


Az Almás-sajtos vadkacsa elkészítési módja:
A melleket megmossuk, majd szeleteljük. A combokat szintén mossuk és kettévágjuk a forgóknál. A szalonna szeleteket tűzálló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, a combot bevagdalt, sóval borssal, fűszerkeverékkel megszórt és lisztbe forgatott húsokat. Az almát reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk. Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk. Közepes lángon előbb fólia alatt, majd fólia nélkül megsütjük és forrón tálaljuk.


Kategória: Vadételek receptjei


Az almás-sajtos vadkacsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook