Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
Anyám soha nem ivott, irtózik tőle. Cigizni cigizett mindig de igyekszik leszokni.
Nem ezzel van a baj, hanem összességében én kiskorom óta tesómat, meg apámat imádtam, anyámat nem. És Ők elmentek anyám meg itt van.
Sajnálom Nóri!:-(
Olyan szomorú ez főleg ünnepekkor.
Tudom bunkó dolog ilyet mondani, de inkább apámnak vagy tesómnak kéne itt lennie velem, nem anyámnak.
Nekem meg nincs már sajnos anyukám. :(
Apának van egy barátnője, különösebben nem rajongok érte, de apa miatt el kellett ezt fogadnom.
Szia Chris!
Semmi különös, köszi. Én is készülgetek a karácsonyra, most így könnyebb, hogy itthon vagyok.
Az a baj hogy nekem a családomból már csak mutter van sajnos, és hozzá nem megyünk a pasija miatt, meg mert tiszta cigifüst a lakás.
Nyugisabb ha jön le. És ráférne már ha itt lenne nem a pasival.
Én hétvégén csináltam az egyik szobai ablakra hósprayvel mintákat:-)
Kivételesen apának is tetszenek.
Szia Nóri!
Hogy smint?
Ja így könnyű! Mármint hogy megvan mi kell már csak meg kell venni:-)
Hát nálunk úgy van hogy mi is meg sógornőmék is megyünk anyósékhoz, de nem tudom babával ez hogy lesz. Annyira se anyósék , se sógornőmék nem laknak messze. Csak anyám van messze de majd lejön ha akar.
mi macerásak vagyunk, mert én vidéki vagyok és anyáink sajnos egyedül vannak.. szóval nem egyszerű a szervezés hogy ne legyen sértődés...de ha már nálunk is baba lesz, akkor mi biztosan nem fogunk menni sehová, jöjjenek a többiek:))reméljük jövőre már összejön
az ajándék rendelések leadva, csak be kell szerezni...
Hu én ezen nem agyalok hogy mikor hol leszünk. Nagyjából ugyan úgy szokott lenn minden évben.
De ajándékon mg kell agyalnunk nekünk is.
Szia! Köszi megvagyok.
Veled mizus?
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Nehezen jön össze a baba?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?