Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Alkalmi szex ... többet akarok! fórum

Alkalmi szex ... többet akarok! (beszélgetés)

1 2
12. t.Ili
2010. jún. 24. 07:45

Egyetértek Tóth Ádámmal!

Mérd fel magadban,h,volt már ennél jobb pasid?

Ne mondj le a jó sexről,mert ha következő pasijaid nem múlják felül,mindenkiben őt fogod keresni!

Ráadásul,neki még smink nélkül is bejössz!

Azért fél év után már kellene tudnod h, van e családja.

11. survivor3 (válaszként erre: 1. - Kaktuszka)
2010. jún. 24. 07:43
Lehet, hogy a lelépés lenne a legjobb.
2010. jún. 24. 07:30
Amúgy meg csajok, nem minden pasi házas és disznó! :o)
Ha meg úgy vagy vele, hogy tényleg ő a nagyő, akkor dobd be, hogy menjetek el sétálni, teázni, mitomén, valami "kültéri" programot.
Ugyanitt vagyok, csak Nálam azt mondja, Ő is szeret. Próbálj Vele finoman beszélni.
2010. jún. 24. 07:28

Az eredeti kérdés szerint, hogy lehet e alkalmi kapcsolatból tartós, arra igen a válaszom. Kapásból két ismerőst is tudok, akinek alkalmiból lett normális kapcsolata. :o)

Viszont, ha így állsz hozzá a pasihoz, hogy átlagos, így meg úgy, az szerintem nem jó... Úgy értem, életed párja az legyen egy olyan pasi, aki után csorgatod a nyálad, érted... Ne az legyen, hogy itt van a pasim, jó-jó, de ott van xy, az milyen kurva jól néz ki...

Szerintem te ebben a szituban inkább az érzésbe szerelmesedtél bele, mint a pasiba.

2010. jún. 24. 07:13

Ebben a szituációban engem legelőször az izgatna: nem nős-e. Ha igen (és erre a leírtak alapján van esély), akkor nincs mit latolgatni, azonnal otthagynám, két okból:

1: sumákolt

2: nem vállalnám fel egy családba való belemászás bonyodalmait.

Ha nem nős, akkor meg ott van a régi, jól bevált recept: beszélgetni, tisztázni a közös dolgaitokat.

Lehet, hogy csak a abból a fajtából való, aki nem tudja kimutatni az érzéseit, ezért kelt benned bizonytalanságot.

2010. jún. 24. 07:05
Én sem hinném, hogy félénk, inkább kényelmes szerintem is ez a férfi, nem biztos, hogy bárkivel is elkezdené az életét elölről, ha már ebben a házasságában sok mindent elért,lehet, hogy macerás is lenne elválnia,lehet, hogy csak az Oroszlán él benne, de tényleg rá kellene már kérdezni talán, hogy érez a valamit, ha ezt magától nem teszi meg már, mert így tiszta vizet önthetsz a pohárba, s nem okoz neked kételyeket, hogy neki mi is a célja ezzel a kapcsolattal: alkalmi e csak, hogy az igényeit kielégítse, vagy akar e majd többet is, mert esetleg ő is nagyon megkedvelt téged, s nem okoz ezzel tovább neked kételyeket.
2010. jún. 24. 06:05

Érdekes történet.

Száraz, érzelmektől mentes véleményem az, hogy beszéld meg vele! Mondd el neki azt, amit leírtál! Ha nős, akkor - legalábbis a maradi véleményem szerint - a feleségé az "elsőbbség", de döntenie neki kell. És minél előbb megteszi, annál kevesebb fájdalmat okoz.(Nem hinném, hogy túl félénk - inkább kényelmes, és még nem érett meg benne a döntés.)

3. aesa
2010. jún. 24. 05:32

Egyelőre nem próbáltam még erről beszélni vele, mert először nekem kell eldöntenem, hogy mit akarok. . . Persze valójában már tudom. . . Tisztában vagyok vele, hogy amikor ebbe belevágtam, tudhattam, hogy benne van a pakliban, hogy egyikünknek érzései támadnak a másik iránt, csak azt nem gondoltam volna, hogy én leszek az. . . Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mit tegyek, lépjek ki, vagy maradjak. Ezen kívül az ő reakcióit sem tudom jól megítélni, nem tudom eldönteni, hogy neki ez az egész tényleg csak szex, vagy csak túl félénk, és nem meri megmondani, hogy (ő is) érez valamit irántam. --itt leirtad,hogy mi a helyzet.Amig élvezed és jól érzed magad vele csináld de ha már több van a dologban beszéljétek meg!Lehet,hogy tényleg nős.(Persze ha csak szerető akkor ez nem számit...:-)Az én férjem is heti rendszereséggel csinál programot megának......fogalmam sincs hogy hol kivel van,az autót elviszi...

Már a szétköltözésnél tartunk....

2. szjst (válaszként erre: 1. - Kaktuszka)
2010. jún. 24. 01:31

Szia,

nekem az ugrik be hogy nős, és nincs kedve elvállni, de lehet hogy nem.

2010. jún. 24. 00:55

Sziasztok.

Véleményetekre lennék kíváncsi az ügyben, hogy lehetséges-e alkalmi szexkapcsolatból hosszútávú kapcsolatot létesíteni.

Már lassan fél éve ilyen kapcsolatban vagyok egy férfival, aki a kezdetekkor minden erejével megpróbált elcsábítani, én pedig (őszintén) még csak vonzónak sem találtam, ráadásul párkapcsolatban voltam.

Közvetlenül azután, hogy az akkori barátommal hónapokig elhúzódó kölcsönös marcangolás után végleg szakítottunk, "poénból" beadtam a derekam az új úriembernek (előtte max 10-szer találkoztunk, szóval gyakorlatilag nem is ismertem), és beleegyeztem, hogy elmegyek vele vacsorázni.

