Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
áhh, azt a kártyát meg hagyd nem ér annyit!
Én a nyáron éreztem hasonlóan magam, minden összejött, legszívesebben világgá mentem volna. jó sokat bőgtem, az biztos. De valahogy túlléptem rajta, mint már annyi mindenen... Elhiszem, hogy sok egyszerre, de muszáj valahogy felülkerekedni és továbblépni, nem szabad feladni sosem.
igyekszem háborgó lelkemet megnyugtatni, de látod mindíg van valami ami kiborít!!
Nekem is volt tavaly, hogy minden különösebb ok miatt kimaradt. A doki nekem is azt mondta, hogy lelki gondok miatt lehet. Pont nagy volt akkoriban a stressz a munkahelyemen, úgyhogy el is hiszem.
Akkor meg főleg próbálj megnyugodni!
Ahha, akkor már tudom merrefele laksz :)
Én pont Bp. másik felén.
3. héten voltam akkor minden oké volt, de azóta nem voltam nála...de tegnap olvastam, hogy a nagy lelki megrázkódtatás miatt kimaradhat a vézrés, amin nem is csodálkoznék...
nem is a kártya...csak ez már az utolsó csepp.. a műtétek, az orvosjárás, állandóan azt figyelni mi van velem, a kérdésekre válaszolni...életemben nem voltam ennyit orvosnál mint atutóbbi 2 évben és kezdek besokallni:(( és már mindenen bőgök, kivagyok idegileg...
Tudom. :( És igazából biztos ezért borultál ki ennyire, nem csak a kártya miatt.
Ahogy olvasgattam nagyon sok nőnek késik a műtét után. Nem mondott a doki erről semmit?
Itt van egy Újpesten, nem messze tőlünk. Szellőzőrácsot vettünk, meg kötődobozokat. Semmi érdekeset:))
Olvastam a tajkártyádat, sajnálom. Kellemetlen, de nem érdemes magad rajta ennyire felidegesíteni. Abban viszont Panininek igaza van, hogy ha úgy érzed, inkább bőgd kis magad, jobb lesz egy kicsit utána.
Obiba? És mit vettetek? Imádok én is ott vásárolni!
Melyikben voltatok?
De, nagyon. Bár jól felöltöztem, és csak ide mentünk az obiba.
nagyon el vagyok most kenődve..a mesim se jön már 42. napon vagyok műtét után..:(
Nem volt hideg a sétához?
Akkor maradtunk mi!! Ha ennyire kivagy sírd ki magad nyugodtan, utána jobb lesz....
Szia Panini!
Szia Brigzone!
a párom 11 után jön:(( addig kisírom a lelkem:(
Próbálj ma este valami olyasmit csinálni, amit szeretsz ( kádban egy pihentető, jóillatú fürdő, vagy a kedvenc filmed a férjeddel összebújva...), utána aludj egy jót és meglátod mikor holnap felébredsz már nem is lesz az egész olyan borzalmas. Nekem ez mindig beválik! :)
Ne mondj ilyet!
Megértem hogy megrázott ha soha semmit nem hagysz el, de nem dől össze a világ. Az csak egy kis igazolvány, ami pótolható. Igaz ad egy kis macerát. De túl lezsel rajta!!!
Ne idegeld magad mert azzal nem oldasz meg semmit. Próbálj megnyugodni!!!
aranyos vagy , de most nagyon padlón vagyok..:((ennyi erővel a táskámat is elhagyhattam volna...osem szoktam elhagyni semmit és ha igen ezért az nagyon megvisel...tudom ez röhejes dolog, de már szépen építkezik a jéghegy és ez az utosó darabja:((
Brigzone kitartás!! Tudom, könnyű mondani!
Én meg a kocsikulcsot hagytam el ma majdnem. Pedig az egy kicsit nagyobb, mint egy tajkártya :)
Dehogyis lesz idegösszeroppanásod, majd itt vigyázunk rád!
köszi...de mostmár kezdem azt érezni hogy olyan vagyok mint a népmesehős..szegény embert az ág is húzza...sorozatban jönnek a rossz dolgok és most már úgy érzem kezdek besokallni...a szemész nő is megkérdezte, hogy kivagyok idegileg, mert látja a szemfenéken, hogy feszülnek az erek...
Ne akadj ki kérlek!!!!!!
Sanos az ilyesmi előfordul néha! Én is ki voltam miatta de haamr elfogadtam és örültem hoyg tudom fejből a számát. Engem azért akasztott ki mert épp kórházba kellett mennem, és ahhoz kellett.
Kitartást kívánok neked!!!!
hello! nagyon kivagyok...itt zokogok, hogy már egy szaros papírdarabra sem tudok vigyázni...és hogy fél órán belül nem találtam meg:(( szerintem tuti idegösszeroppanásom lesz:((, mA RÁADÁSUL A HÁZIDOKI ELKÜLDÖTT VIZSGÁLATOKRA, MERT LEHET HOGY MAGASVÉRNYOMÁSOM VAN:((
Tavaly én is így jártam. Igaz tudom fejből a számát de mehettem újat kérni
:-DDD
Reméletm hoyg vele vagy. Jól kisétáltátok magatokat?
sziasztok csajszik!
nagyon kivagyok:(( most jöttem a házidokitól, meg szemészetről és azt a k..va taj kártyámat elhagytam!!!visszamentem, de nem találták:(( ez már az utolsó csepp a pohárban...mi jöhet még:((
További ajánlott fórumok: