Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
nagyjából megvan...a vizeletre mondta az jó ha 3 hónapnál nemrégebbi, de a vér is az lesz, majd rákérdezek még erre...EKG és röntgent meg most csináltattam, az kipipálva, a vércsoport, rh faktor, meg az ellenanyag nincs, de a vércsport+ az rh a zárójelentéseken rajta van...majd hívom még ez ügyben!!!
de rendes volt mindent elmondott, de ez a konzílium...hát hogy kell azt kérni ráadásul az ambulancián...na , mindegy..ja, és szerintem tutira vesznek vért a műtét előtt, mert csak friss véreredménnyel műttöttek a másikban is...akkor mire ez a felhajtás!!
A lényeg, hogy pörögnek a dolgok, és egyre közeledsz a cél felé!! Úgy látszik ez a doki nem teketóriázik! :))
Akkor pont váltjátok egymást Chrissel a II Nőin :) Legalábbis remélem, hogy addigra már megunja a bentlétet Bence! :)
Brigi! Jó sok mindent kellett intézned ma! Nem irigyellek!!!
Remélem sikerül mindent időben elintézned!
meg tudod ezeket szerezni hétfőig?
egyébként akkor rendes volt, nem??
tiszta őrült ez e faszi...odataláltunk, felhívom, jön...elviszi: taj, és lakcímkártyám..visszajön, egy papírral, hogy milyen leleteket hozzak hétfőre, hangsúlyozom hétfőre!!! vérkép, vizelet: ami nálunk 3 hét alsóhangon, mert időpontot adnak 2 héttel előre!!! EKG, Röntgen...vércsoport...
mindent elmesélt, mit hogyan, merre...pénteken mennem kell altatóórvosi konzíliumra!!!
Igen kb:-(
Így se biztos szerintem hogy ma sor kerül rám. Azt mondta hogy a sorstársamnak engedték hogy reggelizzen mert nem volt esély a délelőttre...
Igazán mondhatták volna előbb is és akkor nem éhezteted magatokat :(
Persze gondolom, ha nem kérdezted volna meg, estig étlen-szomjan lettél volna :SSS
Szia :)
Na mi volt??? Mesélj! :)
Most kérdeztem itt a vezető szülésznőt. Azt mondta hoyg csak rossz hírek vannak lentről. Vagyis egy darabig még biztos nem. És most derült ki hogy kis vizet ihatok és reggelizhettem volna:-(
Szőlőcukrot ehetek, meg kis szénsavmentes vizet ihatok.
Semmi gond :)))
Mit mondanak a dokik, mikor fog kiderülni, hogy lesz-e ma valami???
Akkor jobbulást neki, te meg el ne kapd!
Felöltözöm, de én nagyon fázós vagyok. :)
Szia Gabi!
Majd mesélj, hogy mi volt!
Öltözz fel jól, nehogy megfázz!
Nekem a férjem megbetegedett :( Tegnap lázas volt, ma szerencsére már nem, de nem érzi magát valami jól. Remélem hamar felgyógyul.
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Nehezen jön össze a baba?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?