Állítólag a léböjt okozta Bujtor István betegségét! Épüljön fel mielőbb! (beszélgetés)
igen, egyetértek...bár én orvosi felügyelet mellett csináltam, és mégsem vált be, de ez szervezet függő is szerintem((
persze a napi 10 óra munka sem hiszem, hogy jó volt mellé(
Kapcsolták a Nap-keltében a testvérét, Frenreisz Károlyt, ő mondta, hogy még él az anyukájuk, nagyon idős lehet, hiszen Bujtor 67 éves, Latinovics, a bátyjuk meg még idősebb volt. Borzasztó lehet annak az idős néninek a második fiáért így aggódnia...
Persze, nem biztos a léböjt, csak elgondolkodtatásnak írtam, hogy a doki szerint milyen komoly veszélyei vannak.
Szerintem is érdemesebb megvárni egy hivatalos közleményt, mint találgatni. :) Akár böjtöl, akár nem valaki, nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt sem, hogy mennyi idős az illető. Nem minden méregtelenítő módszer alkalmas egy húsz-negyven-hatvan éves embernek, szerintem.
Kívánom, hogy mihamarabb legyen túl az életveszélyen és gyógyuljon meg, mert bár én a tévés és szinkronszerepein kívül nem ismerem a munkásságát, mindenhol azt olvastam, olvasom, milyen jó színpadi színész és rendező.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Centrális diabetes insipidus! Van valakinek itt ilyen betegsége?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?