Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
Szia, jó hogy benéztél! :)
Ez az összebújás egy jó ötlet :) És még akármi is lehet belőle :)
Sziasztok!
Elég cudar egy idő van. De így legalább összebújhatok a párommal!
Igen!
Élvezem is nagyon!!! :)
Akkor most ezzel szerencséd van:-)
Lesz időd most szépen kipihenni magadat.
Jan. 4-ig.
Belegondolok, hogy november vége óta nem dolgoztam.... hát nem is hiányzott. :)
:-DDD
De jó:-)
És meddig lesz szünet?
Szia !
Nem én csak egyszer kisérleteztem lapátolni , de hamar rájöttem hogy el van gyengülve ehhez a kezem:-)
Egyébként apa lapátolt. Nálam volt egy seprű azzal szórakoztam, meg letakarítottam az autót:-)
Nekem is nagyon tetszik ez a sok hó csak ne akarjon autózni az ember:-)
Az egyetlen rossz az volt hogy nagyon fújt a szél.
Te hogy vagy?
Szia!
Azért te remélem nem lapátoltál! :)
Nálunk is gyönyörű fehér minden! Nagyon szép. Szurkolok, hogy így maradjon karácsonyig.
Sziasztok lányok!
Nálunk minden hófehér. Az autót ki kellett ásni a hó alól:-)
Reggel hólapátolással kezdtünk.
Tegnap délutántól ma délutánig folyamatosan szakadt a hó.
Remélem mindenki jól van!
Szia Anett!
Nektek is szép estét! Puszi:))
Nagyon vigyázz ezekben a mozgalmas napokban magatokra azért:))
Hát nekünk sem az számít hogy ki én milyen ajándékot vesz a másiknak. Mi például megbeszéltük, hogy csak a gyerekek kapnak ajit, mi felnőttek azt kapjuk, hogy lássuk a gyerkőcök szemében a csillogást, és ez nekünk pont elég...
Sajnos valakiknél az érték a lényeg. Nálunk a család és a szeretet.
Kikészülődés...:))
Ajándékok megvannak, megyünk Anyukámhoz mindannyian, ott leszünk végig. Így nálunk nem is lesz fa. 26-án meg az öcsém esküvője is lesz még, úgyhogy elég zsúfolt napok lesznek. Majd meglátom, hogyan érzem magam, legalább egyfajta sütit én is szeretnék sütni. De nem erőltetem.
Szerencsére nálunk az a lényeg, hogy együtt legyen a család, nem pedig a "sallangok". Sikerül, ahogy sikerül. De jó lesz, az biztos.:))
Én is jobban szeretem, ha fehér a karácsony, de most úgy néz ki, hogy le kell mondanunk róla.
Én is álmos vagyok, de szerintem én az utrótól.
Hát ez az. Esőt mond karácsonyra. Nagyon szééép lesz:((
Én nem tudom hogy mi van velem, de olyan álmos vagyok.....na meg olyan hüle a hőgörbém is...tiszta gagyi vagyok mostanság.....:((
Áshatnak is, jó mélyre!:)) Megvan a helyük!:))
Itt most nem esik, de a páromnak 2 órájáb telt, mire a kocsikat kiásta a hó alól...
A teraszunkon 10 cm-es volt reggel a hó, ahová pedig nem szokott beesni. Kár, hogy az ünnepekre nem marad meg.
Örülök hogy jobban vagy és hogy érzed hogy történik valami. Hát persze hogy történik!!! Ásnak a kicsikék!:))
Jajj, ne is mondd. Rengeteg hó leesett és még mindig nem hagyta abba....nem győzünk lapátolni...
Köszi, jól vagyunk:))
Jobban vagyok, kezd elmúlni a nyavajám. Valami történik odabent, mert érzem. Csak tudnám, hogy mi!:))
Nálatok is ennyi hó esett?
Szia Anita!:-))
Köszi, jól vagyok. De te hogy vagy, illetve hogy vagytok????
Szia Anett!
Én vagyok, csak közben minden mást is csinálok.:))
Mi újság Veled?
Ugye?:))
Fel a fejjel! Tudod, a Babóknak mosolygós és jókedvű anyukáknak van szükségük! Így tuti hamarabb idetalál a gólya!:))
Tudom-tudom!
De jó, hogy itt mindig van valaki, aki figyelmeztet erre és tartja bennem a lelket :)
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Nehezen jön össze a baba?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?