A randit délután beszéltük meg még aznapra (meg is lepődött, hogy igent mondtam). Csakhogy, ha nekem akkor bármit is számított volna ez a férfi, ilyesmibe semmiképp sem mentem volna bele. Mivel az ember lánya a csúcson akar lenni, már amennyiben álmai férfijával randizik, és egy jó fél napot tölt manikürözéssel, hajvasalással, gyantázással stb. Ehelyett én csak közöltem a barátnőmmel, hogy randim lesz valami pasival, de "nem olyan randi, hanem csak baráti, mert én egy ilyennel soha nem tudnék összejönni", majd elmondtam, hogy miért: külsöleg nem jön be, és különben is fura, olyan túl elvont, magányos típus, stb stb.

Szóval így mentem az első randira, smink nélkül, farmer-póló kombóban, és azon gondolkodtam útközben, hogy miért is nem készültem rá jobban a dologra ((Persze mondanom sem kell, ő megadta a módját...))?? Ugyanis lehet, hogy le fogok vele feküdni, bár nem találom annyira vonzónak, de hát ki tudja. Mert rámférne egy állati szex, stb. Márpedig nem árt egy csini szoknya, ha el akar csábítani valakit az ember lánya.

A lényeg, hogy persze fergeteges szex lett az est vége, nem részletezem, csak annyit írnék, hogy soha az életben még álmomban SEM tudtam ilyesmit elképzelni!! És azt hiszem, neki is ilyen volt, bár ezt csak ő tudja.

Másnap aztán abszolút nem vártam, hogy jelentkezik (de komolyan nem), mert (bár őrületes volt az éjszaka), továbbra is az elvont, magányos, átlagos külsejű férfit láttam bene... De jelentkezett, és volt néhány udvarias sms-váltás. Aztán olyan öt-hat napig semmi. Eközben én jól éreztem magam, mert nagyon kellemes dolgokat művelt velem, szinte "kivirágoztam" arra a hétre (semmi kötődés, csak őrületes szex). És abszolút nem vártam, hogy keresni fog, én sem hívtam őt. Aztán jött egy újabb sms, amin igen meglepődtem (miért ír? egyéjszakás kapcsolatunk volt, igaz, hogy különösen jól sikerült, de talán ennyiben kellene hagyni... annyira nem passzolunk egymáshoz!! fúúj! ne irogasson!! jó volt jó volt, de ennyi volt!). Szóval nem is válaszoltam rá. DE még aznap jött egy hangüzenet is. Erre sem válaszoltam. Két nappal később újabb üzenet. Na ekkor már úgy gondoltam, nekem sem esne jól, ha valaki nem válaszolna a hívásaimra, bármit is kérjek tőle, és visszaírtam, hogy blablabla.

Újabb randira hívott, amely meghívásra rövid gondolkodás után igent mondtam: na még egyszer, aztán ennyi, kétéjszakás kapcsolat, az elmegy még egyéjszakásnak.

Az estnek tehát újabb őrületes szex lett a vége. De ezután a második este után már megszólalt bennem valami: ilyen nics, hogy ennyire őrülten vonzódjak egy vadidegenhez! Hisz nem is ismerem! A személyiségünk is teljesen különböző, a korkülönbség sem éppen ideális, más terveink és céljaink vannak az életben... Szóval gyakorlatilag beszélgetni is alig tudunk egymással olyan dologról, amely mindkettőnket érdekel! A szex viszont egész egyszerűen fantasztikus, és azt hiszem, neki is páratlan élmény volt az együttlétünk, az is lehet, hogy az élményt szerette volna újra átélni, ezért keresett...

Jelenleg ott tart a dolog, hogy továbbra is találkozgatunk, már egész jól megismertem őt, mivel azért a hancúrok előtt és után 1-2 órát elfőzőcskézünk meg elbeszélgetünk... De soha nem megyünk együtt sehova, gyakorlatilag nincsenek közös ismerőseink, és a ház 4 falán kívül nem is találkozunk. Persze (szexi) üzenetek mennek gyakran, ha nem is minden nap, de legalább kétnaponta. Mindig tisztelettudó és nagyon kedves hozzám, a kedvemben jár és a szex mellett jókat is nevetünk együtt.

Namármost. Azt hiszem szükségem lenne férfiak véleményére ez ügyben, mert fogalmam sincs, hogy hogyan tovább. Az elmúlt hónapok során annyira megkedveltem őt, hogy kezdek félni, hogy valami többet is érzek iránta, ami igen meglepő, tekintve, hogy semmilyen vonzalmat nem éreztem iránta amikor megismertem. Most már őrületesen szexinek és jóképűnek találom, ő álmaim férfija, éa megőrjít a tudat, hogy csak a szex miatt van velem. Egyelőre nem próbáltam még erről beszélni vele, mert először nekem kell eldöntenem, hogy mit akarok... Persze valójában már tudom... Tisztában vagyok vele, hogy amikor ebbe belevágtam, tudhattam, hogy benne van a pakliban, hogy egyikünknek érzései támadnak a másik iránt, csak azt nem gondoltam volna, hogy én leszek az... Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mit tegyek, lépjek ki, vagy maradjak. Ezen kívül az ő reakcióit sem tudom jól megítélni, nem tudom eldönteni, hogy neki ez az egész tényleg csak szex, vagy csak túl félénk, és nem meri megmondani, hogy (ő is) érez valamit irántam.

Nagyon örülnék, ha a kedves férfi fórumozók megosztanák véleményüket a dologgal kapcsolatban, és nyilván hölgyek véleményére is nagyon kíváncsi vagyok!!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook