Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-) (beszélgetés)
meg a pasiknak nem is lehet mindent elmondani, mert ők másképp élik meg a dolgokat... szép napot neked is...
Egy pasi ehhez úgy sem tud érdemben hozzászólni. Még ha ő is szeretne gyereket, szerintem ők nem ragaszkodnak ehhez ennyire görcsösen. Nem ez az első gondolatuk reggel, és nem ezzel fekszenek le. Örülnek neki ha sikerül, de nem halnak bele lelkileg minden egyes sikertelen hónapba.
én is mindig magán dokihoz mentem, kivéve a mult hónapban, akkor az ügyeleten voltam, amikor a spontán vetélésem volt... ott is jól viselkedtek velem, de én jobban szeretem magán dokinál, mert tudom, hogy másabb az uh, meg több figyelmet szentelnek rám... kifizetem azt a pénzt, de tudom, hogy cserébe olyan magyarázatokat amiket én is értek, és láthatom amit mutat a doki, mert nekem is van egy monitor az orrom előtt... nekem megéri, ha magán dokihoz megyek, mégha sokba is kerül...
Nekem mennem kell, délután leszek csak!!
Mindenkinek sok puszi! Legyen szép napotok!
az első vizsgálatra szerintem mindenképpen magánhoz menjél! Utána már egy jó kivizsgálással a kezedben az sztk-s doki is talán normálisabb lesz.
örülök, hogy ha kicsit is de tudok segíteni! nekem is segít ez a fórum, mert ha ti nem lennétek nem lenne akivel nap mint nap megosszam a gondolataimat. A páromat sem akarom az őrületbe kergetni ezzel telefonon keresztül.:-(
Nekem az a bajom, hacsak nem magán dokihoz megyek, ami ugye egy csomó pénzbe kerül, nem fognak rendesen megvizsgálni.
A másik, hogy a kórházba 3-4 hétre adnak időpontot. És sosem az a doki jön akihez bejelentkeztél.
olyan jó, hogy kicsit ki tudom adni magambol ami fáj, mert már megbolondultam volna ha nem tehetem, és mégjobb, hogy van aki meghallgasson, lelket öntsön belém, meg biztasson egy kicsikét.... ez nagyon sokat jelent nekem...
Most nagyon nehéz... megértelek. Lesz jobb is, biztosan. Csak győzd erővel!
a bizakodót még valahogy tartom, de a pozitivitás...? az már három napja nem jellemző rám...:(((
sok kitartás és lelki erő kell majd! De meglesz az eredménye! Légy mindíg bizakodó és pozitív!!
Akkor érdemes jövő héten felkeresned tényleg egy dokit... Szerintem ne tesztelgess már... én sem akarok a dokiig már. Nem látom értelmét.
akkor gondolold el én mit érzek... csomó hormon gyógyszer, meg progi és baba sehol... annyi nyugtató van a dologban, hogy nekem rendesen megjött, sőt tulzottan is... most csomó vizsgálat előtt állunk mind a ketten, nem tudom mi lesz, és meddig leszek erős, mert nagyon én sem vagyok jól... de belevágtam, megpróbálom, már mindezekután remélem ennyit megbirok, és legalább megtudjuk mi a baj velem, velünk...
De, amilyen hülye vagyok csináltam tegnap még egyet, de kár volt. :)
Hát én a tanítványaimnál is ezt látom, hogy oda születik a nem tudom hanyadik gyerek, ahol már az előzőeket sem látták el rendesen.
igen, ez nagyon tud fájni ha olyan látja akinek meg nem jön össze:-((( Sajnos vannak ilyenek!
Értem, nagyon szorítok neked!Tesztet nem csináltál?
a tegnap is megláttam azt a kismamát akiről beszéltem nektek... volt a boltba a biciklijén rajta a sör, meg a cigi a szájában... éreztem, hogy utána futok és lerugom a bicikliről... De hiába a vacsora nem maradhat el nekik (mármint a sör...) Sokszor az sincs mit megegyenek, de a sör az a lényeg...
Igen olvastam. Nagyon sajnálom.
Hát nem mondhatnám, hogy rendesen megjött. Gyakorlatilag 2 napig volt valami, de még az is messze állt a normálistól. Ma már semmi.
Amúgy jól vagyok, csak úgy döntöttem, hogy változtatok a hozzáállásomon. Mivel nem szeretnék ebben lelkileg tönkremenni, próbálom most nem olyan görcsösen akarni. Kevesebbet figyelni magamat, egészségesebben élni, és nem feláldozni a kapcsolatomat a "babagyártás" oltárán.
Még kivárom a jövőhetet, hátha mégis megjön normálisan, aztán keresek egy dokit. Hogy nézzen meg, nincs e valami gubanc.
Amúgy az elmúlt napokban is olvastalak titeket, de most nehezen tudok hozzászólni a dolgokhoz.
azt, most inkább nem irom le, amit őszintén érzek, mert nem akarlak lehangolni... majd ha többet fogok tudni arrol, hogy mitől van ez az egész akkor könnyebb lesz... addig meg csak eszem magam...
akkor türelem...:-) Olyan jó hogy Vagy! Vagytok! Tényleg abban reménykedtem hogy Te itt leszel:-)
Hogy érzed magad?
sőt sok tesztről az a vélemény, hogy inkább a nem várt után 4 nappal ad rendes eredményt...
persze, hogy lehet... a másik forumon Sábának a nemvárt napján nagyon halvány pozi lett... a nem várt után 4 nappal lett pozi rendesen...
hm.. 25-ös van itthon még egy.. Ha a mai totál negatív szerintem a holnapi sem lesz pozitív... lehet inkább meghagyom 2 nap mulvára, mert ha doki lát valamit akkor tesztelgetek tovább csak.
Vagy szerinted lehet pozitív ha ma totál negatív?
és remélem, hogy te jól vagy...(már amennyire jól lehet lenni egy ilyen csalódás után)
elegge hasonlit, csak nem tudom hogy miert jelentkezett ilyen hamar, mar kb 4 napja erzem.
biztos olvastad az én szomorú történetemet is...
További ajánlott fórumok: