Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Velem?
Vagy a barátoddal?
Valami mást nem tudsz róla?
Mozikban mikor jelenik meg?
???
Neked tetszik? A legutolsó?
Amúgy már küldtem be több játék linket is, de eddig csak a puzzel-os jött be!
Hát a játékra amit javasoltál:D
Tök jó!Láttam van még több alkonyatos játék közte:D
Nagyon cool ez a játék:D
Köszike
Hajjaj,látom nem csak én vagyok ezzel így.Én is itt leltem "sorstársakra"!Egyébként furcsa,de én is negatívan álltam a filmhez.A barátom megszerezte,de én 5 perc filmnézés után azt mondtam,ennyi elég volt.Nem néztem meg akkor.Aztán legközelebb mikor párommal moziban voltunk,láttam a második rész bemutatóját.Ránéztem a páromra,és mondtam neki az Alkonyatot sürgősen vissza kell szereznünk.Másnap megnéztem,és...."szerelem".Aztán megint megnéztem,és megint......és megint:D
Alig várom hogy lássam a második részt,mert én TUTI ott leszek a nézők között.Kiváncsi vagyok hányan fognak sírni a "szakítós" jelenetnél(rajtam kívül,mert én bömbölni fogok:D).
Sziasztok!
Én ma fejeztem be az Alkonyatot...három napja kértem el egy csoporttársamtól, mert érdekelt, hogy mégis mi ez ami szinte már a csapból is folyik és mindenhol látom a képeket belőle.Először nagyon negatívan álltam az egészhez, mert a filmből való képek nekem nagyon nem tetszettek, a plakátotokon, Edward olyan csúnyán nézett ki,annyira mű és pózer volt nekem, így csak fújtam rá és úgy gondoltam, hogy ez fene egy nyálas valami lehet. De úgy gondoltam,hogy a könyvvel megpróbálkozom és megtudom mit szeretnek ebben annyira.
Azért is a könyvvel akartam először próbálkozni mivel nem voltak valami szimpatikusak a képek és a szereplők kinézete, meg persze sok könyvből készített film eltér jó sok dologban.
Így hát csoporttársam elhozta szerdán...és ma fejeztem be. És most teljesen el vagyok varázsolódva ettől a könyvtől, nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog. Utálom a nyálas szerelmi történeteket, de ez valahogy más. Ez még engem is megfogott és azt vettem észre, hogy mikor befejeztem az olvasást, ülök az ágyamon és elrévedezek, meg mosolygok bárgyún magamban:D De azt hiszem itt nem kell senkinek elmondanom mennyire jó könyv és milyen érzéseket vált ki.
Így ma, befejezvén a könyvet megnéztem a filmet is...ami nagyon nem tetszett, mert sztem sok szereplő személyisége egyáltalán nem olyan mint a filmben, a történet sok helyen teljesen más. Meg nekem az Edwardot játszó pasi sem jön be, sajnos nekem nem a zsánerem, és szerintem Edward határozottabb jellemű, mint a filmben.
Bocsi, hogy hosszúra sikeredett a hozzászólás, de annyira magával ragadott ez a könyv, hogy hihetetlen, pedig nem sok mindent vártam tőle. Most pedig már alig várom, hogy valakitől kölcsönkérhessem a következő kötetet:)
Sziasztok!
Szívesen csatlakozom, ha befogadtok. Ahogy visszaolvastam pár oldalt, kiderült, hogy hasonló kórt kaptunk el mindnyájan és ha már nincs gyógyulás, legalább legyenek sorstársak:-)) Bevallom eleinte szégyelltem, hogy ennyire tudok rajongani (újra, mert ugye kamaszként volt rá példa), úgy gondoltam egy 30 éves családanyának talán nem illene így reagálni egy történetre, de aztán rájöttem, hogy még jót is tesz velem ez az egész. úgy néz ki mindörökre másként látom a világot, csak azt sajnálom, hogy a párom nem tud osztozni ebben, egyébként sem nagy könyvrajongó, sosem tudom rávenni, hogy ennyit elolvasson. Egyébként túl vagyok mind a 4 könyvön, plusz a midnight sun elkészült fejezetein.
Na még jövök hamarosan.
Ja, azt nem is írtam, hogy tegnap elkészült a saját Alkonyatos kulcstartóm, a kedvenc képeimet tetettem bele és persze megajándékoztam a barátnőmet is egyel. Így most már egyen-kulcstartónk van....
Mondanom sem kell "picikét" örült neki...
Már csak 2 hét és megkaparintjuk a könyveket! Juhééééé!!!!
Én most éppen egy funfic-t olvasok. Vannak köztük elég jók. Épp most a Sunlight-ot. Vicces!
Lassan már annyi mindent hozzá olvasok a témához hogy összekeveredik hogy mi is volt a könyvekben és hol is kezdődött a fiction. De azért jó. Még ha nem is eredeti, azért róluk szól...
:) utólagosan is Boldog Szülinapot kívánok!
És persze kicsit sem vagyok irigy... ÁÁÁÁÁ!!!
;P
Kaptam szülinapomra digitális képkeretet! Kettőt tippeljetek, hogy milyen képek vannak benne dia vetítésen!
Igen! Talált!
Alkonyatos!
:)
Megnéztem!
Jók!
Mindenben teljesen egyetértek.
Én már nem is nézek se képeket, se riportokat, minél tobbet látok, annál inkább kiábrándulok.
Hát igen.A pasik nem úgy vannak "összerakva" hogy ilyeneket mondjanak!Edward persze más,ő így lett kitalálva.Gondolom azért,hogy minden csaj belezúgjon:D
Bejött.Mármint hogy nem a színész tetszik(szerintem elég gáz....bocsi:D)hanem magába Edwardba.Külsőre sokkal jobban bejön Jake!!!:D:D
Mármint a könyvben tökéletes minden.. Meg a filmben is persze.
Ezek a bakik meg.. :D Sose leszek ilyen sasszem :P Én általában még akkor se látom az ilyeneket, ha tudom, hogy mit kell néznem.