Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Alessandro rumos-gránátalmás gesztenyepüréje recept

Alessandro rumos-gránátalmás gesztenyepüréje recept


Elkészítési idő 5 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

Az Alessandro rumos-gránátalmás gesztenyepüréje hozzávalói:
10 dkg gesztenyepüré,
fél db gránátalma,
1 cl rum vagy rumaroma,
2 cl gránátalma szirup
ízlés szerint: tejszínhab


Alessandro rumos-gránátalmás gesztenyepüréje

Az Alessandro rumos-gránátalmás gesztenyepüréje elkészítési módja:
A gesztenyepürét lereszeljük. Egy üvegkehelybe először egy kis tejszínhabot teszünk. Rászórjuk a gesztenyepürét. Meglocsoljuk a rummal és a gránátalmasziruppal. Majd újra a tejszínhab következik. Végül rászórjuk a gránátalma magját.

Egyszerű, gyors és nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az alessandro rumos-gránátalmás gesztenyepüréje elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook