Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Sziasztok!
Twilight érdekességek videó:
[link]
Hahó!
Kicsit összekeveredtem,hogy éppen miről beszéltek!!!Most én vagyok a szőke???Milyen film?Vagy mi vaaan????
Mi most megyünk megnézni a Rémségek cirkuszát.Arről beszéltek???
Sziasztok nem tudjátok hogy az írónő eldöntötte-e már hogy folytatja-e a midnight sun-t?
Ja! Már nem is nagyon emlékszem rá.
:D Nagyon tutik. Mikor Bella apja veszi elő a fegyvert meg: I shot the Sherrif (nem tom hogy kell írni pontosan :D)
Az volt, hogy valaki nyitott egy új Alkonyatos Twilightos fórumot és akkor én is írtam meg ő is, hogy ilyen fórum már van, és akkor végülis annak az új és felesleges fórumnak a hozzászólásait beletették ebbe.
Nekem főleg az tetszett mikor Jacob-ot mutatták,és berakták hozzá a Who let the dogs out-ot!!Találó!!
Sziasztok!Hugom kedvenc filmje!Oda van érte!Én még nem láttam,de mihelyst lesz időm megnézem!
sziasztok...nem baj, ha van ilyen fórum, frissítunk ;-)
Nekem is megvan mind az ot rész, ketto konyvben, a tobbit a netrol szedtem le és imádom oket.
Bár az igazat megvallva a film a kozelébe se mehet a konyvnek, de azt is szeretem. Jobb eloszor megnézni a filmet és azután elolvasni a konyvet. Ha fordítva csinálod csak ulni fogsz a tévé elott, mint a kuka és azon gondolkodni, hogy mi volt ez...
De nagyon ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el. Isteni torténet, megemelem a kalapom Stephenie Meyer elott.
Szupi film már alig várom a new moont!!!Elolvastam mind a három részét és azok is jók!!
Nagyon szeretem ezt a filmet :) Romntika, akció..
Mindenkinek merem ajánlani...amúgy meg helyesek a főszereplők
[link]
Nem tudom ezek jók e, nézd meg.
Egyébként: google "winamp skin twilight", egy csomót kiadott, kukkold meg!
Sziasztok!! 5. 56-os winampot használok, és Twilight-es skint szeretnék hozzá. Tud nekem valaki segíteni?? Előre is köszönöm!!
Sziasztok!
Elkezdtem olvasni a Rémségek cirkuszát! Hááááát... nem igazán tetszik az első része! Így már értem, miért az első két részt filmesítették meg!
Tacsi! Én is jókat nevettem rajta. Annyira jól rakták hozzá a zenéket. :D
Én megnéztem a true blood című sorozatot. Abban van kövér vámpír. Bár nem tartanám mérvadónak, hiszen ebben a filmben nem a szemfoguk hosszú, és bicskaként nyílik... :D
Ezek jók voltak,nem láttam még őket:D
Hát mindegy! Attól függetlenül a hajam kiszőkíteném, hogy szép szőke legyek, és az többet úgy se nőne le!
Hát az Anne Rice féle Vámpírkrónikákban a vámpíroknál úgy van, hogy olyanok maradnak, mint amilyenek akkor voltak amikor átváltoztatták őket, de mégis megszépülnek. Szerintem testalkaton nem sokat változtat. De ez szerintem minden vámpírmitológiánál más.
Kérdés!
Ha valaki kövér, amikor átváltoztatják vámpírrá, akkor kövér vámpír is marad?
Mert eddig (eltekintve az alkonyattól) én nem láttam kövér vámpírt.
Vagy az örök élethez izmos testalkat is jár?
Ki is vagy te? :P
Na jó, ez vicc volt! Persze, hogy gondolunk rád!
Sziasztok! Lemondtuk a netet mert ahova költöztünk ott kevés a választás és nagyon drága majd 8 ezer ft lenne továbbra ami eddig volt.
de amint lesz választásunk és találunk olyant aki itt is tud szolgáltatni olcsón, azonnal visszatérünk. Addig itt anyósoméknál tudok néha netezni. de titeket mindig megnézlek majd ahogy időm van. ne fejtsetek el lécccciiii!
Nem tudjátok, hogy Aro-t ki játsza. Olyan ismerős az arca.
Sziasztok!
Szegeden nov. 26-án lesz premier a cinemába. Szerintetek akkor mindenhol?
Ezeket láttátok már, én olyan jókat nevettem :D
[link]
[link]
[link]
XD
Van egy férfi rajongója is az Alkonyatnak!
Amúgy nem nagyon szeretek ilyeneket nézni, mert csak nehezebb kivárnom. Meg így úgymond lelövöm a poént. De amúgy nem tudjátok, hogy Aro-t ki játsza. Olyan ismerős az arca.
Most lépek,mert vacsit követlenek a gyerkőcök...
További ajánlott fórumok: