Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
megvolt, kicsit döcögősen indult aztán felgyorsultak az események, mindíg zaklattak valamivel bennünket!!!
kivett a doki egy polopot:( várni kell a szövettanra 2-3 hetet, addig megcsinálom a hormonokat és ezekkel megyek dumcsizni....
Cső anyus:))
Mizu? Gondoltam ám rád:))
Hogy vagy? Milyen volt? Nem volt még időm visszaolvasni...
Fájdalmasan:((( Görnyedek így pé közelébe....
Te? Piri?
Szia Anett!:))
Semmi gond, én is szakadozva vagyok...
Hogy vagy?
Jóóó reggelt neked is:))
Bocsi hogy tegnap úgy eltűntem, de menni kellett Szolnokra...
Megpróbálok.
Akkor ma ezek szerint nem voltál jobban.
Jó pihit! Pihend ki magad HOLNAPRA! :)))
Puszi
Elvileg még nem csúsztunk le a pé-ről, de nem tudom merjünk-e akciózni!????????????????????
De mesélj, mi volt ma, hogy érezted magad munka közben?
Majd jobb lesz, ha beszélsz az endós dokival. Próbálj minél előbb találni egyet.
Én elköszönök, mert már megint szörnyen émelygek.
Puszi!!!
Még soká, de már kiváltottam! Majd a ciklus 5. napjától. És addig még megpróbálok beszélni endo dokival is, megkérdem mit szól hozzá.
Kicsit megkönnyebbültem, de ugyanakkor kavarognak a fejemben a gondolatok.
Az is valami! :)
Mikor kezded a clostit?
Előrébb, mondjuk nem 1-ről a 2-re, hanem 1-ről a másfélre. :)) Kicsit azért kételkedő vagyok, hogy biztos jó lesz-e, ha most próbálkozunk. Még át kell gondolnom. Vagy túl sokat gondolkodom?
Egy ismerős is járt Bp-en endo dokihoz, első körben megpróbálom azt előkeríteni.
Nórika..jól vagyok, de nincs jó kedvem..
Megyek is fürdeni...az jót fog tenni.
Puszi lányok és jóéjt!
Illeszd be :))
Azért előrébb jutottatok. Hogy keresel majd orvost?
Szia Chris!
Huszka, mizu?
Hát...olyan túl sokkal okosabb nem lettem. Hétfőn teljesen beparáztam attól, hogy azt mondta menjek és megbeszéljük, ahhoz képest...
Megkaptam az eredményeket. A TSH a felső határon van, és valószínű emiatt egy kicsit eltolódott az FSH-LH érték is. Azt mondta ez még nem vészes, de keressek egy endokrinológust, és azzal nézzük meg a biztonság kedvéért. Az jobban ért hozzá. Csak ebben a hülye megyében az sincs! Úgyhogy irány Bp!
Egyébként pedig megkérdeztem, hogy akkor most próbálkozhatunk attól vagy nem. Azt mondta persze, az lenne a jó, ha összejönne. Nem akartam feszegetni az internetes orvosi műveltségem :) de azért megkérdeztem, ha összejönne, nem lenne-e baja. Azt mondta nem. Sőt, írt nekem Clostyt is! Nem tudom miért, de annak most úgy örülök. Ugyanakkor kicsit még tartok ettől a nem tökéletes hormon dologtól, de jövőhéten kerítek egy endokrinológust! Huhh... ez egy naplórészletnek is beillik. :)
Szia Chris!
Nyugodt éjszakát :))
Szia Huszka, Panini, Nórika!
Bocsi csajok de én megyek, mert megpróbálok pihizni kicsit míg Bencus alszik.
Jó éjt csajok!
Szia Nórika!
Na mi volt????
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Nehezen jön össze a baba?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?