Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
Ez a kolléganő nála szült. Ennek is külön története van de mindegy.
És most ment vissza dolgozni, és egyből hallotta a pletykát hogy jön a baba nálunk. Közvetlen kollégája volt páromnak.
Azt azóta hivogatja hogy mi van, meg hoyg mindig ennél a dokinál vagyok-e, meg milyen jó dolgom lesz nála meg minden:-D
hát remélem találok olyat aki a kedvemre tesz és nem csak a hülyeséget hallgathatom tőle meg azt hogy hát akkor nem tudom... jöjjön vissza a jövő héten...
köszönöm azért ez azért jó hogy elmondhatom...
Bizony:-DD
Anno párom kolléganője ajánlotta, és azóta se váltam meg tőle. Már vagy 6 éve nála vagyok:-D
És azóta se tudok rosszat mondani rá és olcsó dokinak számít!
Hát ne tudom én évek óta ugyanahhoz a magándokihoz járok és egy tündér de komolyan. Bármikor bármivel elérem, bármiben segít. Bármit kédezek elmagyaráz mindet.
Sokat számít szerintem.
Persze tény hogy a magán dokik között is sok a bunkó.
ha nem számít a pénz,akkor biztos találsz 1 nagyon jó dokit,aki a végére jár a dolgoknak.
Sok sikert!
nem nagyon mert nemrég(1éve)költöztem ide és sajnos olyan vagyok mint egy híresség :) engem mindenki is mer de én nem ismerek senkit :(
nem nagyon mozdulok ki de ha mégis akkor is csak kocsival...
csak az a baj hogy ha magándokihoz meek akkor meg 1 UH-ért elkér 8-10 ezreket ...:(
nemmintha nekem számítana a pénz de akkor is ez nem fer...
Nagyon jó volt:))
Mi az hogy jövőre???? Az idén:))
Majd nyáron megtudod:-D
Vagy ősszel vagy tudom is én mikor lesz a következő baba expo...:-)
Csuri!
Lehet hogy baba volt csak valami nem volt jó. Nálam is volt ilyen másfél éve. Előfordul. Ez amolyan természetes kiválasztódás.
Szerintem keress mielőbb egy jó dokit és kérj kivizsgálást. ha megmondod hogy 2 éve nem sikerül biztos egyből elküld!
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Nehezen jön össze a baba?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?