Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Rácponty. recept

Rácponty. recept

A Rácponty. hozzávalói:
/ Kis adag./

60 dkg ponty felszeletelve
20 dkg füstölt szalonna
5-6 evőkanál lecsó
50 dkg héjában főtt burgonya
1 fej hagyma
2 dl tejföl
bors



A Rácponty. elkészítési módja:
A halszeleteket megsózzuk, borsozzuk, a felszeletelt füstölt szalonnát üvegesre pirítjuk a hagymával. A halszeleteket, a hagymás szalonnát, a vékonyra szeletelt burgonyát és a lecsót egy tűzálló tálba rétegezzük. Leöntjük tejföllel, és a sütőben mérsékelt tűzön kb. 30 percig sütjük

Hatalmas jó étvágyat hozzá!


Kategória: Halas ételek receptjei


A rácponty. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook