Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
Ne félj! Nőveli az esélyeket! Főleg mert átsegítí apa katonáit a legnagyobb akadályon!
Elhiszem hogy ideálisabb lenne spontán terhesnek lenni, de megéri megpróbálni, főleg ha pont azzal van a gond hogy mennyire életerősek, és gyorsak, apa katonái!
Már sokakat segített babához:-D
Köszi, jól vagyok.
Lesz bizony még máshogy is:-DD
Szijja Christine :)))) Hogy vagy? Én így jártam, de lesz ez máshogy is :)) Úgy is fogok, mint Te :)))
Panini..szerencsére nálunk nincs ilyen célozgatás. Tudják nagyon jól, hogy mi a helyzet. És azt is, hogy nekünk nem olyan egyszerű...sajnos. De Neked megy ám a drukk :)))
Olvastátok a naplómat? Leendő sógornőm valószínűleg terhes?
Köszi a drukkot :)
Akkor már lehet, hogy bent is maradsz?
Vagy ha nincs még semmi, hazajöhetsz?
Drukkolok nagyon!!!!:-D
Elhiszem hogy jobb ha tudtod mi van , bármi is az. ez a várakozás idegörlő mindig.:-(
Kedden kell mennem a Klinikára.
30. nap
Néha azt hiszem megjön, néha hogy nem.
Néha szurkál középen, néha nem.
Már sokszor úgy vagyok vele, hogy mindegy hogy jó vagy rossz, de tudjam már meg végre, mert megőrülök!
Te mikor mész dokihoz?
Szia Panini!
Köszi megvagyok.
Veled mizus?
Szia Chris!! :)
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Mimike! Üdv köztünk!
Az inszemtől meg nem kell félni!
Sajnálom :(
Pedig úgy drukkoltam!
Biztos a hideg miatt merült le.
Még jó, hogy nem kapcsoltad ki a gépet :)))
Mi tegnap voltunk anyóséknál, de pont elég is volt! Megint hallgattam a célozgatásokat, mikor lesz már gyerek?
Nem bírnak leszállni rólam...
Sajnos nem.
Jövő hónapban lesz 1 éve, hogy próbálkozunk.
Ezen a hétvégén már megint öregedtem vagy 10 évet. Ma vagyok a 30. napon, mensi még nincs. Hiába próbálom elterelni a gondolataimat, nem megy :((( Csak ezen jár az eszem.
Panini..most is rohantam volna, de nem indul a kocsi..így felhoztuk az aksit és most töltjük fél órát...
Mimike...ne félj a csalódásoktól..attól erősebb leszel..és pláne ne úgy állj hozzá, hogy csalódni fogsz, sikerülni fog és kész, meeeeert mi fasza csajok vagyunk :)))
Értem.
És ha jók lesznek az eredmények?
Sajnálom :(
De legalább már tudjátok, mi a baj.
Mikor lesz az inszem?
Szia Huszka!
Mostanában mindig rohansz :)))
Mi újság veled?
Szia Mimike! :)
Üdv köztünk.
Mióta próbálkoztok?
Sziasztok..én csak beköszönni jöttem, mert megyünk anyósomékhoz.
Remélem, mindenki jól van :)))
Mimike..mióta próbálkoztok?
Szia.
Én uj vagyok,de hasonló problémával:nem jönn a baba.Szivessen csatlakoznék,mert érdekel,hogy kinek,h sikerül(t).
Sziasztok!
Jár erre valaki??
:)
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Nehezen jön össze a baba?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?