Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Alig tudom magam rávenni a tornára itthon fórum

Alig tudom magam rávenni a tornára itthon (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:06

A torna jó ötlet. Olvastam, hogy akinek nehezen sikerül elkezdeni, bátran álljon neki 1 hétig de nem szakadásig, csak kellemesen. 1 hét után hiányozni fog ha kihagysz 1 napot.

Ami a súlyfelesleget illeti, az nem a tornától megy le, illetve mehet, de vissza is jön, hanem a szervezet egyensúlyának a beállásától. Ha rendben az emésztés, a hormonok, a normál testsúly erőfeszítések nélkül be fog állni. Ezt nem csak olvastam a HKO-ban, hanem tapasztalom is.

tegnapelőtt 10:41

Miért holnap???

Kezd el már ma! Rögtön!

tegnapelőtt 09:19

A legjobb összekötni a kellemest a hasznossal. Tv nézés közben fel kell állni és egy 20-30 perces tornagyakorlat sort le kell zavarni. Így nem maradsz le a kedvenc műsorodról sem, plusz átmozgatod magad.

Egy ilyen átmozgatást érdemes úgy csinálni, hogy elkezded a fejednél, le a vállra, onnan a törzs, derék láb, lábfej következik, eleinte 5, majd 8, 10-es adagokban.

tegnapelőtt 08:19
Bármilyen mozgás jó kezdetnek szerintem a minél több séta is.
tegnapelőtt 08:17
kezdd el úgy húsz perccel és növeld az idot ,egyre jobban fogod bírni,később már nem lesz teher:)
2. Myra
máj. 24. 22:31
Legyen előtted a cél, jogy miért tornázol és akkor könnyebb, és mindig reggel kell.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook