Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
Én is kaptam. Brrrrrrr...
Nagyon gáz íze van. Öblögetőt nem kaptál? Én azt is kaptam, az meg olyan erős volt hogy nem éreztem utána az ízeket fél napig.
De hősiesen használtam egy hétig mind a kettőt.
Most ettem reggeli gyanánt némi gabonapelyhet tejcsiben.
Csak az a rossz hogy már korán éhes vagyok és csak ilyenkor sikerül ennem...
Szia Gabi!!
Sajnálom, de ne keseredj el!!
Ez már kicsit görcsölösnek tűnik. Próbáljatok lazítani egy kicsit. Persze tudom hogy nem lehet nem erre gondolni, de akkor is kicsit ki kéne kapcsoljátok magatokat!
Pont tegnap ajánlották nekem :))
Majd kipróbálom!
Hát én messze is dolgoztam, meg a doki a vérzésnél közölte hogy felejtsem el a melót...
Én már annak is örültem hogy a tanfolyam végéig megúsztam a táppénzt.
Köszi, remélem hamarosan elmúlik. Képzeld március 19-től már a 2. trimeszeterem kezdődik! :)
Én is próbálok eszegetni mert akkor tényleg jobb. Csak hát hízni sem akarok sokat.
Téged nem irritált a mentolos fogkrém? Nekem már 3 napja mindig azután van a baj.
Már én is gondolkozom nagyon a táppénzen.
A jövőhét ráadásul nagyon stresszes lesz. Na sebaj majd csak túl leszek rajta.
A rosszul létekhez kitartás!!
Nekem jót tett hányingernél ha ettem. Akkor is ha csak kenyeret, vagy kekszet.
És képzeld most is akadnak hányingereim, ha éhes vagyok, nem is kicsit.
Én nem nagyon dolgoztam, mert pont egy 4 hónapos céges tanfolyam közepén lettem terhes.
Ami azt jelentette hogy H-K-Sz egyetem és 2 nap meló.
Egyetem meg lazább volt többnyire mint egy melóhely. Bár nem mindig.
És a vége felé volt gondom. Vérzésem. Előtte meg komoly hasfájásom, mert mint kiderült a Closty miatt baba mellett nőtt egy baba méretű tüszőm.
Szóval május 7-én lett összehozva, és juli 1-től táppénzen voltam.
Hát a saját tejem kevés, de kapok 360 ml-t naponta. Párom volt osztálytársától:-)
De lassan így is kevés lesz, mert egyre inkább úgy tűnik emelni kell az adagját. Bár már végülis egy hónapos:-DDD
A saját tejcsim valahogy nem akar több lenni. Ez van. De eddig annak is örültem hogy csak anyatejet kap.
MA is nagyon rosszul aludtam, nem tudom ez miért van. Egyszer olyan álmos vagyok hogy napközben is többször alszok, egyszer meg még éjszaka sem tudok.
Ami még feltűnő, hogy nagyon hamar elfáradok. Jó lenne már itthon lenni. Te meddig dolgoztál?
Igazi kis pasi, szereti a hasát! :)
Kell pótolnod, vagy van elég tej??
Hát megvagyok, tudnék aludni az biztos:-))
De összességében van amikor alszik akár 5 órát is van amikor meg 3 óra múlva megint sír a kajáért. Éhenkórász. Már a 100 ml is kevés neki.
Szia Panini!
Köszike:-DDD
Ja az nagyon olyan az a kép:-D Tényleg mintha vagizna:-)
Szia Chris!!
Már megint dicsérem a kisfiadat: hihetetlenül édes ahogy bicepszezik az egyik képen!! :))))
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Nehezen jön össze a baba?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?